Minneapolis Northwest Tourism

7100 Northland Circle Noord Suite 102 55428

Waarom kiezen voor onze bestemming?

Minneapolis Northwest Tourism vertegenwoordigt drie bruisende steden in het noordwestelijke metrogebied met kenmerkende en veelzijdige vergaderruimtes, 24 hotels en 3.000 comfortabele kamers. Met meer dan 100 restaurants, de beste winkels in het hogere Midwesten, een verscheidenheid aan leuke attracties, GRATIS parkeren en gemakkelijke bereikbaarheid, beleef je een spannende en onvergetelijke tijd in Minneapolis Northwest. Bezoek ons online op https://www.minneapolisnorthwest.com/groups-planners/

Bekroningen

Bereikbaarheid

Onze kantoren zijn gunstig gelegen aan de snelweg 694 en zijn bereikbaar vanaf alle andere belangrijke snelwegen, waardoor onze locatie gemakkelijk bereikbaar is vanaf elke plek in de wijk Twin Cities.

Afstand vanaf vliegveld

  • Terminal Lindbergh

    18 mijl van stadscentrum

  • Humphrey Terminal

    18 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

Topgolf

Recreatie
De eerste en enige Topgolf-locatie in Minnesota bevindt zich in het noordwesten van Minneapolis! Het populaire hightech golfcentrum dat het hele jaar door geopend is, beschikt over meer dan 100 slagbaaien met klimaatregeling, een restaurant met volledige service, bars, privé-evenementenruimtes en vergaderzalen, een e-sportlounge en een dakterras.
6420 N. Camden Avenue
Brooklyn Center, MN

Bowlero Brooklyn Park

Recreatie
Bowlero Brooklyn Park biedt eindeloze mogelijkheden voor groepsplezier met zijn 48 banen om te bowlen, een gigantische speelhal, lazergame, biljart en een supergrote lounge om te ontspannen met vrienden of om naar de grote wedstrijd te kijken. Kijk voor VEEL plezier eens naar Bowlero!
Brooklyn Blvd 7545
Brooklyn Park, MN 55443

Golfclub Rush Creek

Recreatie
18-holes openbare kampioenschapsgolfbaan en putting green ontworpen door Robert Cupp en John Fought. Evenementfaciliteiten ter plaatse.
7801 Troy Lane en Provincieweg 101
Maple Grove, MN, US 55311

Dave & Busters

Recreatie
Met een Million Dollar Midway, restaurant en bar op het terrein, plus evenementenruimtes voor privégroepen of feesten.
11780 Fountains Way Noord
Maple Grove, MN, US 55369

WhirlyBall Twin Cities

Recreatie
WhirlyBall Twin Cities is een complete entertainmentbestemming, met twee WhirlyBall-banen, een lasertag-arena van 4.000 vierkante meter en een volledige sportbar en -grille. WhirlyBall is een uiterst leuke „sport” die basketbal, hockey, lacrosse en bumperauto's combineert.
13644 80e cirkel noord
Maple Grove, MN, US 55369

Running Aces Harness Park

Recreatie
Running Aces Harness Park, het enige professionele harnaspark in Minnesota, beschikt over een ovale baan van 5/8 mijl, zitplaatsen buiten, een full-service restaurant en bar met uitzicht op de baan met zitplaatsen. Ze bieden ook 24 uur casino-actie met een ultramoderne speelvloer, een pokerroom en meer.
15201 Running Aces Blvd
Columbus, MN, US 55025

Edinburgh, Verenigde Staten

Recreatie
18-holes openbare kampioenschapsgolfbaan en putting green ontworpen en gecreëerd door Robert Trent Jones II. Evenementfaciliteiten ter plaatse.
8700 Edinbrook Crossing
Brooklyn Park, MN, US 55443

Albertville Premium Outlets

Winkelen
Met een luxe collectie van 100 outletwinkels van bekende merken tegen dagelijkse besparingen van 25% tot 65%. Met Banana Republic, BCBG Max Azria, Calvin Klein, Coach, Kenneth Cole, Nike, Polo Ralph Lauren, Puma, Tommy Hilfiger en meer.
6415 Labeaux Avenue Noordoost
Albertville, MN, US 55301

Meer

Extra informatie

We streven ernaar om het werk van vergaderplanners gemakkelijker te maken! Hier is hoe we kunnen helpen: 1. Ons EVENT ASSISTANCE FUND verstrekt subsidiedollars om de kosten voor evenementenplanning te compenseren en uw budget te vergroten. 2. GRATIS DIENSTEN VOOR VERGADERINGEN, EVENEMENTEN EN CONGRESSEN. Zie ons als een verlengstuk van uw team om u te helpen bij het vinden van de juiste locaties en accommodatie, verwijzingen naar entertainment en restaurants, activiteiten buiten de locatie en teambuildingactiviteiten, rondleidingen op locatie en meer. 3. GUNSTIG GELEGEN op een steenworp afstand van Minneapolis. We hebben alle voordelen van een binnenstad zonder het prijskaartje. 4. GRATIS PARKEREN in ons hele gebied. 5. SPANNENDE ATTRACTIES en ENTERTAINMENT. Uw groepen zullen genieten van activiteiten en plaatsen zoals Topgolf, ambachtelijke brouwerijen, diverse eetgelegenheden, 2 kampioenschapsgolfbanen, WhirlyBall, Bowlero, Dave & Busters en winkels binnen een paar minuten rijden.