Zermatt Utah Resort & Spa,Trademark Collection by Wyndham

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
784 West Resort Drive Halverwege, UT 84049

Benodigde datums

  • 14-10-202415-11-2024
  • 11-12-202425-12-2024

Beoordelingen

AAA
4

Aandachtspunten locatie

3D Event Space

Cvent Photo-realistic 3D Event Spaces give planners the ability to realize their vision down to the finest detail.

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (gratis)
  • Bellen (lokaal)
  • Internettoegang
  • Uitzicht (bergen)
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Videoconferentie

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • AV-medewerkers ter plaatse

Recreatieve activiteiten

  • Binnenzwembad
  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Skiën
  • Spa of salon
  • Tennisbanen
  • Watersport
  • Whirlpool

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Vliegveldshuttle

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Draagbare kachels
  • Laadperron
  • Podium

Bereikbaarheid

INFORMATIE OVER DE LUCHTHAVEN Dichtstbijzijnde luchthaven: Salt Lake City International (SLC) Afstand: 50 miles Reistijd: 45-50 minuten (snelweg met 1 stoplicht) Transferopties: externe bedrijven voor gedeelde shuttle, privésedan, privé-SUV, minibus, touringcar Salt Lake City International Airport biedt vluchten vanaf meer dan 60 luchthavens in de Verenigde Staten en er zijn dagelijks tussen de 600 en 800 vluchten die aankomen en vertrekken. Een belangrijke hub voor Delta Airlines; American, Frontier, JetBlue, Southwest, United en Alaska Airlines zijn de andere grote luchtvaartmaatschappijen die diensten aanbieden van en naar Salt Lake City. Volledige diensten voor executive vluchten zijn ook beschikbaar op de aangrenzende General Aviation-locatie. Executive Airport: Heber City Airport — OK3 AIR (privé) Afstand: 7 miles Reistijd: 10 minuten Transfermogelijkheden: privé-SUV, minibus, touringcar OK3 AIR is een full-service operator met vaste basis op het Russ McDonald Airfield, die volledige lijndiensten aanbiedt, waaronder ontdooiing van het type I en IV en een onderhoudsfaciliteit van Park 145. OK3 verwelkomt vliegtuigen van elk formaat, van lichte zuigers tot zware turbines - tot Gulfstream V en Global Express, met een baanlengte van 6899 voet.

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Parkeerruimte voor bus

Afstand vanaf vliegveld

  • 51 mijl van locatie

Vergaderruimte Zermatt Utah Resort & Spa,Trademark Collection by Wyndham

Totale vergaderruimte65.000 ft²
Vergaderzalen20
Grootste zaal10.422 ft²
Op één na grootste zaal4.840 ft²
Ruimte (privé)28.500 ft²
Ruimte (buiten)36.000 ft²
Tentoonstellingsruimte11.000 ft²
Filters

Plattegronden

Kamers

Totaal aantal hotelkamers230
Eenpersoons (1 bed)95
Tweepersoons (2 bedden)92
Suites62
Eenpersoonstarief (1 bed)US$ 144,00 – US$ 309,00
Tarief tweepersoons (2 bedden)US$ 154,00 – US$ 319,00
Belastingtarief13,42%
Bezettingsgraad13,42%

Lokale attracties

Cascade Springs

Recreatie
Op 15 minutes afstand
Geniet van een mooie rit naar Cascade Springs, een prachtig staatspark met bronnen en zwembaden. Zeven miljoen liter water per dag stroomt langs een reeks kalkstenen terrassen en poelen tussen weelderige vegetatie. Het korte natuurpad van een halve mijl loopt rond de natuurlijke bronnen en beekjes met bruggen, promenades en verharde paden. Kristalhelder water maakt het gemakkelijk om forellen te spotten die in de poelen leven. Interpretatieve borden langs de paden verklaren de geologie van dit kleine natuurwonder. Dit is een leuke bestemming voor gezinnen en wandelaars van alle leeftijden. Er is voldoende parkeergelegenheid en er zijn openbare kluistoiletten op het terrein.
Cascade Scenic Dr
Provo, UT, US 84604

Kohler Creamery

Winkelen
Op 2 mi. afstand
Bij Heber Valley Artisan Cheese is het onze missie om anderen te helpen het verschil tussen het boerengevoel te ervaren. Onze volledig geïntegreerde melkveehouderij biedt een echte ervaring van boer tot bord. We geloven zelfs dat de beste handgemaakte kazen, vers of gerijpt, beginnen met de perfecte basis: premium melk — puur, rijk en romig; een „recept” dat we op onze boerderij al bijna 100 jaar perfectioneren. Ervaar het verschil tussen het boerengevoel tijdens een meeslepend avontuur in Kohler Creamery, de thuisbasis van Heber Valley Artisan Cheese. Ze bieden een gevarieerd aanbod aan ervaringen voor alle leeftijden, van rondleidingen, proeverijen en lessen tot leuke buitenactiviteiten.
Rivierweg 920
Halverwege, UT, US

Avontuurhuis

Recreatie
Adventure Haus, onze avonturenplek op het terrein. Van skiverhuur tot zij aan zij, er is zeker iets voor iedereen in uw groep om van te genieten.

Nordic Center Soldier Hollow

Recreatie
Op 10 minutes afstand
Verscholen boven het pittoreske stadje Midway en rustend in de schaduw van de Wasatch Mountains ligt het Soldier Hollow Nordic Center in Wasatch Mountain State Park. Hoewel het vooral bekend staat als een Olympische locatie, organiseert Soldier Hollow een verscheidenheid aan activiteiten gedurende de herfst, lente en zomer. Atleten van wereldklasse en liefhebbers van het weekend kunnen het hele jaar door van de faciliteit genieten. Het hoofdgebouw op het terrein van het Soldier Hollow Nordic Center is de prachtige bekroonde Lodge, die kan worden geboekt voor huwelijksrecepties, familiebijeenkomsten en andere evenementen. Het Competition Center dient als zenuwcentrum voor grote evenementen, variërend van Amerikaanse langlaufkampioenschappen tot de jaarlijkse Soldier Hollow Classic Sheepdog Championships.
Soldier Hollow Lane uit het jaar 2002
Halverwege, UT, US 84049

Zipline Utah

Recreatie
Op 15 minutes afstand
Kom en ervaar de meest unieke avontuurlijke activiteit van Utah! Onze zipline-cursussen bevatten hangbruggen en touwbaanelementen die je zullen uitdagen, terwijl onze bergen en uitzichten op het meer je zullen inspireren. Vlieg met ons mee! Om tegemoet te komen aan verschillende vaardigheidsniveaus, bieden we 7 tourpakketten aan met enkele of alle zipline-secties.
Staatspark Deer Creek - Rainbow Bay
10 minuten ten zuidwesten van Heber City
UT, US 84032

Golfbaan in het Wasatch State Park

Recreatie
Op 3 minutes afstand
De bekende Mountain and Lake-banen in Wasatch Mountain State Park behoren consequent tot de meest populaire, betaalbare en schilderachtige banen in Utah. Nationaal beoordeelde Golf Digest Wasatch Mountain als een van de beste plekken om te spelen in Utah, met 4,5 van de 5 sterren!
Golfbaan 975 Dr
Halverwege, UT, US 84049

Heber Valley Railroad

Recreatie
Op 10 minutes afstand
De rondvaarten van de Heber Valley Railroad bieden een fantastisch uitzicht op de Wasatch-bergen en de weidse vergezichten van het Deer Creek-stuwmeer. De meeste dagen om 15.00 uur. Ouderwetse gastvrijheid en entertainment aan boord!
450 Zuid 600 West
Stad Heber, UT, US 84032

Staatspark Wasatch

Recreatie
Op 3 minutes afstand
Golf: Wasatch Mountain Golf Course (meerbaan en bergbaan) Golfbaan Soldier Hollow (Gold Course en Silver Course) Bereik voor boogschieten: Gelegen in Snake Creek Canyon, ongeveer drie kilometer ten noorden van het bezoekerscentrum. Deze range is een „op jezelf” range waarbij je je vaardigheden kunt oefenen op doelen met verschillende afstanden.
Warm Springs Road 1281 N
Halverwege, UT, US 84049

Meer

Zermatt Utah Resort & Spa, A Trademark Collection Hotel is Utah's eerste conferentiefaciliteit met AAA Four Diamond-rating en het hele jaar door een avonturenresort en spa. Het Zermatt Utah Resort & Spa, A Trademark Collection Hotel ligt aan de schilderachtige uitlopers van het Wasatch-gebergte en is geïnspireerd op het lokale Zwitserse erfgoed en is vernoemd naar het beroemde bergdorp in Zwitserland. Zermatt biedt een ongewone vergadersfeer met gunstige nabijheid van zowel het historische Park City als de internationale luchthaven van Salt Lake City. Deze afgelegen bestemming is ontworpen om op een bergdorp te lijken en werd geopend in 2006 en beschikt over 300 kamers en suites, waaronder villa's in condominiumstijl. Zermatt Utah Resort & Spa, A Trademark Collection Hotel biedt een ontspannen en rustige omgeving en eindeloze recreatieve diensten en activiteiten. Het Matterhorn Conference Center biedt 28.000 m² aan evenementenruimte, waaronder de Matterhorn Ballroom van 4.850 vierkante meter. Daarnaast zijn er 16 breakout-rooms met harde muren en een buitenterras van 2.500 m², compleet met een klassieke Europese carrousel, beschikbaar. De 10.000 vierkante voet. Het Bernese Event Center is ideaal voor beurzen en evenementen met plafondhoogtes tot 32' en 20' vloerplafondramen. Met toegewijd personeel om elk probleem aan te pakken, kan elke mogelijkheid worden onderzocht. Op maat gemaakte menu's, diverse locaties, unieke pakketten en een staf van creatieve planners weerspiegelen de vele middelen die beschikbaar zijn om een inspirerende tijd samen te personaliseren. Zermatt Utah heeft de bezienswaardigheden, smaken, omgevingen en sensaties die belonen en inspireren. Naast onze prachtige kamers en conferentieruimte bieden we nu de toevoeging van ons Inspired Learning Center aan. Het leercentrum biedt een uniek ervaringsgericht curriculum op maat voor uw volgende evenement en is de parel in wat uw evenement zal bestempelen als een onvergetelijke en echt geïnspireerde ervaring. Uw medewerkers en gasten zullen terugkeren met een aanzienlijk verbeterde motivatie en betrokkenheid in elk aspect van hun werk en leven. De seizoensgebonden activiteiten die beschikbaar zijn in Zermatt zijn talrijk en onverslaanbaar. Tot het aanbod van de accommodatie behoren een groot binnen- en buitenzwembad dat het hele jaar door geopend is, verlichte tennisbanen, zandvolleybal, een executive puttingbaan met 18 holes, het Adventure Haus voor winter- en zomerverhuur en detailhandel, een wellnesscentrum en 11 behandelkamers met volledige service spa. Summer biedt de aangrenzende 18-holes Championship-golfbaan van Crater Springs met nog eens 90 holes golf op drie nabijgelegen locaties, de wereldberoemde Blue Ribbon vliegvissen op de Provo-rivier en eindeloze paden om te wandelen, fietsen en ontdekken. Winter biedt drie skigebieden van wereldklasse binnen 20 minuten van het resort; Deer Valley Resort, uitgeroepen tot #1 beste skigebied, Park City en Canyons. Sneeuwscooteren, schaatsen, sleetochten, hondensleetochten, langlaufen, tubing en meer zijn ook beschikbaar binnen enkele minuten van Zermatt Utah Resort & Spa! Zermatt Utah heeft prestigieuze branchekenmerken, waaronder de Gold Key van M&C, de Platinum Choice van Smart Meetings en de Paragon Award van Corporate Meetings & Incentives.

Extra informatie

Zermatt Utah beschikt over het Hotel der Baer, een Zwitsers chalet van vier verdiepingen met prachtig ingerichte kamers en suites in de Alpen. De kamers in het hotel bieden uitzicht op de vallei en de bergen, binnengangen, een koelkast, een magnetron, een kluisje op de kamer, een flatscreen-tv, een koffieservice, toiletartikelen en een mp3-speler. Chateau Villas zijn ook beschikbaar in hotel-, 1-, 2- of 3-slaapkameropties met volledig uitgeruste keukens en eet- en woonruimtes met gashaard. De hoofdslaapkamer heeft een kingsize bed, een terras of terras en een groot bad met bubbelbad en inloopdouche.

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?