Hilton Garden Inn Milan North

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Via Lucio Giunio Columella, 36 Milaan 20128

Beoordelingen

Italia Hotel Classification
4

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • AV-medewerkers ter plaatse
  • Hogesnelheidsinternet

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Metro
  • Taxi
  • Vliegveldshuttle

Apparatuur

  • Podium

Bereikbaarheid

Vanaf het stadscentrum: neem de rode metrolijn (M1), richting: Sesto FS. Het dichtstbijzijnde metrostation is Villa San Giovanni. Vanaf de luchthaven Linate: neem de A52 in noordelijke richting, neem de afrit 8A Lambrate, voeg in op de Via Rombon, rechtdoor tot aan de rotonde, sla linksaf naar de Viale Monza, rijd 2,3 km verder en sla rechtsaf de Via Pindaro in en rechtsaf de Via Columella op.

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Parkeerruimte op straat

Afstand vanaf vliegveld

  • 7.46 mijl van locatie

Vergaderruimte Hilton Garden Inn Milan North

Totale vergaderruimte12.292 ft²
Vergaderzalen10
Grootste zaal3.014 ft²
Op één na grootste zaal2.080 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers193
Tweepersoons (2 bedden)77
Suites11

Lokale attracties

Dom van Milaan

Historisch monument
Op 8 km afstand
De Duomo van Milaan, de kathedraal in het hart van de stad, is een architectonisch meesterwerk dat nog steeds in het geheugen gegrift staat van iedereen die Milaan bezoekt. De duizenden ingewikkeld uitgehouwen torenspitsen en beelden, zoals een marmerbos, zijn een geweldig gezicht voor wie de metro verlaat of uit Galleria Vittorio Emanuele komt. Het is niet verwonderlijk dat de bouw ervan, die begon in 1386 en bijna een half millennium duurde, in opdracht van de hertog van Milaan, Gian Galeazzo Visconti, werd gebouwd in opdracht van de hertog van Milaan, als symbool van de glorie en grootsheid van de stad.

Porta Nuova

Zakendistrict
Op 7 km afstand
Porta Nuova is economisch gezien een van de belangrijkste zakendistricten van Milaan, Italië, en maakt deel uit van de administratieve afdeling Zone 2. Vernoemd naar de goed bewaarde neoklassieke poort die in 1810 op deze plek werd gebouwd, is het nu een van de meest hoogtechnologische en internationale districten van Italië, met de hoogste wolkenkrabber van het land: de Unicredit Tower.

Teatro La Scala

Theater
Op 7 km afstand
Het Teatro alla Scala in Milaan is het beroemdste operahuis ter wereld en een niet te missen bestemming voor liefhebbers van muziek en cultuur. Veel van de operazangers, artiesten, dirigenten, dansers en regisseurs die geschiedenis hebben geschreven - van Bellini tot Verdi, Maria Callas, Pavarotti, Carla Fracci en Luchino Visconti - hebben dit heilige podium betreden en het beste van het beste op het gebied van wereldwijde kunst gepresenteerd. Toch is dit niet altijd het geval geweest: La Scala werd in slechts twee jaar (1776-78) gebouwd door de architect Giuseppe Piermarini en na verloop van tijd vervulde het tal van functies, gedurende een periode was het zelfs een goklocatie voor de Milanese bourgeoisie.

Navigli

Nachtleven
Op 12 km afstand
Navigli is een geliefde wijk in Milaan, bekend om zijn eigenzinnige charme en bruisende nachtleven. Het is een geweldige plek om rond te hangen. Rijd ten zuiden van de stad naar de imposante basilieken van Sant'Eustorgio en San Lorenzo alle Colonne (een ander populair uitgaansgebied), waar je langs de oevers van de Naviglio Grande en de Naviglio Pavese kunt wandelen en onderweg kunt stoppen voor een drankje of om te winkelen in de vele ambachtelijke en indiewinkels. De Navigli waren oorspronkelijk door mensen aangelegde bevaarbare kanalen die werden gebruikt voor het vervoer van goederen en passagiers en voor irrigatie: er wordt gezegd dat de stad in het verleden bijna een geheel door land omgeven Venetië was, doorkruist door waterwegen die nu onzichtbaar zijn onder verharde wegen. Het was langs dezelfde waterwegen dat de marmeren blokken voor de bouw van de Duomo rechtstreeks naar het stadscentrum werden getransporteerd. Het was onvermijdelijk dat de grachten uiteindelijk werden gevuld om het autoverkeer te laten circuleren, maar de oorspronkelijke charme is nog steeds bewaard gebleven in het specifieke Navigli-gebied.

Castello Sforzesco

Historisch monument
Op 8 km afstand
Het Castello Sforzesco is een middeleeuws fort in Milaan, Noord-Italië. Het werd in de 15e eeuw gebouwd door Francesco Sforza, hertog van Milaan, op de overblijfselen van een 14e-eeuws fort. Later gerenoveerd en vergroot, in de 16e en 17e eeuw was het een van de grootste burchten in Europa. Het werd uitgebreid herbouwd door Luca Beltrami in 1891—1905 en herbergt nu verschillende musea en kunstcollecties van de stad.

San Siro stadion

Recreatie
Op 14 km afstand
Stadio Giuseppe Meazza, algemeen bekend als San Siro, is een voetbalstadion in de wijk San Siro in Milaan, Italië, waar AC Milan en Inter Milan zijn gevestigd. Het heeft een capaciteit van 80.018 zitplaatsen en is daarmee een van de grootste stadions in Europa en de grootste in Italië. Op 3 maart 1980 werd het stadion vernoemd naar Giuseppe Meazza, de tweevoudig WK-winnaar (1934, 1938) die in de jaren twintig, dertig en veertig voor Inter speelde en korte tijd voor Milaan speelde en twee keer manager van Inter was. San Siro is een stadion van categorie vier van de UEFA. Het organiseerde drie wedstrijden tijdens de FIFA Wereldbeker van 1934, de openingsceremonie en zes wedstrijden op de FIFA Wereldbeker 1990, drie wedstrijden op de UEFA Euro 1980 en vier Europese Cup-finales, in 1965, 1970, 2001 en 2016. In het stadion zullen ook de openingsceremonie van de Olympische Winterspelen van 2026 van Milaan en Cortina d'Ampezzo worden gehouden.

Ultima Cena Leonardo

Museum
Op 10 km afstand
Het Laatste Avondmaal is een muurschildering van de Italiaanse kunstenaar Leonardo da Vinci uit de hoogrenaissance, gedateerd c. 1495—1498. Het schilderij stelt de scène voor van het Laatste Avondmaal van Jezus met de Twaalf Apostelen, zoals dat in het evangelie van Johannes wordt verteld — met name het moment nadat Jezus aankondigde dat een van zijn apostelen hem zal verraden. De omgang met de ruimte, de beheersing van het perspectief, de behandeling van beweging en de complexe weergave van menselijke emoties hebben het tot een van de meest herkenbare schilderijen van de westerse wereld gemaakt en tot een van Leonardo's meest gevierde werken. Sommige commentatoren beschouwen het als cruciaal om de overgang naar wat nu de hoogrenaissance wordt genoemd, in te luiden.

Fair Rho in Milaan

Recreatie
Op 19 km afstand

Meer

Hilton Garden Inn Milan North biedt een comfortabel verblijf in een bruisende stad. In ons hotel in Milaan bevindt u zich op een paar meter van het openbaar vervoer dat u gemakkelijk naar expositiecentra, attracties en het stadscentrum brengt. Ons nieuwe hotel heeft een modern, minimalistisch ontwerp en een warme, gastvrije sfeer.