Cambria Hotel Nashville Airport

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Rachel Drive 44 Nashville, TN 37214

Beoordelingen

AAA
3

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (gratis)
  • Bellen (lokaal)
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Gratis vliegveldshuttle
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (privé)
  • Ruimte (semi-privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • Hogesnelheidsinternet (300Mbps)

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Taxi
  • Vliegveldshuttle

Apparatuur

  • Draagbare wanden
  • Podium

Bereikbaarheid

Vanaf de I-40 in westelijke richting neemt u de afslag Donelson Pike en slaat u aan het einde van de afrit rechtsaf. Rijd naar het eerste stoplicht bij Royal Parkway en sla linksaf. Ga naar het eerste stoplicht op Rachel Drive en sla linksaf. Het hotel ligt ongeveer 2 blokken aan de linkerkant. Vanaf de I-40 in oostelijke richting neemt u de afslag Donelson Pike. De afrit loopt in een lus over de Interstate 40. Blijf rechtdoor rijden tot het tweede stoplicht op Royal Parkway en sla linksaf. Eenmaal op Royal Parkway ga je naar het eerste stoplicht op Rachel Drive en sla je linksaf. Het hotel ligt twee blokken aan de linkerkant. Vanaf de I-65 in noordelijke richting neemt u de I-40 in oostelijke richting naar Knoxville en neemt u vervolgens de afslag Donelson Pike. De afrit loopt in een lus over de Interstate 40. Blijf rechtdoor rijden tot het tweede stoplicht op Royal Parkway en sla linksaf. Eenmaal op Royal Parkway ga je naar het eerste stoplicht op Rachel Drive en sla je linksaf. Het hotel ligt twee blokken aan de linkerkant. Vanaf de I-65 in zuidelijke richting neemt u de I-40 in oostelijke richting naar Knoxville en neemt u vervolgens de afslag Donelson Pike. De afrit loopt in een lus over de Interstate 40. Blijf rechtdoor rijden tot het tweede stoplicht op Royal Parkway en sla linksaf. Eenmaal op Royal Parkway ga je naar het eerste stoplicht op Rachel Drive en sla je linksaf. Het hotel ligt twee blokken aan de linkerkant.

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Parkeerruimte voor bus

Afstand vanaf vliegveld

  • 2 mijl van locatie

Vergaderruimte Cambria Hotel Nashville Airport

Totale vergaderruimte4.300 ft²
Vergaderzalen2
Grootste zaal4.300 ft²
Op één na grootste zaal4.266 ft²
Ruimte (privé)4.300 ft²
Ruimte (semi-privé)2.700 ft²
Tentoonstellingsruimte2.700 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers130
Eenpersoons (1 bed)67
Tweepersoons (2 bedden)57
Suites6
Belastingtarief16,25%

Lokale attracties

Internationale luchthaven van Nashville

Vliegveld
Op 1 mi. afstand
John C. Tune Airport (JWN), gelegen in West Nashville, is de drukste luchthaven voor algemene luchtvaart in Tennessee. Het voorziet in de behoeften van regionale, zakelijke en particuliere vliegtuigen en is eigendom van en wordt beheerd door de Metropolitan Nashville Airport Authority. JWN ligt op slechts 13 kilometer van het centrum van Nashville en is de Executive Airport van Nashville.
1 Terminalaandrijving
Nashville, TN, US 37214

Nissan-stadion

Recreatie
Op 8 mi. afstand
Het Nissan Stadium is de thuisbasis van de National Football League Tennessee Titans. Het ligt langs de rivier de Cumberland, in de buurt van het centrum van Nashville. Andere grote evenementen zijn daar georganiseerd, waaronder het Country Music Festival en de thuisbasis van de Music City Bowl.
1 Titan's Way
Nashville, TN, US 37213

Stadscentrum van de muziekstad

Conventiecentrum
Op 8 mi. afstand
Het Music City Center is een congrescomplex in het centrum van Nashville, Tennessee, Verenigde Staten. Het werd geopend in mei 2013. Het complex is ontworpen door tvsdesign met Associated Architects: Tuck-Hinton Architects, Moody Nolan. Het werd ontwikkeld door Nashville Metropolitan Development and Housing Agency.
201 vertegenwoordiger John Lewis Way South
Nashville, TN 37203

Bridgestone Arena

Recreatie
Op 8 mi. afstand
De Bridgestone arena ligt in het hart van het centrum van Nashville en is een binnenstadion waar het National Hockey League Nashville Predators Hockey Team is gevestigd. De arena biedt ook plaats aan grote concertevenementen met mogelijkheden voor grote entertainmentnamen zoals Justin Timberlake, Garth Brooks, Bruno Mars en vele andere topartiesten. In de arena is bekend dat er ook sportevenementen zoals Monster Trucks en Motorcross worden gehouden.
501 Broadway
Nashville, TN, US 37203

Golfbaan Two Rivers

Recreatie
Op 4 mi. afstand
Welkom bij Two Rivers Golf Course, gelegen in het hart van Donelson, ten oosten van het centrum van Nashville. Onze baan ligt op een paar kilometer van de beroemde Grand Ole Opry, het winkelcentrum Opry Mills en de internationale luchthaven van Nashville. De 8e hole biedt een indrukwekkend uitzicht op de skyline van Nashville. De lay-out van de achttien holes baan is uitdagend vanaf de back tees, maar de gemiddelde golfer van de andere drie tee-locaties geniet ervan. De greens en tees zijn gebouwd in 1973 en in 1991 opnieuw ontworpen. In de zomer van 2016 zijn de greens vernieuwd en geüpgraded naar Ultradwarf Bermuda. Dankzij het nieuwe oppervlak behoort Two Rivers Greens tot de beste in de staat.
2235 Two Rivers Parkway
Nashville, TN, US 37214

J. Percy Priest Lake

Recreatie
Op 4 mi. afstand
J. Percy Priest Lake is een stuwmeer in het noorden van centraal Tennessee. Het wordt gevormd door J. Percy Priest Dam, gelegen tussen zes en zeven kilometer van de Stones River. De dam ligt ongeveer 16 kilometer ten oosten van het centrum van Nashville en bedekt een meer van 42 mijl lang. Het meer en de dam zijn vernoemd naar congreslid Percy Priest.
Nashville, TN, US

Winkelcentrum Opry Mills

Winkelen
Op 5 mi. afstand
Opry Mills Mall ligt op slechts een klein eindje rijden en heeft veel winkelmogelijkheden zoals Ralph Lauren, Tommy Bahama, Bass Pro Shop, Bed Bath and Beyond en nog veel meer. De faciliteit herbergt ook een groot theater, waaronder een IMAX-theater. Opry Mills Mall heeft ook veel restaurants, waaronder Chuy's, Panda Express, Ruby Tuesday's en nog veel meer om je honger te stillen tijdens het winkelen in het winkelcentrum.
433 Opry Mills Drive
Nashville, TN, US 37214

Honky Tonks uit Nashville

Historisch monument
Op 5 mi. afstand
Nashville staat bekend om zijn beruchte „Honky Tonks”. Lower Broadway ligt in het hart van Nashville, waar de countrymuziek begon. Geniet van allerlei soorten uitgaansgelegenheden, van live-entertainment, bijlwerpen, gamen en winkelen. De livemuziek is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar. Er zijn altijd leuke activiteiten te doen in het centrum van Nashville.
Broadway
Nashville, TN, US 37203

Meer

Het Cambria® Hotel Nashville Airport biedt stijlvolle full-service hotelaccommodaties en essentieel gemak voor zakenreizigers en vakantiegangers die Music City bezoeken. Op de bijbehorende locatie bieden we voorzieningen die zijn ontworpen om u te helpen het meeste uit uw verblijf te halen, waaronder gratis vervoer naar de luchthaven, een zakencentrum, lokaal geïnspireerd restaurant en roomservice en een uniek verwarmd zoutwaterzwembad in de vorm van een Nashville-gitaar. Ons luxe hotel ligt op slechts 5 minuten rijden van de internationale luchthaven van Nashville en op ongeveer 20 minuten rijden van de uitgaansgelegenheden in het centrum van Nashville, waaronder de Bridgestone Arena en Lower Broadway. We zijn ook slechts een klein eindje rijden verwijderd van Vanderbilt University, het uitgaansgebied Gulch, het Nashville Shores waterpark, het winkelcentrum Opry Mills en de beroemde Grand Ole Opry. Als u op zoek bent naar een hotel in de buurt van BNA Airport met moderne accommodaties en vriendelijke service, dan vindt u in het Cambria Hotel Nashville Airport wat u zoekt. Onze rookvrije accommodatie is ontworpen om u te helpen het meeste uit uw verblijf te halen, van onze op de stad geïnspireerde inrichting en lokale ambachtelijke bieren van de tap tot ons ultramoderne fitnesscentrum en oplaadstation voor elektrische voertuigen en een verscheidenheid aan andere voorzieningen. We nodigen je uit om bij ons te blijven tijdens je volgende reis naar Music City.

Annuleringsbeleid

24 uur voor aankomst

Webkoppelingen

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?