Visit Mobile

1 Zuidwaterstraat Postbus 204 36601-0204

Waarom kiezen voor onze bestemming?

• Mobile, Alabama heeft meer dan 7.000 hotelkamers en meer dan 1400 eersteklas kamers ter ondersteuning van de congresmarkt in de binnenstad. • Het Renaissance Mobile Riverview Plaza Hotel (verbonden met het Convention Center) en het Battle House Renaissance Mobile Hotel & Spa staan steevast in de top 10 van alle Renaissance-accommodaties wat betreft Meeting Planner-tevredenheid. • Tegenover de hotels bevindt zich het Arthur R. Outlaw Mobile Convention Center. Het is een prachtige faciliteit aan het water met meer dan 300.000 vierkante meter aan vergaderruimte en beschikt over een tentoonstellingsruimte van 100.000 vierkante meter. De regio Mobile heeft tal van attracties van wereldklasse, waaronder: • Het USS ALABAMA Battleship Memorial Park • Bellingrath-tuinen en huis • Carnavalscruises • Wetenschapscentrum Gulf Coast Exploreum • GulfQuest - het Nationaal Maritiem Museum van de Golf van Mexico • Elk verwelkomt meer dan 100.000 bezoekers per jaar • De regionale luchthaven van Mobile wordt bediend door Delta Airlines, American en United Airlines die dagelijks non-stops aanbieden vanuit Atlanta, Charlotte, Dallas en Houston. Er zijn meer dan 40 dagelijkse vluchten met meer dan 2600 beschikbare stoelen. • Medewerkers van Visit Mobile kunnen u helpen bij alle fasen van de conferentieplanning. Naast onze locatieselectieservice bieden we gratis hulp bij de registratie, welkomstpakketten en ondersteuning op sociale media voor conferenties.

Promoties

50+ Room Nights Receive an additional $1500

30-08-2024 – 26-12-2024

Afstand vanaf vliegveld

  • Regionale luchthaven van Mobile

    14 mijl van stadscentrum

  • BINNENKORT BESCHIKBAAR 2025 - Mobile International AirPort

    4 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

Gulf Coast Exploreum en IMAX-theater

Museum

Herenhuis Bragg Mitchell

Museum
Op 15 minutes afstand
Omgeven door een bos van eeuwenoude eiken en ingericht met fraai antiek en kristallen kroonluchters, biedt de Bragg-Mitchell een glimp van het leven in het Oude Zuiden. Historische rondleidingen worden van dinsdag tot en met vrijdag aangeboden van 10.00 tot 16.00 uur. Ideaal voor een receptie of diner op locatie, cateringservice beschikbaar.
Springhill Avenue 1906
Mobiel, AL, US 36607

GulfQuest Maritiem Museum van de Golf van Mexico

Museum
Op 2 blocks afstand
Met uitzicht op de waterkant van het centrum van Mobile bieden de evenementenruimtes en vergaderzalen van GulfQuest, samen met de interactieve tentoonstellingen van het Maritiem Museum, een unieke ervaring aan de Amerikaanse Golfkust. GulfQuest is geschikt voor spraakmakende en informele evenementen, waaronder zakelijke evenementen, lunches, lezingen, recepties en congresevenementen. Gelegen naast het Convention Center, waardoor deelnemers gemakkelijk toegang hebben tot externe functies.
Zuidwaterstraat 155
Mobiel, AL, US 36602

USS ALABAMA Memorial Park

Museum
Op 1 mi. afstand
Bezoek Amerika's meest unieke militaire attractie. Een onvergetelijk avontuur voor het hele gezin. Dagelijks geopend om 8:00 uur. Op slechts enkele minuten van het centrum van Mobile. Ideale locatie buiten het terrein voor grote congressen, zitplaatsen en cateringservices beschikbaar.
2703 Slagschip Pky.
Mobiel, AL, US 36602

Carnavalscruises

Recreatie
Op 2 blocks afstand
Carnival's Fantasy vaart het hele jaar door naar de westelijke Caraïben vanaf Mobile vanaf november 2016. Neem contact op met Visit Mobile of uw reisbureau voor hulp bij het boeken van reserveringen vóór of na de conventie.
South Water Street
Mobiel, AL, US 36602

Bellingrath-tuinen en huis

Museum
Op 20 mi. afstand
Gelegen tussen eiken en Spaans mos langs de schilderachtige Fowl River, bloeien de 65 hectare grote tuinen van Bellingrath elke dag van het jaar. Het Bellingrath Museum Home, dat is opgenomen in het nationaal register van historische plaatsen, geeft een boeiend inzicht in hoe deze gracieuze familie leefde en zich vermaakte. Prachtige off-site locatie voor speciale evenementen en recepties.
Bellingrath Gardens Road 12401
Theodore, AL, US 36582

Mobiel carnavalsmuseum

Museum
Op 4 blocks afstand
Het Mobile Carnival Museum belicht de geschiedenis van Mardi Gras in de echte geboorteplaats Mobile, Alabama. Er zijn twee gezichten van Mardi Gras: een vorstelijk, een rauw. Ervaar het koningshuis in een gerestaureerd herenhuis - majestueuze kronen, scepters en met juwelen versierde gewaden. Word luidruchtig in de Den met een kijkje achter het masker op het straatfeest. Klim aan boord van een schommelende praalwagen en gooi kralen naar een juichende menigte. Het museum beschikt over een eersteklas cadeauwinkel en gratis parkeergelegenheid op het terrein. Vergaderruimte voor maximaal 100 personen, cateringservice beschikbaar.
Rijksweg 355
Mobiel, AL, US 36602

Congrescentra

  • Mobile Convention Center an SMG Managed Facility

    Het Mobile Convention Center in het centrum van Mobile, Alabama, is een opmerkelijk gebouw met een bekroond ontwerp en ultramoderne apparatuur en diensten. Het biedt 16 vergaderzalen voor evenementen zoals vergaderingen, seminars en conferenties.

  • Mobile Civic Center

    Mobile Civic Center is ideaal gelegen in het centrum van Mobile, Alabama, met drie faciliteiten onder één dak, een arena, een theater en een expositiezaal en wordt met trots beheerd door SMG. Wordt het hele jaar door bijna continu gebruikt.

Meer

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Jun 1 – Jul 31
Jan 1 – Mar 31
Voor- en naseizoen
Apr 30 – May 31
Laagseizoen
Aug 1 – Dec 31