Hilton Garden Inn Atlanta South-McDonough

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
95 Highway 81 West McDonough, GA 30253

Beoordelingen

Northstar
3

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Internettoegang

Faciliteiten

  • Restaurant ter plaatse

Zakelijke dienstverlening

  • Businesscenter

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter

Afstand vanaf vliegveld

  • 26 mijl van locatie

Vergaderruimte Hilton Garden Inn Atlanta South-McDonough

Totale vergaderruimte1.536 ft²
Grootste zaal1.536 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers105
Tweepersoons (2 bedden)46
Suites4

Lokale attracties

Atlanta Motor Speedway

Recreatie
Op 11 mi. afstand
Atlanta Motor Speedway ligt ongeveer 30 mijl ten zuiden van Atlanta aan de Amerikaanse Highway 19 en 41 in Hampton in Henry County.
1500 Tara Place
Hampton, GA, US 30228

McDonough Square

Historisch monument
Op 3 mi. afstand
McDonough Pkwy
McDonough, GA, US 30253

Internationale luchthaven Hartsfield Jackson

Vliegveld
Op 26 mi. afstand
Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport is met trots de drukste luchthaven ter wereld en is lange tijd een waardevolle hub geweest die verschillende steden en landen over de hele wereld met elkaar verbindt. Hartsfield-Jackson is echter ook een uitstekende bestemming voor reizigers — zowel zakenreizigers als vakantiegangers — die Atlanta en andere plaatsen in het zuidoosten van de Verenigde Staten bezoeken.
6000 North Terminal Parkway Suite 4000
Atlanta, GA, US 30320

Meer

Het Hilton Garden Inn McDonough is gunstig gelegen op 5 km van de I-75, dicht bij het historische McDonough Square, Geranium Capitol of the World en slechts 32 km direct ten zuiden van Hartsfield-Jackson International Airport en op 15 km van Atlanta Motor Speedway met winkels, historische bezienswaardigheden, podiumkunsten en sportevenementen in het oog! Ons full-service hotel biedt een luxe, moderne sfeer met uitstekende „gerichte” klantenservice. Ons moderne luxe motief en handige voorzieningen zullen de snelle zakenreiziger zeker tevreden stellen, samen met een geweldige locatie en recreatieve bereikbaarheid om de vakantiereiziger tevreden te stellen! Comfortabele kamers en suites bieden een breed scala aan voorzieningen, een groot bureau, compleet met Herman Miller Mirra-stoel, printen op aanvraag, Garden Sleep System en gratis draadloos en vast internet, om er maar een paar te noemen! De Hilton Garden Inn biedt 1.800 vierkante meter aan deelbare vergaderruimte met een aparte directiekamer. Onze ultramoderne audiovisuele technologie in combinatie met uitstekende cateringopties en intuïtief personeel zal zeker de verwachtingen overtreffen voor degenen die een bedrijfsevenement, receptie, sociale bijeenkomst of trainingsseminar op zowel kleine als grote schaal plannen!

Webkoppelingen

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?