Kimpton Surfcomber Hotel

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Collinslaan 1717 Miami Beach, FL 33139

Promoties

2X Points with IHG Business Rewards

15-03-2024 – 30-11-2024

Summer Savings at Surf

US$ 145,00
01-04-2024 – 31-10-2024

Benodigde datums

  • 04-07-202425-10-2024
  • 09-12-202419-12-2024

Beoordelingen

Northstar
4

Bekroningen

De beste reizen en vrije tijd ter wereld 2020: Top 10 resorts in Greater Miami Beach Top 10 beste hotels in Miami 2018, Conde Nast Traveler Readers' Choice Award US News & World Report 2018 #16 Beste hotels in Miami Beach TripAdvisor-certificaat van uitmuntendheid 2018 Silver Level van TripAdvisor GreenLeaders 2018: toegewijd aan groene praktijken zoals recycling, lokaal en biologisch voedsel en laadstations voor elektrische auto's Conde Nast Readers' Choice 2017 — Tophotels in Miami Conde Nast Readers' Choice 2016 — Tophotels in Miami

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (lokaal)
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (oceaan of water)
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Uitzicht (tuin)
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Videoconferentie
  • VIP-service

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • Hogesnelheidsinternet

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Spa of salon
  • Watersport

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Vliegveldshuttle

Afstand vanaf vliegveld

  • 12 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Valet parkeerserviceUS$ 52,00 / dag

Vergaderruimte Kimpton Surfcomber Hotel

Totale vergaderruimte3.120 ft²
Vergaderzalen2
Grootste zaal2.000 ft²
Op één na grootste zaal1.680 ft²
Ruimte (privé)1.140 ft²
Ruimte (buiten)50.000 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers186
Eenpersoons (1 bed)114
Tweepersoons (2 bedden)68
Suites4
Belastingtarief7%
Bezettingsgraad14%

Lokale attracties

Conferentiecentrum van Miami Beach

Conventiecentrum
Op 5 minutes afstand
Het Miami Beach Convention Center is opnieuw ontworpen voor 2018 en ondergaat een ultramoderne transformatie van 615 miljoen dollar. Het zal bijna 500.000 vierkante meter tentoonstellingsruimte en een balzaal van 60.000 vierkante meter omvatten. Gelegen in het hart van het iconische Miami, vlakbij prachtige stranden, eclectische winkels, lekker eten en luxe resorts. Het Miami Beach Convention Center ligt op slechts 20 km van Miami International Airport, waardoor het een perfecte vergaderruimte is voor zowel binnenlandse als internationale reizigers.
1901 Convention Center Drive
Miami Beach, FL, US 33139

Miami International Airport

Vliegveld
Op 24 minutes afstand
Miami International Airport (MIA), gelegen op 3.230 hectare grond nabij het centrum van Miami, wordt beheerd door het Miami-Dade Aviation Department en is eigendom van de overheid van Miami-Dade County. MIA, opgericht in 1928, biedt nu meer vluchten naar Latijns-Amerika en het Caribisch gebied dan welke andere Amerikaanse luchthaven dan ook. Het is Amerika's tweede drukste luchthaven voor internationale passagiers, heeft een line-up van meer dan 100 luchtvaartmaatschappijen en is de belangrijkste Amerikaanse luchthaven voor internationaal vrachtvervoer. MIA is ook de belangrijkste economische motor voor Miami-Dade County en de staat Florida, genereert een bedrijfsomzet van $33,7 miljard per jaar en verwelkomt 70 procent van alle internationale bezoekers naar Florida. De visie van MIA is om uit te groeien van een erkend halfrond knooppunt naar een internationale luchthaven bij uitstek die klanten een ervaring van wereldklasse en een uitgebreid routenetwerk biedt met directe toegang tot passagiers en vracht naar alle regio's ter wereld.
2100 NW 42nd Avenue
Miami, FL, US 33126

Fillmore Miami Beach

Theater
Op 5 minutes afstand
Het Fillmore Miami Beach in het Jackie Gleason Theater is een naadloze mix van art deco en rock-'n-roll-sfeer in Miami Beach. Dit klassieke theater uit 1950 is de perfecte locatie voor uw volgende bedrijfsevenement, privéconcert, prijsuitreiking, cocktailreceptie, productlancering, fondsenwerving of zakelijke bijeenkomst. De grote entree, compleet met een porte-cochère, een uitgestrekte voortuin en 12 op maat gemaakte posterdozen, is perfect om uw merk onder de aandacht te brengen. Het Fillmore Miami Beach ligt naast het Miami Beach Convention Center en biedt plaats aan 5 tot 2.700 gasten. Onze getalenteerde medewerkers zorgen voor elk detail, zodat jij dat niet hoeft te doen!
1700 WASHINGTON AVENUE.
Miami Beach, FL, US 33139

De haven van Miami

Op 20 minutes afstand
PortMiami, voorheen de Dante B. Fascell Port of Miami, is een belangrijke zeehaven in Biscayne Bay in Miami, Florida. Het is de grootste passagiershaven ter wereld en een van de grootste vrachthavens in de Verenigde Staten.
Port Miami
Miami, FL, US 33132

Lincoln Road-winkelcentrum

Winkelen
Op 10 minutes afstand
Deze epische voetgangersstraat in Miami Beach biedt eersteklas winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden, evenals de klassieke architectuur van South Beach en Miami-stijl. Lincoln Road Miami Beach is ook een cultureel centrum met het elegante Lincoln Theatre uit het Art Deco-tijdperk en ongelooflijke muziek- en theaterproducties in het Colony Theatre. ArtCenter/South Florida toont toonaangevende lokale artiesten, terwijl Books & Books vaak gastoptredens heeft van bekende auteurs. Voel het zonlicht op je gezicht en ruik de zeelucht terwijl je geniet van cocktails tijdens een smakelijke eetervaring na een dag slenteren door de galeries en winkels langs het wandelpad. Deze unieke boetieks, kunstgalerieën en trendy winkels maken van Lincoln Road een winkelavontuur. Het beste van alles is dat winkels en cafés tot laat open blijven voor een publiek dat nooit slaapt! Er is gewoon nooit een saai moment op Lincoln Road — een fantastische plek om te eten, rond te hangen en natuurlijk te winkelen tot je erbij neervalt!

Designwijk van Miami

Winkelen
Op 21 minutes afstand
Het Design District staat bekend om zijn strakke moderne architectuur, luxe interieurwinkels en kunstgalerieën. Luxe mode- en sieradenboetieks, cafés en restaurants met beroemde chefs trekken een welgesteld publiek.
4010 NE 1st Avenue
Miami, FL, US 33137

Wynwood-muren

Recreatie
Op 20 minutes afstand
Wynwood Arts District is een verzameling van meer dan 70 galeries, winkelverhalen, antiekwinkels, cafés en bars. Wynwood biedt meer dan 80.000 vierkante meter aan buitenmuren van magazijnen die een graffiti- en straatkunstvitrine zijn geworden voor meer dan 50 kunstenaars uit 16 landen.
2520 NW 2nd Avenue
Miami, FL, US 33127

American Airlines Arena

Recreatie
Op 22 minutes afstand
De American Airlines Arena in Miami is een internationale, veelzijdige locatie in een levendige omgeving aan het water waar multifunctionele evenementen worden gehouden. De Arena ligt in het centrum van Miami aan de waterkant van Biscayne Bay, tussen de skyline van de stad, de prachtige stranden en het nachtleven van South Beach.
601 Biscayne Boulevard
Miami, FL, US 33132

Meer

Je hoeft niet te dagdromen. Uw verblijf in het onlangs gerenoveerde Surfcomber Hotel aan het strand in Miami Beach plaatst u midden in het leven op South Beach. Stel je dit eens voor: uitzicht op de oceaan, sprankelend zwembad + wuivende palmbomen. Directe toegang tot het strand en eenvoudige, warme gastvrijheid. Surfcomber Hotel brengt het beste van Miami voor de deur en neemt je tegelijkertijd een wereld weg van al je verantwoordelijkheden. Speel hard, slaap lekker en geniet van luxe diensten en voorzieningen in ons boetiekhotel in South Beach. Wij bieden: Directe toegang tot het strand, uitzicht op de oceaan en een strandclub Verwarmd buitenzwembad omgeven door ligstoelen, dagbedden en cabanas Spadiensten op de kamer en bij het zwembad Draadloze internettoegang, gratis voor Kimpton InTouch-leden die loyaal zijn aan gasten Social Club en HighTide Restaurants Onlangs gerenoveerde kamers, suites en openbare ruimtes Geniet dagelijks van koffie- en theeservice in de ochtend Dagelijks georganiseerd wijnuur in de avond van 17.00 tot 18.00 uur Huisdiervriendelijk (geen kosten of groottebeperkingen) Milieuvriendelijk Toegankelijke functies

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Oct 1 – Dec 30
Jan 1 – Apr 11
Voor- en naseizoen
Apr 12 – Jun 30
Laagseizoen
Jul 5 – Sep 30

Extra informatie

53.000 m² aan totale evenementenruimte binnen en buiten 3.000 m² flexibele overdekte vergaderruimte Twee vergaderruimtes voor intieme groepen tot 80 Productieruimtes Evenementenruimte voor maximaal 1.500 Evenementen, recepties en feesten aan het zwembad Uitgebreide multimedia- en audiovisuele ondersteuning Draadloos internet in ons hele hotel