NH Napoli Panorama

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Via Medina 70 Napels 80133

Beoordelingen

Italia Hotel Classification
4
AAA
4
Northstar
3

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Trein

Afstand vanaf vliegveld

  • 4.35 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimte
  • Parkeerruimte voor bus

Vergaderruimte NH Napoli Panorama

Totale vergaderruimte6.168 ft²
Vergaderzalen6
Grootste zaal2.691 ft²
Op één na grootste zaal1.938 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers222
Suites13

Lokale attracties

Castel Nuovo

Historisch monument
Op 3 minutes afstand
Castel Nuovo („Nieuw Kasteel”) wordt vaak Maschio Angioino genoemd en is een middeleeuws kasteel tegenover de Piazza Municipio en het stadhuis in het centrum van Napels. Door de schilderachtige ligging en imposante afmetingen is het kasteel, voor het eerst gebouwd in 1279, een van de belangrijkste architecturale monumenten van de stad.

Luchthaven Capodichino

Vliegveld
Op 5 km afstand

Kathedraal van Napels

Historisch monument
Op 1 km afstand
Het is een rooms-katholieke kathedraal, de belangrijkste kerk van Napels en de zetel van de aartsbisschop van Napels. Het is algemeen bekend als de Cattedrale di San Gennaro, ter ere van Sint Januarius, de beschermheilige van de stad.

Piazza do Plebiscito

Historisch monument
Op 7 minutes afstand
Piazza de Plebiscito is het belangrijkste openbare plein van Napels, genoemd naar de volksraadpleging die in 1860 werd gehouden en die Napels naar het verenigde Koninkrijk Italië onder het Huis van Savoye bracht. Het ligt zeer dicht bij de golf van Napels en wordt in het oosten begrensd door het Koninklijk Paleis en in het westen door de kerk van San Francesco di Paola met colonnades die zich aan beide zijden uitstrekken. Andere omliggende gebouwen zijn het Palazzo Salerno en, in de spiegel, het Prefectuurpaleis.

Het centraal station van Napels

Op 2 km afstand

Meer

NH Napoli Panorama in Napels, volledig gerenoveerd in 2019, ligt in het historische hart van Napels en dicht bij veel van de beroemdste bezienswaardigheden van de stad, zoals Maschio Angioino, Palazzo Reale, Piazza Plebiscito en Teatro San Carlo. De 222 comfortabele kamers van het hotel zijn elegant, prachtig ingericht en gedecoreerd in een eigentijdse stijl, met rustgevende tinten wit en beige en hardhouten vloeren. De kamers bieden een prachtig uitzicht op het oude gedeelte van de stad en zijn uitgerust met alle voorzieningen die nodig zijn voor een comfortabel en onvergetelijk verblijf. Het restaurant „La Loggetta” biedt de gasten heerlijke verse visgerechten, lokale specialiteiten en mediterrane gerechten. Gasten kunnen genieten van een creatief ontworpen menu, bereid met de meest verse lokale en seizoensgebonden ingrediënten. De 6 vergaderzalen zijn voorzien van modulair meubilair en verplaatsbare indelingen, waardoor ze veelzijdig kunnen worden omgebouwd tot de vorm en grootte die het meest geschikt zijn voor elk soort vergadering. Groepen van 5 tot 200 personen kunnen worden ondergebracht in onze kamers, die de ideale setting bieden voor vergaderingen of professionele opleidingsdagen. De veelzijdigheid, ruime afmetingen en het moderne ontwerpconcept van het centrum maken het perfect voor werkvergaderingen die een ontspannen maar professionele sfeer vereisen. Door hun veelzijdigheid kunnen ze ook worden gebruikt voor zakelijke evenementen of privébanketten. In alle vergaderruimten zijn er versterkingssystemen, een draadloos systeem, een overheadprojector, een flipover, een scherm en een zakelijke hoek.

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?