Hilton Milan

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Via Luigi Galvani 12 Milaan 20124

Beoordelingen

Northstar
4

Bekroningen

Winnaar Green Key-award

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Conciërgeservice
  • Internettoegang

Faciliteiten

  • Restaurant ter plaatse
  • Ruimte (buiten)

Zakelijke dienstverlening

  • Businesscenter

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter

Afstand vanaf vliegveld

  • 4.97 mijl van locatie

Bereikbaarheid

Vanaf de luchthaven Malpensa zijn er zowel trein (Malpensa Express) als busverbindingen naar het Centraal Station (Stazione Centrale FS). Vanaf de luchthavens Linate en Orio al Serio rijden alleen bussen naar het Centraal Station. Vanaf daar is het nog 3 minuten lopen naar het hotel. Met het Centraal Station achter u steekt u schuin het plein voor het station over, slaat u rechtsaf voor het hoogste gebouw en ziet u het Hilton Milan hotel aan uw rechterhand na 100 meter. Met de auto: Vanaf de luchthaven Malpensa afstand van het hotel 45 km: Neem de snelweg A4 en stap over op de A51 Milaan, neem de afslag naar Via Palmanova, neem de Via Leoncavallo en stap over op de Via A.Costa tot Piazza. Ga verder naar Buenos Aires en sla rechtsaf de Via Vitruvio op tot Piazza D'Aosta, op 200 meter afstand Vanaf de luchthaven Linate afstand van het hotel 8 km: Neem de Viale Forlanini rechtdoor tot Piazza 5 Giornate, sla rechtsaf tot Piazza Oberdan, neem de Corso Buenos Aires, bij het derde verkeerslicht slaat u linksaf en u bent in de Via Vitruvio. Ga rechtdoor tot Piazza Duca D'Aosta, op 200 meter afstand Vanaf de luchthaven Bergamo afstand vanaf het hotel 65 km: Neem de snelweg A4, stap over op de A51 Milano, neem de afslag naar de Via Palmanova, neem de Via Leoncavallo, overstappen op de Via A.Costa tot Piazza Loreto, verder naar Corso Buenos Aires en sla rechtsaf de Via Vitruvio op tot het Piazza D'Aosta, op 200 meter afstand

Vergaderruimte Hilton Milan

Totale vergaderruimte11.959 ft²
Vergaderzalen13
Grootste zaal2.812 ft²
Op één na grootste zaal2.380 ft²
Ruimte (buiten)Beschikbaar

Plattegronden

Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers320
Tweepersoons (2 bedden)54
Suites7

Lokale attracties

Rho Fiera Milano

Conventiecentrum
Op 16 km afstand
Fieramilano is een beursterrein gelegen in een gebied op de grens tussen de steden Rho en Pero, vlakbij de snelweg A4, ten westen van Milaan. Het in 2005 geopende complex, ontworpen door architect Massimiliano Fuksas, omvat acht paviljoens voor een totaal van 345.000 m2 bruto overdekte tentoonstellingsruimte en 60.000 m2 (650.000 sq ft) buitenruimte, waardoor het een van de grootste centra ter wereld is. De expositieruimte is verbonden met het centrum van de stad via metrolijn 1, halte Rho Fiera.

Galleria Vittorio Emanuele

Recreatie
Op 3 km afstand
De Galleria Vittorio Emanuele II is een van's werelds oudste winkelcentra. Gehuisvest in een dubbele arcade met vier verdiepingen in het centrum van Milaan, de Galleria is vernoemd naar Vittorio Emanuele II, de eerste koning van het Koninkrijk Italië. Het werd ontworpen in 1861 en gebouwd door Giuseppe Mengoni tussen 1865 en 1877.

MiCo Milano Congressi

Conventiecentrum
Op 5 km afstand
Het huidige MiCo Milano Convention Centre - opnieuw ontworpen door de Italiaanse architect Mario Bellini - is een van de grootste conferentiefaciliteiten in Europa en wereldwijd. Met twee plenaire zalen, een met 4.000 zitplaatsen en de andere voor 2.000 personen en een auditorium met 1.500 zitplaatsen, is het de ideale locatie voor grootschalige optredens en voor internationale conferenties die een groot aantal zalen vereisen. Op dezelfde manier bieden de beurshallen 54.000 m² tentoonstellingsruimte en kunnen ze ook worden ingericht als extra plenaire zalen voor meer dan 5.000 personen.

Modewijk van Milaan

Winkelen
Op 3 km afstand
Het modedistrict van Milaan biedt enkele van de beste winkelmogelijkheden in Europa. Het gebied dat wordt gedefinieerd als het modedistrict omvat beroemde straten als de Via Montenapoleone, Via Della Spiga en Via Manzoni. De meeste van deze straten zijn autovrij, waardoor dit gebied perfect is voor een middagwandeling.

Duomo kathedraal

Historisch monument
Op 3 km afstand
De Dom van Milaan is de kathedraalkerk van Milaan, Italië. Opgedragen aan de Heilige Maria van de Geboorte (Santa Maria Nascente), is het de zetel van de aartsbisschop van Milaan, momenteel kardinaal Angelo Scola. De gotische kathedraal duurde bijna zes eeuwen om te voltooien. Het is de 5e grootste kerk ter wereld en de grootste in Italië.

Piazza Gae Aulenti

Recreatie
Op 1 km afstand
Piazza Gae Aulenti vertegenwoordigt het nieuwe gezicht van de stad, het symbool van een metropool die verandert en vooruitkijkt naar de toekomst. De Piazza ligt in het hart van de Porta Nuova-ontwikkeling, de stedelijke renovatie van de wijken Garibaldi, Isola en Varesine: een cirkelvormig plein van ongeveer 80 meter in diameter met een oppervlakte van 2.300 m2, het is 10 meter boven de grond verhoogd met drie tussenliggende niveaus (metrostation, parking, detailhandel).

Castello sforzesco

Historisch monument
Op 3 km afstand
Sforza Castle is een kasteel in Milaan, Noord-Italië. Het werd gebouwd in de 15e eeuw door Francesco Sforza, hertog van Milaan, op de overblijfselen van een 14e-eeuws fort. Later gerenoveerd en vergroot, in de 16e en 17e eeuw was het een van de grootste citadellen van Europa. Het is uitgebreid herbouwd door Luca Beltrami in 1891-1905 en herbergt nu verschillende musea en kunstcollecties van de stad.

Opera van La Scala

Theater
Op 2 km afstand
De meeste van de grootste operakunstenaars van Italië, en veel van de beste zangers van over de hele wereld, zijn de afgelopen 200 jaar in La Scala verschenen. Het theater wordt beschouwd als een van de toonaangevende opera- en ballettheaters ter wereld en is de thuisbasis van het La Scala Theatre Chorus, La Scala Theatre Ballet en La Scala Theatre Orchestra.
Via Filodrammatici, 2
Milaan, IT 20121

Meer

Hilton Milan ligt op een steenworp afstand van het centraal station en op 3,2 km van de meeste bezienswaardigheden van Milaan. De stad biedt niet te missen attracties, zoals het operagebouw La Scala, het kasteel Sforzesco en de beroemde modewijk van Milaan - allemaal op loopafstand van het hotel. Alle ruime kamers, suites en executive kamers in het hotel hebben een eigentijdse, stijlvolle inrichting en een lichte en luchtige sfeer. Upgrade naar een executive kamer voor exclusieve toegang tot de Executive Lounge en het buitenterras met gratis ontbijt en drankjes gedurende de dag. Geniet van authentieke Noord-Italiaanse gerechten in het nieuwe restaurant CotoLiamo. Van gebak in de ochtend tot lunch, tot aperitivo-tijd voor salumi, prosciutto, formaggi, tot slot het dinermenu met regionale gerechten uit Lombardije, Piemonte en Veneto. Werk verder aan het bureau, kruip lekker in de luie stoel met een tijdschrift of doe nieuwe energie op in de marmeren badkamer.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Apr 1 – Oct 31
Voor- en naseizoen
Jan 1 – Jan 31
Dec 1 – Dec 31
Laagseizoen
Feb 1 – Mar 31
Nov 1 – Nov 30

Extra informatie

• 13 vergaderzalen, waaronder 1 balzaal voor maximaal 200 zittende gasten. Elke vergaderruimte heeft een andere grootte en is geschikt voor 6 tot 180 personen. Ze hebben allemaal natuurlijk daglicht en snelle draadloze verbindingen. • Buitenterras van 200 m², geschikt voor aperitieven, cocktails, fingerbuffetten, barbecues, koffiepauzes en staande lanceringen. • Business Center biedt totale administratieve en communicatieondersteuning tijdens uw vergadering. • Hilton EventReady met CleanStay biedt evenementervaringen die gemoedsrust bieden van begin tot eind. Vind hier alle aanvullende informatie: //meetings.hilton.com/eventready