Naples Marco Island Everglades CVB

2660 N. Horseshoe Dr Suite 105 34104

Liefdesparadijs

Welkom op de enige bestemming die de idyllische Florida-ervaring biedt, samen met spanning en avontuur die nergens anders op aarde te vinden zijn. Wuivende kokospalmen en uitgestrekte witte zandstranden beginnen pas het verhaal te vertellen. Hier ontdekt u een rustig tempo en een tropische sfeer te midden van spanning, verkenning en ontdekking. Of u nu een grote conferentie, zakelijke bijeenkomst, familiereünie of bestemmingshuwelijk plant, de Paradise Coast of Naples, Marco Island en de Everglades bieden de perfecte setting voor uw groepsevenement. Hoewel er geen centraal congrescentrum is in Collier County, bieden de vele resorts en alternatieve vergaderlocaties in de omgeving deskundige hulp bij het plannen van vergaderingen gecombineerd met uitstekende service en geweldige voorzieningen, allemaal op de meest ontspannen, tropische bestemming van Florida. Het grootste vergader- en conferentieresort van ons gebied heeft 84.510 vierkante meter aan vergaderruimte. Tot de mogelijkheden in de omgeving behoren het strand, golfen, vissen, winkelen, dineren en uitstekende natuurtochten.

Bereikbaarheid

Napels/Marco Island bereiken is eenvoudig met 43 rechtstreekse vluchten naar Southwest Florida International Airport in Ft. Myers (RSW). Transportbedrijven bieden transferopties voor bussen, touringcars, busjes, limo en sedan. Uber- en taxiservices zijn ook beschikbaar. Eenmaal op de bestemming kunt u profiteren van interessante opties zoals de Naples Bay Water Shuttle, die een watertaxiservice biedt naar de populaire restaurants en bars langs de Old Naples Waterfront. Napels is de tweede gemeenschap in het land die Slidr aanbiedt. Gebruik de Slidr-app of bel voor gratis korte ritjes van ongeveer anderhalve kilometer in het centrum van Napels in een milieuvriendelijk voertuig.

Afstand vanaf vliegveld

  • Southwest Florida International

    30 mijl van stadscentrum

  • Ft. Lauderdale International

    90 mijl van stadscentrum

  • Miami

    120 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

Prinses Marco Island

Recreatie
Wij zijn gespecialiseerd in huwelijksceremonies, huwelijksrecepties, repetitiediners, bruidslunches, vrijgezellenfeesten en geschenkbrunches. We kunnen alles van begin tot eind regelen en zullen volledig aan uw behoeften voldoen, inclusief tafelinstellingen, aangepast menu, bloemen, entertainment, fotografie, transport, speciale decoraties en alle extra's! Luxueuze afspraken en eersteklas service aan boord van een prachtig jacht voor gezelschappen tot 149 personen.
951 Bald Eagle Dr
Marco-eiland, FL, US 34145

Botanische tuinen van Napels

Museum
Een tropisch tuinparadijs van wereldklasse met gecultiveerde tuinen van Brazilië en het Caribisch gebied. Bevat ook een interactieve kindertuin, 90 hectare aan gerestaureerde natuurlijke habitats en kilometers aan paden door ongerepte reservaten.
4820 Bayshore Dr.
Napels, FL, US 34112

Locatie Naples

Recreatie
Venue Naples is een volledig aanpasbare, multifunctionele evenementenruimte met heerlijk eten en voortreffelijke service. Het concept van Venue Naples is ontworpen met het oog op de vraag naar meer hoogwaardige evenementenruimtes in de omgeving om alle zintuigen te prikkelen. Hierdoor kunnen klanten een groot aantal sociale, zakelijke, bruilofts- of thema-evenementen organiseren met een eenvoudig te ontwerpen achtergrond. Dit wordt gecombineerd met het eten, de wijn en de service van Crave Culinarian. Met de toename van de behoefte aan ruimte voor bedrijven, sociale evenementen en entertainment in de regio Napels, zal er naar verwachting zeer veel vraag zijn naar Venue Naples. Ons team heeft een ruimte gecreëerd die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook volledig aanpasbaar is om onze klanten de vrijheid te geven om de uitstraling van elk aspect van het evenement te creëren.
13240 Tamiami Trail N Suite 205
Napels, FL, US 34110

NGALA

Recreatie
*Dit is een LOCATIE met een capaciteit van 600* NGALA - is een buitengewoon privéreservaat gelegen in Napels, Florida, en biedt de exclusieve mogelijkheid om wilde dieren in ultieme luxe te bekijken en tegelijkertijd comfortabel te ontspannen. Gelegen op slechts enkele minuten van de bewoonde wereld, wagen uw gasten zich in een tijdperk dat doet denken aan een tijd lang geleden, toen alleen het koningshuis zo'n pracht beleefde. Deze locatie van wereldklasse biedt uw gasten een ervaring die ze nooit zullen vergeten!
239-353-3572
alleen gehuurd vervoer
Napels, FL, US 34117

Pure Paradise Island- en zee-excursies

Recreatie
Organiseer een evenement op een privé-eiland, jacht, zeiltocht, ga vissen, varen, dolfijnen spotten, beschietingen en nog veel meer plezier op het water.
Jachthaven van Marco River
Bald Eagle Dr.
Marco-eiland, FL, US 34145

Het Revs Institute

Museum
* CAPACITEIT VAN DE LOCATIE: 80* Het Revs Institute for Automotive Research, Inc. is de belangrijkste bestemming om een van de grootste archieven uit de autogeschiedenis te bestuderen en te verkennen die ooit bewaard zijn gebleven voor zowel wetenschappers als kenners.
2500 S. Horseshoe Drive
Napels, FL, US 34104

De Conservancy of Southwest Florida

Parkeren
Al meer dan 50 jaar is de Conservancy of Southwest Florida een toonaangevende milieuorganisatie die zich inzet voor de bescherming van het water, het land, de natuur en de toekomst van ons gebied met vijf provincies.
https://www.google.com/maps/place/1495+S
Napels, FL, US 34102

Prinses van Napels

Recreatie
LOCATIE - Capaciteit 149 Geniet van de Baai van Napels, bekijk de huizen van Port Royal en vaar de Golf in aan boord van een luxe jacht van 105 meter met airconditioning. Gecertificeerd door de kustwacht voor 149 passagiers en biedt cruises aan voor sightseeing, lunch, zonsondergang en diner bij zonsondergang.
550 poort naar oproepweg
Napels, FL, US 34102

Meer

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Jan 1 – Apr 30
Voor- en naseizoen
May 1 – Jul 1
Oct 1 – Dec 23
Laagseizoen
Jul 5 – Sep 30

Extra informatie

* Enkele conferentiehotels zijn onder andere JW Marriott Marco Island Beach Resort; Hilton Marco Island Beach Resort; Naples Grande; The Ritz-Carlton Beach Resort Naples, The Ritz-Carlton Golf Resort; The Naples Beach Hotel & Golf Club; LaPlaya Beach Resort; Inn on Fifth; Bellasera Resort en Best Western Naples. LOCATIES: * NGALA: NGALA® (uitgesproken als n-yala) is een buitengewoon natuurreservaat in Napels, Florida en is de ultieme bestemming voor uw unieke bruilofts-, zakelijke en particuliere sociale evenementen. Elk speciaal evenement biedt de exclusieve gelegenheid om exotische dieren in het wild te ontmoeten, gecombineerd met authentiek entertainment en lekker eten in onze ultramoderne luxe tenten. Deze unieke ervaring bevindt zich op slechts enkele minuten van alle hotels, resorts en luchthavens in Zuidwest-Florida. Uw privé-evenement zal uw gasten een leven lang onvergetelijke herinneringen en affaires bezorgen. * Revs Institute: Museum/locatie - Evenementen moeten van maandag tot en met vrijdag na 17.00 uur plaatsvinden. - Sorry, data op zaterdag en zondag zijn niet mogelijk. - Revs organiseert geen fondsenwervers. - Bezorgd eten, bier en cocktails zijn toegestaan. - Toegang tot de galerieën is gratis beschikbaar. - Bel (239) 687-7387 voor meer informatie en om uw bedrijfsevenement te boeken.