Sandestin Golf and Beach Resort

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
9300 Emerald Coast Pkwy West Miramar-strand, FL 32550

Promoties

Your Next Meeting Will Be Lit

14-06-2024 – 31-12-2024

Groups are Golden At Sandestin

14-06-2024 – 31-12-2024

Beoordelingen

Northstar
4
AAA
3

Bekroningen

„Award of Excellence” 2017 voor zakenreizen en incentives 2017 „" Best of Meetings Today "” Bijeenkomsten vandaag” 2016 Perfect in South Walton „Beste resort” 2016 Perfect in South Walton „Meeting Space” Certificaat van uitmuntendheid 2015, TripAdvisor Beste hotels in de VS 2015, volgens U.S. News & World Report Readers' Choice Award 2015, tijdschrift ConventionSouth 2015 Beste vergaderfaciliteit in Destin, Destin Magazine 2015 Beste ontvangstlocatie in Destin, Destin Magazine voor Magnolia Ballroom Top 75 golfbanen in Florida 2015, Golf Digest voor Burnt Pine, Raven en The Links Golf Club Nieuwe of gerenoveerde Meeting Site Award, tijdschrift ConventionSouth Populairste keuze van de redactie voor het beste All-Around Value Resort in het zuiden, tijdschrift ConventionSouth Award voor Beste van het Zuiden, tijdschrift Meetings South Gold Tee Award, tijdschrift Meetings & Conventions Award of Excellence 2014, tijdschrift voor zakenreizen en incentives De 100 populairste vergaderresorts van 2014, Cvent Gold Key Award 2013, tijdschrift Meetings & Conventions Top 12 golfgemeenschappen, Forbes

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Uitzicht (oceaan of water)
  • Uitzicht (tuin)
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Autoverhuurservice
  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Externe cateraars toegestaan
  • Huisdiervriendelijk
  • Langdurig verblijf
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)
  • Ruimte (semi-privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Golfbaan ter plaatse
  • Spa of salon
  • Tennisbanen
  • Watersport

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Vliegveldshuttle

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Draagbare wanden
  • Laadperron
  • Podium

Afstand vanaf vliegveld

  • 22 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Valet parkeerservice
  • Parkeerruimte voor bus

Vergaderruimte Sandestin Golf and Beach Resort

Totale vergaderruimte95.107 ft²
Vergaderzalen26
Grootste zaal13.500 ft²
Op één na grootste zaal13.066 ft²
Ruimte (privé)65.000 ft²
Ruimte (semi-privé)12.000 ft²
Ruimte (buiten)20.000 ft²
Tentoonstellingsruimte13.000 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers250
Eenpersoons (1 bed)319
Tweepersoons (2 bedden)197
Suites750
Eenpersoonstarief (1 bed)US$ 99,00 – US$ 750,00
Tarief tweepersoons (2 bedden)US$ 99,00 – US$ 750,00
Belastingtarief7,5%
Bezettingsgraad11,5%

Lokale attracties

Winkels van de familie Sandestin

Winkelen
Of u nu rondsnuffelt of iets koopt, de Sandestin Family Retail Shops in het dorp Baytowne Wharf zijn een ervaring die u niet wilt missen. Gelegen in het charmante dorp Baytowne Wharf, bieden de Sandestin Family Retail Shops kleurrijke keuzes, lokale schatten en unieke geschenken voor alle leeftijden. Je vindt er alles, van resortkleding en kinderkleding tot speelgoed en producten met het Sandestin-logo en meer. Neem een cadeau mee naar huis van een kenmerkende Sandestin-winkel voor uw dierbaren of voor uzelf.
9300 Emerald Coast Pkwy W
Destin, FL, US 32550

Het strand

Recreatie
Strandvakanties in Florida worden niet beter dan wanneer u tijd doorbrengt op de ongerepte stranden van de Golf van Mexico. En u zult geen betere plek vinden om te genieten van de smaragdgroene wateren dan het Sandestin Golf and Florida Beach Resort. Op de stranden van Sandestin komt de adembenemende schoonheid van het resort het meest tot zijn recht. Het glinsterende zand van de Emerald Coast-stranden behoort tot de witste ter wereld. Het is slechts een van de redenen waarom Miramar Beach de perfecte plek is om jezelf te verliezen voor een dag, of voor je hele strandvakantie in Florida.
9300 Emerald Coast Pkwy
Het strand van Miramar, FL 32550

Marina Bar & Grill

Nachtleven
Op 5 minutes afstand
Als je overdag of vroeg in de avond wat magie en een speciale ervaring wilt, probeer dan Sandestin's Marina Bar & Grill. Gelegen aan de Baytowne Marina met uitzicht op de Choctawhatchee Bay, is dit een schat voor iedereen. Waan jezelf met een nautisch uitzicht met majestueuze boten terwijl je geniet van een aangename, maar rustieke, Ernst Hemingway-achtige plek, die zowel door gasten als door oude bewoners wordt bezocht. Pak een stoel en ontspan binnen of buiten. Deze charmante locatie is een geweldige plek voor een weekendontbijt, een warm of koud drankje naar keuze en lunch en vroeg diner op elke dag van de week. Een van de vele dingen die de Marina Bar & Grill extra charmant maken, zijn de zonsondergangen boven de Choctawhatchee Bay.
9300 Emerald Coast Parkway
Destin, FL, US 32550

Golf

Recreatie
Sandestin Golf and Beach Resort is de enige golfbestemming aan de Golfkust van Florida. Met vier wedstrijdbanen van drie gerenommeerde ontwerpers, waaronder de Raven Golf Club ontworpen door Robert Trent Jones Jr., is dit natuurwonder een par 71-baan. Andere golfbanen zijn de Burnt Pine Golf Club (Rees Jones), de Baytowne Golf Club (Tom Jackson) en The Links Golf Club (Jackson). Sandestin bepaalt de norm met alle banen die door Florida Golf News in de „Top 20 golfbanen in Noordwest-Florida” zijn gerangschikt.
9300 Emerald Coast Pkwy
Het strand van Miramar, FL 32550

Het dorp Baytowne Wharf

Winkelen
The Village of Baytowne Wharf ligt naast de jachthaven Baytowne in Sandestin en is een voetgangersdorp van 28 hectare rondom een lagune. Meer dan twee dozijn restaurants, winkels, boetieks en uitgaansgelegenheden liggen langs de wandelpaden van het dorp. Er is ook een evenementenplein met levendige speciale evenementen, jaarlijkse festivals en concerten. De architectuur van The Village of Baytowne Wharf is ontworpen door meesterresortplanner Eldon Beck en combineert Frans, Spaans, koloniaal, vooroorlogs en „Low Country”.
9300 Emerald Coast Pkwy
Destin, FL 32550

Tennis

Recreatie
Met 15 tennisbanen van wereldklasse in harde en hydrogird-klei is Sandestin ideaal voor uw volgende tennisvakantie in Florida. Omring jezelf met het weelderige groen, de verfrissende zeelucht en idyllische temperaturen voor een set in ons tennisresort in Destin, Florida. De droom van elke tennisliefhebber komt uit.
9300 Emerald Coast Pkwy
Het strand van Miramar, FL 32550

Avonturenzone Baytowne

Recreatie
De Baytowne Adventure Zone in The Village of Baytowne Wharf geeft je nog vier redenen om langer in Sandestin te „hangen”. Bekijk het dorp en de omgeving vanuit de lucht terwijl je over de lagune zweeft. Ga dan naar de touwencursus om je vaardigheden te testen. Als je nog steeds niet genoeg plezier hebt gehad, zullen de Coconut Climb en Eurobungy je zeker over je limiet brengen.
9300 Emerald Coast Pkwy
Het strand van Miramar, FL 32550

Kuuroord Sandestin

Recreatie
Verwen uzelf met een luxe spa-uitje in Florida in Spa Sandestin, waar u uw eigen schoonheidsverbeteringsprogramma kunt samenstellen. Ontspan en geniet van een verscheidenheid aan diensten in deze dagspa in Miramar Beach, Florida, met onder meer haarstyling, nageldesign, gezichtsbehandelingen, therapeutische lichaamsbehandelingen en massages. Van lichaamsbehandelingen met zoutoplossing tot gezichtsbehandelingen met aromatherapie, Spa Sandestin biedt de ultieme boost voor lichaam, geest en ziel.
9300 Emerald Coast Pkwy
Het strand van Miramar, FL 32550

Meer

Sandestin Golf and Beach Resort, een topbestemming in Florida, is het belangrijkste resort voor vergaderingen en retraites in Noordwest-Florida. Sandestin heeft zich bewezen als professionals in de conferentiesector en biedt naadloze service, vlekkeloze programma's en indrukwekkende faciliteiten voor zakelijke retraites. Dit bekroonde resort van 2.400 hectare beschikt over de mooiste stranden met kristalhelder smaragdgroen water en ongerept wit zand, 4 kampioenschapsgolfbanen, 15 tennisbanen van wereldklasse, 19 zwembaden, een jachthaven met 123 glijbanen, een fitnesscentrum, een spa en The Village of Baytowne Wharf, een voetgangersdorp van 26 hectare met winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden. Sandestins 65.000 vierkante meter aan de golf en de baai biedt plaats aan groepen van 10 tot 1.600 en beschikt over meer dan 25 breakout-rooms, een balzaal van 13.500 vierkante meter, een tentoonstellingsruimte van 12.600 vierkante meter en 4 mooie directiekamers. Linkside Conference Center heeft onlangs een renovatie van meerdere miljoenen dollars voltooid en het Baytowne Conference Center zal in 2019 volledig worden gerenoveerd. Begin 2020 viert Sandestin de opening van Hotel Effie Sandestin, een full-service hotel met 250 kamers dat 20.000 vierkante meter aan vergaderruimte zal omvatten, waaronder een balzaal van 13.000 vierkante meter, die allemaal zullen grenzen aan de bestaande vergaderruimte van 30.000 vierkante meter in het Baytowne Conference Center. Sandestin beschikt ook over een indrukwekkende lijst van activiteiten voor groepen. De vier kampioenschapsgolfbanen van het resort zijn perfect voor een groepsuitje. Er is ook een charterbootvisserij vanuit Baytowne Marina en strandvuren met live-entertainment. Voor teambuildingprogramma's daagt Sandestin groepen uit met alles van een touwenparcours en zipline tot een rotsklimmuur en stand-up paddleboarden. Een vergaderresort zoals Sandestin Golf and Beach Resort is de perfecte manier om van een vergadering een leuk, productief en memorabel evenement te maken.

Annuleringsbeleid

Het annuleringsbeleid wordt gedetailleerd beschreven in elke groepsovereenkomst.