Hilton Melbourne Beach Oceanfront

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
3003 Noordelijke snelweg A1A Melbourne, FL 32903-2133

Beoordelingen

Northstar
3
AAA
3

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bellen (lokaal)
  • Internettoegang
  • Uitzicht (oceaan of water)

Faciliteiten

  • Catering ter plaatse
  • Restaurant ter plaatse
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Tennisbanen
  • Whirlpool

Bereikbaarheid van locatie

  • Taxi

Apparatuur

  • Dansvloer

Afstand vanaf vliegveld

  • 7 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimteUS$ 12,50 / dag

Vergaderruimte Hilton Melbourne Beach Oceanfront

Totale vergaderruimte9.000 ft²
Vergaderzalen8
Grootste zaal3.486 ft²
Op één na grootste zaal3.410 ft²
Ruimte (privé)7.000 ft²
Ruimte (buiten)2.000 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers206
Tweepersoons (2 bedden)87
Suites10

Lokale attracties

Dierentuin Brevard

Recreatie
Op 15 mi. afstand
Brevard Zoo is een faciliteit zonder winstoogmerk van 75 hectare in Melbourne, Florida, Verenigde Staten, waar meer dan 900 dieren leven die meer dan 195 soorten vertegenwoordigen uit Florida, Zuid-Amerika, Afrika, Azië en Australië.
Noord-Wickhamstraat 8225
Melbourne, FL, US 32940

Surfwinkel Ron Jon

Winkelen
Op 15 mi. afstand
De Ron Jon Surf Shop in Cocoa Beach is de grootste surfwinkel ter wereld en de „One of a Kind” vlaggenschipfaciliteit van het bedrijf. Met 52.000 vierkante meter gevuld van vloer tot plafond met koopwaar, vind je de beste selectie surf-, skate-, zwem- en strandbenodigdheden ter wereld! Al meer dan 50 jaar biedt Ron Jon alles wat je nodig hebt om te genieten van een dagje strand! Of dit nu je eerste strandvakantie is of een doorgewinterde strandliefhebber bent, bij Ron Jon vind je alles wat je nodig hebt. Verlaat Cocoa Beach niet zonder een „One of a Kind” Ron Jon t-shirt. Met een grote verscheidenheid aan stijlen en maten om uit te kiezen, is het Ron Jon t-shirt het perfecte souvenir om mee naar huis te nemen naar familie en vrienden! Winkel dag en nacht. Ze zijn elke dag 24 uur per dag geopend!
Noord-Atlantische Laan 4151
Cocoa Beach, FL, US 32931

Kennedy Space Center

Museum
Op 36 mi. afstand
Het John F. Kennedy Space Center (KSC, oorspronkelijk bekend als het NASA Launch Operations Center) is een van de tien veldcentra van de National Aeronautics and Space Administration. Sinds december 1968 is het Kennedy Space Center NASA's belangrijkste lanceercentrum voor bemande ruimtevluchten. De lanceringsoperaties voor de Apollo-, Skylab- en Space Shuttle-programma's werden uitgevoerd vanuit Kennedy Space Center Launch Complex 39 en beheerd door KSC. [2] KSC ligt aan de oostkust van Florida en grenst aan het Cape Canaveral Air Force Station (CCAFS). Het management van de twee entiteiten werkt nauw samen, deelt middelen en bezit zelfs faciliteiten op elkaars eigendom.
SR 405
Kennedy Space Center, FL, US 32899

Maxwell C. King Centrum voor Podiumkunsten

Theater
Op 10 mi. afstand
Het King Center is een faciliteit van $12,3 miljoen, 6 verdiepingen en 100.000 vierkante meter die zich toelegt op educatieve, culturele en gemeenschapsevenementen. Het King Center beschikt over een akoestisch live hoofdtheater met 2.016 zitplaatsen; een intiem studiotheater met 288 zitplaatsen; een Crown Club VIP-ruimte waar Crown Club-leden genieten van speciale voordelen; een door Harris Corporation gesponsorde kunstgalerie met maandelijkse exposities in de King Center-lobby; en een ruime rotonde die beschikbaar is voor recepties, zakelijke evenementen en andere speciale evenementen.
3865 N. Wickham Road
Melbourne, FL, US 32935

Port Canaveral

Recreatie
Op 20 mi. afstand
Port Canaveral is een klantvriendelijke toegangspoort tot belangrijke consumentenmarkten en vrijetijdsbestemmingen. Strategisch gelegen aan de oostkust van centraal Florida, bieden wij cruisemaatschappijen, vrachtmaatschappijen en verladers, bedrijven en vakantiegangers de mogelijkheden van een eersteklas diepwaterhaven met de voordelen van een rustige omgeving en een ontspannen houding.
9005 Charles M Rowland Drive
Cape Canaveral, FL, US 32920

Historisch centrum van Melbourne

Nachtleven
Op 6 mi. afstand
Het centrum van Melbourne is het meest charmante deel van de stad met een geschiedenis die teruggaat tot de jaren 1800. De laatste jaren is het de bestemming geworden voor zowel de lokale bevolking als reizigers die op zoek zijn naar een schilderachtige en historische stad om te winkelen, te dineren en uit te gaan. Het Melbourne Main Street-programma is ontworpen om de economische groei in de gemeenschap te bevorderen door middel van culturele evenementen en sociale activiteiten. We streven ernaar om de identiteit van de gemeenschap te promoten als de „favoriete bestemming” voor kwaliteitswinkels, restaurants en entertainment.
Gemeentelijke weg 1908
Melbourne, FL, US 32901

Walt Disney World

Recreatie
Op 75 mi. afstand
Het Walt Disney World Resort beslaat bijna 47 vierkante kilometer en beschikt over vier themaparken: Epcot, Magic Kingdom Park, Disney's Animal Kingdom Park en Disney's Hollywood Studios, twee waterparken: Disney's Blizzard Beach en Disney's Typhoon Lagoon en meer dan 20 resorthotels. Met interactieve attracties, dierenavonturen, magische attracties, restaurants, winkels en bijna 60.000 castleden die in meer dan 3.000 verschillende rollen spelen, zullen gasten tijdens elk bezoek zeker de magie van Disney voelen.
Walt Disney World Resort
Orlando, FL, US 32830

Winkelcentrum Melbourne Square

Winkelen
Op 9 mi. afstand
Melbourne Square ligt in het hart van het metrogebied Palm Bay, Melbourne en Titusville en is een prachtig gerenoveerde winkelbestemming die Brevard County bedient. Met een compleet nieuwe look van porseleinen tegelvloeren, decoratieve verlichting en weelderige landschapsarchitectuur is Melbourne Square een prachtige plek om te winkelen, dineren, entertainment en meer. Bezoek de meer dan 125 retailers, waaronder de warenhuizen Dillard's, Macy's en JCPenney, maar ook bij speciaalzaken zoals Express, Dick's Sporting Goods en Bath & Body Works. Melbourne Square heeft een winkel voor elke stijl! Geniet tussen het winkelen door van een heerlijke maaltijd in een van de vele eetgelegenheden, zoals Red Ginger Asian Cuisine of Estampa Gaucha. Melbourne Square heeft precies wat je nodig hebt, voor elke gelegenheid.
1700 W New Haven Avenue
Melbourne, FL, US 32904

Meer

Het Hilton Melbourne Beach Oceanfront hotel ligt aan de prachtige stranden van de Space Coast in Florida. Alle 206 kamers hebben een prachtig uitzicht op de Atlantische kust. Het Hilton Melbourne Beach Oceanfront hotel ligt in de strandstad Melbourne, Florida en biedt een klassieke sfeer in Florida. Vanaf het moment dat u de lobby binnenloopt, ziet u ons prachtige atrium met glazen panelen van vloer tot plafond met een panoramisch uitzicht op de Atlantische Oceaan. Ontspan en ervaar de strandlevensstijl. Het Hilton Melbourne Beach Oceanfront heeft 7000 m² aan flexibele vergaderruimte. Onze Grand Ballroom is een elegante setting voor de meest uitgebreide bruiloft of conferentie om nooit te vergeten. Onze banketmedewerkers staan klaar om tot in het kleinste detail te kijken bij het afhandelen van grote evenementen.

Annuleringsbeleid

Neem contact op met het hotel voor meer informatie.

Beperkingen voor faciliteiten

Geen huisdieren

Extra informatie

Het hotel ligt op 85 km van Daytona Beach en 27 km van Cocoa Beach. Melbourne is een verborgen juweel gelegen aan de oostkust van Florida en op ongeveer 1 uur van de attracties van Orlando. Gasten zullen genieten van prachtige stranden, leuke winkels en de charme van een kleine stad.