Dunboyne Castle Hotel & Spa

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Maynooth Road Meath Meath

Promoties

November Discounts

01-11-2024 – 30-11-2024

November Special Day Delegate Rate

€ 50,00
01-11-2024 – 30-11-2024

Special Day Delegate Rate

€ 55,00
01-10-2024 – 31-03-2025

Increased Commission

Bespaar 15%
05-10-2023 – 31-03-2025

Benodigde datums

  • 06-10-202410-10-2024
  • 13-10-202417-10-2024
  • 20-10-202424-10-2024

Beoordelingen

Failte Ireland
4
Discover Ireland
4

Bekroningen

- Winnaar van de Luxury Hotel Spa Award 2019 bij World Luxury Spa Awards voor Noord-Europa - Beste opleiding en bijscholing van de Kamer van Koophandel 2019

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (tuin)
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Langdurig verblijf
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)
  • Ruimte (semi-privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Videoconferentie

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • AV-medewerkers ter plaatse
  • Hogesnelheidsinternet

Recreatieve activiteiten

  • Binnenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Spa of salon
  • Whirlpool

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Trein

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Draagbare kachels
  • Draagbare wanden
  • Laadperron
  • Piano
  • Podium

Bereikbaarheid

DUNBOYNE CASTLE HOTEL & SPA IS GUNSTIG GELEGEN IN COUNTY MEATH EN OP EEN STEENWORP AFSTAND VAN DUBLIN. GELEGEN OP 22 KM/13 MIJL VAN DE INTERNATIONALE LUCHTHAVEN VAN DUBLIN EN 18 KM/11 MIJL VAN HET CENTRUM VAN DUBLIN. GPS-COÖRDINATEN +53° 25' 2,95" (53,417487) -6° 28' 45,63" (-6,479341) ROUTEBESCHRIJVING Als je aan het rijden bent... ROUTEBESCHRIJVING VANAF DE INTERNATIONALE LUCHTHAVEN VAN DUBLIN/M50 Neem op de rotonde van de luchthaven de tweede afslag naar de M1 (volg de borden naar Dublin, Belfast, M1). Neem op de rotonde de tweede afslag en neem dan de snelweg M1 (volg de borden naar Dublin). Verlaat de M1 bij knooppunt 1 (knooppunt met M50), neem dan de linkerrijstroken en neem dan de snelweg M50 (volg de borden naar Other Routes, zuidwaarts). Verlaat de M50 bij knooppunt 6, neem dan de linkerrijstrook en voeg dan in op de N3 (volg de borden naar Cavan). Blijf rechtdoor rijden op de snelweg M3 (volg de borden naar Cavan). Verlaat de M3 bij knooppunt 4 en volg de borden Dunboyne, Clonee. Ga verder op de R156 via Clonee. Sla bij de rotonde linksaf richting Dunboyne. Ga door twee sets lampen. Sla bij de derde set linksaf richting Maynooth. Dunboyne Castle Hotel & Spa ligt aan de linkerkant. JE KUNT HET PITTORESKE DORPJE DUNBOYNE OOK BEREIKEN MET DE BUSLIJN 70 VAN DUBLIN OF MET DE TREIN. VAN N4 Neem knooppunt 7 (volg de borden naar Maynooth, Naas). Ga verder naar Maynooth. Sla bij de T-splitsing rechtsaf richting Dunboyne. Rij voorbij Tesco en sla linksaf richting Dunboyne. Sla op de rotonde rechtsaf richting Dunboyne. Blijf deze weg volgen richting Dunboyne. Sla op de rotonde rechtsaf. Dunboyne Castle Hotel & Spa ligt aan de rechterkant (na de woonwijk Dunboyne Castle).

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Parkeerruimte voor bus

Afstand vanaf vliegveld

  • 11 mijl van locatie

Vergaderruimte Dunboyne Castle Hotel & Spa

Totale vergaderruimte9.688 ft²
Vergaderzalen12
Grootste zaal3.950 ft²
Op één na grootste zaal2.433 ft²
Ruimte (privé)Beschikbaar
Ruimte (semi-privé)Beschikbaar
Ruimte (buiten)Beschikbaar
Tentoonstellingsruimte5.382 ft²

Plattegronden

Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers145
Tweepersoons (2 bedden)145
Suites4
Belastingtarief13,5%

Lokale attracties

Guinness Storehouse

Recreatie
Op 20 km afstand
Het Guinness Storehouse ligt in het hart van de St. James's Gate Brewery en is de populairste toeristische attractie van Ierland. Het is de thuisbasis van de Black Stuff, het hart van Dublin en een onvergetelijke start van je Ierse avontuur. De reis begint op de bodem van's werelds grootste pintglas en gaat verder omhoog over zeven verdiepingen vol interactieve ervaringen die een lang brouwerfgoed combineren met de rijke geschiedenis van Ierland. Op de top word je beloond met een pint perfectie in de wereldberoemde Gravity Bar op het dak. Dat is nu ons soort hoger onderwijs.
St. James Gate
Dublin 8, IE

Emerald Park

Recreatie
Op 19 km afstand
Emerald Park in Ashbourne Co. Meath is het enige themapark van Ierland. Emerald Park ligt op 20 minuten van Dunboyne Castle Hotel & Spa en biedt een verscheidenheid aan activiteiten die geschikt zijn voor alle leeftijden. Bezoekers kunnen de dierentuin bezoeken en dieren zien zoals de Amoer-tijgers, stokstaartjes, buffels of de adrenalinezoekers kunnen een ritje maken in een van hun beroemde attracties zoals de Zipline Extreme, Rotator of Cu Chulainn Coaster, Europa's grootste houten achtbaan met een omkering!
Emerald Park
Kilbrew,
Ashbourne, IE

Fairyhouse-renbaan

Recreatie
Op 10 km afstand
Fairyhouse Racecourse is een van de belangrijkste paardenraces van Ierland. Gelegen in Ratoath in County Meath. Het is de thuisbasis van de Irish Grand National. De eerste racebijeenkomst werd gehouden in 1848. In 1870 werd hier de eerste Ierse Grand National steeplechase gehouden. De thuisbasis van de prestigieuze Irish Grand National en een steunpilaar in de Ierse samenleving en geschiedenis. Fairyhouse Racecourse verwelkomt al sinds 1848 mensen via onze deuren. Een dag naar de races is ideaal voor een leuk dagje uit met het gezin, verjaardagsfeesten, sociale evenementen op het bedrijf, het ontvangen van klanten of gewoon om bij te praten met oude vrienden en misschien nieuwe vrienden te maken. Als je de spanning of racedag nog niet in volle gang hebt beleefd, mis je echt iets. Voel je hartslag sneller kloppen, hoor je hart harder kloppen als de paarden door het beroemde Fairyhouse-huis donderen, recht naar het gebrul van de menigte.
Ratoath
County Meath, IE

Bru na Boinne

Historisch monument
Op 42 km afstand
Brú na Bóinne, wat het 'paleis' of het 'herenhuis' van de Boyne betekent, verwijst naar het gebied in de bocht van de rivier de Boyne dat een van's werelds belangrijkste prehistorische landschappen bevat. Het ligt dicht bij de oostkust van Ierland, ongeveer 40 km ten noorden van de stad Dublin. Brú na Bóinne werd in december 1993 ingeschreven als werelderfgoed vanwege zijn uitzonderlijke universele waarde. De omvang van de bouw van de tombe, de belangrijke concentratie van megalithische kunst, het aantal locaties en de lange continuïteit van de activiteit werden genoemd als redenen voor de inscriptie van de site.
Donore
County Meath, IE

Activiteiten in Boyne Valley

Recreatie
Op 30 km afstand
Met een rivier van 12 km om te verkennen, is de Boyne Bluway een ander dagje uit. Je kunt gemakkelijk toegangswegen nemen die je veel craic geven. Je kunt langere peddeltochten maken die je diep in het idyllische landschap brengen. Het maakt niet uit welk deel van de rivier je verkent, je hebt ervaren gidsen bij je om je veilig naar ons terug te brengen.
Jonathan Swift St.
Trim
Meath, IE

Pearse Lyons-distilleerderij

Museum
Op 22 km afstand
Of je nu een Dubliner bent die meer over je stad ontdekt, cultureel nieuwsgierig bent of een onverschrokken whiskyliefhebber bent, kom samen met ons meer te weten over onze Irish Whisky-boetiekdistilleerderij in St. James in het hart van The Liberties. Whisky is slechts een deel van ons verhaal, maar het is een groot deel van uw ervaring bij ons. U kunt genieten van ons assortiment ambachtelijke Ierse whisky's in het schip van de kerk, terwijl onze kleine koperen potstills hard aan het werk zijn om onze volgende batch te distilleren. Rondleidingen worden georganiseerd door ons team van vriendelijke verhalenvertellers, die u zullen verrassen met intrigerende verhalen over fascinerende lokale geschiedenis en meeslepende personages die dateren uit de 12e eeuw. Onze distilleerderijtours zijn klein van formaat, zodat u kunt genieten van een meer persoonlijke ervaring en ze vinden elk uur, elk uur plaats.
121-122, Jamesstraat
De vrijheden,
Dublin, IE D08 EN 27

Kasteel en distilleerderij van Slane

Historisch monument
Op 40 km afstand
Slane Castle, gelegen in een indrukwekkende omgeving aan de rivier de Boyne, is architectonisch gezien een van de meest opwindende gebouwen in Ierland. De historische rondleidingen zijn sinds 1703 de thuisbasis van de familie Conyngham en behandelen de kleurrijke geschiedenis van de familie en verhalen over de wereldberoemde rockconcerten. We bieden historische rondleidingen door het kasteel, zodat u meer te weten kunt komen over de familie Conyngham, de geschiedenis van het gebouw en alles over de concerten die door de jaren heen op de locatie zijn gehouden. De duur van onze tour is 45 minuten. Ontdek Slane Irish Whisky We zijn nu geopend van vrijdag tot en met zondag van 12.00 tot 18.00 uur. We bieden rondleidingen en cocktails aan in de Stalls Bar op reservatie, en de cadeauwinkel is nu open. Om onze Slane Irish Whisky te kunnen blijven produceren, moeten we onze werknemers beschermen. Hiervoor vereisen we dat u een gezichtsbedekking draagt in openbare binnenruimten, minstens 2 meter afstand houdt van mensen met wie u niet samenwoont, en dat u uw handen goed en vaak wast met water en zeep of handdesinfecterend middel met alcohol. We kijken uit naar uw bezoek. Sláinte!
Slane, IE

Phoenix Park

Parkeren
Op 14 km afstand
Het Phoenix Park is met 707 hectare (1752 acres) een van de grootste afgesloten recreatieruimtes in elke Europese hoofdstad. Het Phoenix Park werd in 1662 opgericht door een van de meest illustere onderkoningen van Ierland, James Butler, hertog van Ormond, namens koning Charles II. Ontworpen als een koninklijk hertenkamp, omvatte het oorspronkelijk het domein van Kilmainham Priory ten zuiden van de rivier de Liffey, maar met de bouw van het Royal Hospital in Kilmainham, waarmee in 1680 werd begonnen, werd het park teruggebracht tot zijn huidige omvang, die nu allemaal ten noorden van de rivier ligt.
Dublin, IE

Meer

Dunboyne Castle Hotel & Spa ligt te midden van 21 hectare aan bossen en tuinen. 22 minuten (13 kilometer) van de luchthaven van Dublin. 30 minuten (12 mijl/20 km) van het stadscentrum. 200 gratis parkeerplaatsen, waaronder parkeerplaatsen voor bussen. Het hotel heeft een 18e Georgiaans landhuis in het hart dat grondig werd gerenoveerd met behoud van de charme van het tijdperk waarin het werd gebouwd. 145 ruime moderne slaapkamers en suites met airconditioning, ramen van vloer tot plafond en tv's met Chromecast. 12 vergader- en evenementenzalen, waaronder onze onlangs gerenoveerde balzaal, de Tara Suite, die geschikt is voor intieme privé-diners tot grootschalige conferenties met maximaal 300 deelnemers. Gratis beveiligde wifi. Buiten- en binnenruimtes beschikbaar voor teambuilding. Onlangs gerenoveerd restaurant. Lounge met terras en Sadlier Bar. De spa in Dunboyne Castle met 12 behandelkamers en een nieuwe Thermal Suite-ruimte. Fitnessruimte

Annuleringsbeleid

De algemene voorwaarden voor groepsboekingen zijn van toepassing volgens de overeenkomst. Neem contact op met ons Sales & Events-team voor onze specifieke voorwaarden.

Beperkingen voor faciliteiten

- Rookvrij hotel - Alleen huisdieren zijn toegestaan

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?