DMO Nagasaki

1-1 Dejima-machi 850-0862

Waarom kiezen voor onze bestemming?

Nagasaki speelde een belangrijke rol bij de verspreiding van nieuwe ideeën in heel Japan en heeft de weg vrijgemaakt voor internationale handel tussen Japan en de wereld. Het staat wereldwijd bekend om zijn erfenis die vredesinitiatieven, warme gastvrijheid en culturele diversiteit omvat. Nagasaki is een ruimdenkende stad en is een ideale locatie voor internationale conferenties waar mensen samen kunnen komen om leiding te geven aan wereldwijde veranderingen en nieuwe erfenissen te creëren.

Afstand vanaf vliegveld

  • Luchthaven Nagasaki

    23.61 mijl van stadscentrum

  • Luchthaven Fukuoka

    91.96 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

Nomozaki Narcissen Festival

Parkeren
Het Nomozaki Narcissus Festival wordt jaarlijks gehouden in Suisen-no-Sato Park, in het Nomozaki-district op het puntje van het Nagasaki-schiereiland. Het iets hoger gelegen park biedt een geweldig uitzicht op de prachtige oceaan rondom Nomozaki en het eiland Hashima (ook bekend als Gunkanjima, of 'Battleship Island'), te midden van de pracht van ongeveer 10 miljoen narcissen in volle bloei. De geur van de narcissen, die wordt overgedragen op de zilte zeewind, is door het ministerie van Milieu gekozen tot een van de „100 geuren van Japan”. Het festival is een lust voor het oog en de neus!
Nagasaki, JP

Voormalig Hong Kong & Shanghai Bank Nagasaki Branch Museum

Museum
Dit belangrijke culturele bezit met drie verdiepingen is gebouwd in 1904 en is het grootste gebouw in westerse stijl in Nagasaki. De eerste verdieping, waar bankdiensten plaatsvonden, wordt nu verhuurd voor tentoonstellingen, concerten en nog veel meer. De tweede en derde verdieping introduceren de geschiedenis van Nagasaki.
Nagasaki, JP

Lantaarnfestival van Nagasaki

Recreatie
Omdat dit festival werd opgericht door Chinese inwoners van Nagasaki om het Chinese Nieuwjaar te vieren, vond het oorspronkelijk plaats in Nagasaki Shinchi Chinatown als een „Chinese nieuwjaarsviering”. In 1994 groeide het echter uit tot het „Nagasaki Lantern Festival” en werd het een belangrijke seizoenstraditie die de winter van Nagasaki verlichtte. Het Nagasaki Lantaarnfestival vindt elk jaar plaats van 1 januari van de maankalender (Chinees Nieuwjaar) tot 15 januari en omvat 15 dagen vol activiteiten. In deze periode, net als bij het Lantaarnfestival in China, schilderen meer dan 15.000 Chinese lantaarns de Shinchi Chinatown, Hama-ichi en Kankodori Arcade van Nagasaki rijkelijk, evenals andere delen van de stad. Je zult gefascineerd zijn door de grote verscheidenheid aan gebeurtenissen die druipen van de kleur van China.
Nagasaki, JP

Nakano Chaya

Historisch monument
Deze tuin, genoemd in het beroemde Nagasaki-volkslied Nagasaki Burabura Bushi, is een van de weinige overgebleven tuinen uit het Edo-tijdperk in zijn soort en is een door de gemeente aangewezen historische site. Er is ook een tentoonstelling van de mangakunstenaar Shimizu Kon binnen.
Nagasaki, JP

Shitsu-kerk

Historisch monument
Nagasaki, JP

Herdenkingsmuseum Siebold

Museum
Siebold arriveerde in 1823 in Japan als arts voor de Nederlandse Oost-Indische Compagnie. Na onderzoek naar Japan introduceerde hij zijn bevindingen in Europa. Hij opende ook de Narutaki School, waar hij westerse geneeskunde doceerde die hielp om de geneeskunde in Japan te moderniseren. Siebold en zijn vrouw en dochter Siebold werd aangeklaagd als spion en uit Japan gedeporteerd. Na zijn terugkeer in Nederland werkte Siebold met de hulp van de koninklijke familie om Japan open te stellen voor de buitenwereld, waarbij hij zijn wens om zijn vrouw en dochter te zien kanaliseerde. Hij kon terugkeren naar Japan, hoewel hij slechts vier jaar later zou sterven.
Nagasaki, JP

Shoro Nagashi Festival (Spirit Boat Procession)

Recreatie
Op de avond van 15 augustus worden prachtig versierde boten met de geesten van degenen die dat jaar zijn overleden naar de haven gebracht. Ze trekken door de straten in een glorieuze uitzending te midden van het geroezemoes van gongs en vuurwerk.
Nagasaki, JP

Bekko Crafts Museum

Museum
Dit museum, gebouwd in 1898 als douanekantoor in Nagasaki, herbergt veel kostbare Bekko-ambachten en -gereedschappen en wordt erkend als een belangrijk cultureel bezit.
Nagasaki, JP

Meer

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?