Carton House a Fairmont Managed Hotel

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Karton Demesne Graafschap Kildare Maynooth W23 TD98

Benodigde datums

  • 01-12-202401-04-2025
  • 01-07-202531-08-2025
  • 01-10-202531-03-2026

Beoordelingen

Failte Ireland
5
Discover Ireland
5

Bekroningen

World Travel Awards — het toonaangevende luxehotel van Ierland 2022 World Travel Awards — Ierlands toonaangevende presidentiële hotelsuite 2022 Irish Tatler Wellness & Spa Awards — Beste holistische behandeling 2022 Keuze van de redactie van Golf Digest — Internationaal - Best in Resorts Trip Advisor — De keuze van de reiziger 2022 MUSE Hotel Awards — Platinum-winnaar voor architectuur en interieurontwerp 2022 Lucinda O'Sullivan - Geweldige plekken om te verblijven en te eten 2022 2005, 2006, 2013- Gastheer van het Irish Open Golf Tournament

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (tuin)
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Externe cateraars toegestaan
  • Langdurig verblijf
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)
  • Ruimte (semi-privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • VIP-service

Recreatieve activiteiten

  • Binnenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Golfbaan ter plaatse
  • Spa of salon
  • Tennisbanen
  • Whirlpool

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Trein

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Laadperron
  • Piano
  • Podium

Bereikbaarheid

Carton House is gemakkelijk bereikbaar vanaf alle belangrijke routes. Op 25 minuten rijden van het centrum van Dublin en op 20 minuten rijden van de internationale luchthaven van Dublin.

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Parkeerruimte voor bus

Afstand vanaf vliegveld

  • 8.08 mijl van locatie

Vergaderruimte Carton House a Fairmont Managed Hotel

Totale vergaderruimte16.146 ft²
Vergaderzalen14
Grootste zaal6.394 ft²
Op één na grootste zaal3.100 ft²
Ruimte (privé)16.146 ft²
Ruimte (semi-privé)5.382 ft²
Ruimte (buiten)47.916.020 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers169
Eenpersoons (1 bed)169
Tweepersoons (2 bedden)169
Suites18

Lokale attracties

Racecircuit Punchestown

Recreatie
Op 20 km afstand
Wereldberoemde paardenraces voor de deur van Carton House - ervaar topjockeys in actie, ontmoet trainers, zakelijke pakketaanbiedingen. Volledig dagboek van evenementen vermeld op de website.
Punchestown
Naas
Co. Kildare, IE

De Irish National Stud & Japanese Gardens

Recreatie
Op 50 km afstand
De Irish National Stud is eigendom van de Ierse bevolking, maar is er trots op dat bezoekers uit alle delen van de wereld ervan genieten en waarderen. Nergens staat een beter symbool voor al het moois aan County Kildare, het kloppend hart van de Ierse volbloedindustrie, dan de stoeterij, een unieke attractie van uitzonderlijke natuurlijke schoonheid die de thuisbasis is van enkele van de mooiste paarden en weelderige tuinen die overal ter wereld te vinden zijn. Van paarden tot tuinbouw, de Irish National Stud biedt je een unieke ervaring waar je op je eigen gemak van kunt genieten of als onderdeel van een rondleiding. Kom naar de Stud en deel met ons een van de ware schatten van Ierland. - Bekijk meer op: http://irishnationalstud.ie/home#sthash.IVVFWDkc.dpuf
Tully
County Kildare
IE

Old Jameson-distilleerderij

Recreatie
Op 18 km afstand
Ontdek het verhaal van Jameson Irish Whisky, waarin het laatste hoofdstuk drinkbaar is. Bezoek de originele Bow Street-distilleerderij in Smithfield Dublin, de plek die we ons thuis noemen sinds John Jameson voor het eerst zijn winkel opende in 1780. Een reis naar Bow Street biedt rondleidingen en proeverijen die je een echte waardering zullen geven voor het Jameson-verhaal, van ons erfgoed tot ons productieproces, dat ons onze unieke, iconische smaak geeft. In de Old Jameson Distillery is ook een restaurant gevestigd dat elke dag lunch serveert, een cadeauwinkel waar je exclusieve Jameson-cadeaus kunt kopen of zelfs je eigen Jameson Select Reserve op vat kunt bottelen. Met een grotere waardering voor onze whisky kun je ons volledige assortiment proeven in JJ's Bar, een masterclass volgen met een whiskyproeverij of gewoon een aantal van onze geweldige Jameson-cocktails proberen.
Boog St.
Smithfield Village
Dublin 7, IE

OrangeWorks - Experience Company

Recreatie
Op 1 minute afstand
Carton House ligt op slechts enkele meters van de receptie van het hotel en werkt samen met Orangeworks Ireland's belangrijkste bedrijf voor teambuilding en bedrijfsevenementen, gevestigd aan de andere kant van het landgoed Carton. De Orangeworks-crew biedt op maat gemaakte en opwindende teambuildingoplossingen die zijn afgestemd op specifieke groepsvereisten - de Orangeworks-crew leidt je door themaspellen en uitdagingen, langs ziplines, offroad in 4x4-trainingsjeeps Ongeëvenaard in het hele land: de faciliteiten van het bedrijf omvatten ook kleiduivenschieten, boogschieten en valkerij. De dynamische en flexibele aanpak van het team maakt ze enorm populair bij gasten van alle leeftijden en groepen van elke omvang. Thunderraces - http://youtu.be/oI8thbIW8bA Flatout F1 - http://youtu.be/dFjh-5Rb3I0 Het grote geheel - http://www.teambuilding.ie/team-building-events/creative-team-challenges/the-big-picture/ Op de foto - https://www.youtube.com/watch?v=TX-M3fwq2Zs&feature=youtu.be
Kartonhuis
Maynooth, IE

Guinness Storehouse

Historisch monument
Op 19 km afstand
Het Guinness Storehouse®, gelegen in het hart van de St. James's Gate Brewery, is de populairste toeristische attractie van Ierland. Het is de thuisbasis van de Black Stuff, het hart van Dublin en een onvergetelijke start van je Ierse avontuur. De reis begint op de bodem van's werelds grootste pintglas en gaat verder omhoog over zeven verdiepingen vol interactieve ervaringen die ons lange brouwerfgoed combineren met de rijke geschiedenis van Ierland. Op de top word je beloond met een pint perfectie in onze wereldberoemde Gravity Bar op het dak. Dat is nu ons soort hoger onderwijs.
St. Jamespoort
Dublin 8
Dublin 8, IE

Carton House Golf

Recreatie
Op 1 minute afstand
Carton House Golf Club is een club met een ziel. Een club met een unieke eigen stijl. Een club met een passie voor golf. Onze golfbaan ligt verrassend dicht bij Dublin en is gemakkelijk bereikbaar vanaf veel belangrijke locaties - Bekijk uw rijafstand naar Carton Kartonhuis! Ierlands nummer 1 golfresort 2014 en Irish Open Venue 2013. Carton ligt slechts 23 km ten westen van het centrum van Dublin en op 30 minuten van de luchthaven van Dublin. Hier vindt u een stijlvol hotel, een luxe spa- en vrijetijdssuite en twee van de mooiste kampioenschapsgolfbanen van Ierland. De O'Meara-baan, ontworpen door tweevoudig hoofdwinnaar Mark O'Meara, is een klassieke parkervaring die kronkelt door hectares prachtige weiden, eeuwenoude bossen en langs de oevers van de rivier de Rye. Het was gastheer van het Irish Amateur Championship 2005 in 2005. Lees meer De Montgomerie Course, ontworpen door de zevenvoudig winnaar van de Europese Orde van Verdienste Colin Montgomerie, is een reis van 7.300 meter in „linkstijl” over uitgestrekte stevige fairways, spelonkachtige bunkers en onberispelijke greens. Het heeft enkele van's werelds beste golfers ontvangen op de Irish Opens 2005, 2006 en 2013 en de Irish Seniors Open 2010. Lees meer Carton Demesne is de thuisbasis van de Carton House Golf Club en de Golfing Union of Ireland, de oudste golfbond ter wereld. Deze speciale club heeft golfers uit heel Ierland en de rest van de wereld aangetrokken. Golfers die van het spel houden, de tradities respecteren, omarmen vriendschap en genieten van een club die echt hun thuis mag worden genoemd. Carton House is gastheer van de GUI All Ireland Cups & Shields 2014 tot 2017.
Carton House Resort
Maynooth
Maynooth, IE

Kildate Village

Winkelen
Op 35 km afstand
Voor een geweldig dagje uit, verscholen in een aangelegde tuin en gepresenteerd in een authentieke dorpsomgeving, is Kildare Village de perfecte luxe winkelbestemming. Je zult het moeilijk vinden om de verleiding te weerstaan met meer dan 80 merken zoals Louise Kennedy, Gucci, Armani, Brooks Brothers, Anya Hindmarch en Hugo Boss die het hele jaar door tot 60% korting bieden. Het ultramoderne Italiaanse restaurant van L'Officina, Dunne & Crescenzi biedt ontbijt, snacks halverwege de ochtend, lunch en heerlijke wijnen die u kunt drinken terwijl u nadenkt over uw volgende aankoop. Starbucks is de perfecte plek voor herstellende koffie en iets lekkers. Een ochtend of middag doorbrengen met het bekijken van 80 exclusieve merken die luxe aanbieden voor minder geld in een chique en ongedwongen openluchtomgeving is echt een welverdiende tijd. Kildare Village is een van de negen Chic Outlet Shopping® Villages van Value Retail. Value Retail, opgericht in 1992, is de bedenker en exploitant van Chic Outlet Shopping®, een uniek concept op het gebied van outletshopping. Als ontwikkelaar en exploitant van de Chic Outlet Shopping® Villages is Value Retail het enige bedrijf dat zich uitsluitend specialiseert in de ontwikkeling en exploitatie van luxe outletwinkelbestemmingen. De collectie is de thuisbasis van 1.000 luxe outletboetieks van's werelds toonaangevende mode- en lifestylemerken en biedt een ongeëvenaarde luxe outlet-winkelervaring voor veeleisende shoppers in Europa. De negen dorpen, die dicht bij enkele van Europa's favoriete steden liggen, zijn op zichzelf al toeristische bestemmingen.
Nurney Road
Co, Kildare
kildare, IE

Carton House Spa en vrije tijd

Recreatie
Op 1 minute afstand
Carton House Spa and Leisure is verbonden met het hoofdgebouw, maar slim weggestopt in de omgebouwde stallen, zodat u rustig kunt ontsnappen aan de buitenwereld. Met behulp van het huidverzorgings- en schoonheidsassortiment van Darphin worden al onze deskundige spatherapeuten voortdurend opgeleid en bieden ze een schat aan informatie en advies over huidtypes, gespecialiseerde crèmes, maskers, oliën en individuele behandelingen. Ontspan in uw zachte badjas en slippers met een heerlijke fruitsorbet in de ontspanningsruimte. Leun achterover met een tijdschrift of krant. Bestel een verfrissende kruidenthee of neem een ontspannende duik in het zwembad na een lange massage. Of het nu gaat om verwennerij vóór het feest of een welverdiende ontsnapping aan een hectische, veeleisende levensstijl - tijdens een bezoek aan de Carton Spa helpen we u de beste manier te vinden om uw vitaliteit te herstellen en uw stap weer op gang te brengen. - Personal Training-faciliteiten en trainers beschikbaar - Spannende aerobics-, yoga- en cardio-lessen om gebruik van te maken
Kartonhuis
Maynooth
Kildare, OH, IE

Meer

Carton House, een door Fairmont beheerd hotel, is een moeiteloze combinatie van oud en nieuw en ligt in Maynooth, County Kildare in Ierland. Wij zijn een prachtig gerestaureerd historisch herenhuis dat dateert uit 1739 dat discreet is omgebouwd tot een moderne luxe bestemming - de eerste in zijn soort in Ierland. Op 25 minuten van Dublin ligt het 1.100 hectare grote privéparklandgoed, een allesomvattende speeltuin voor zowel vakantiegangers als zakelijke gasten, met - 2 kampioenschapsgolfbanen, een zwembad van 18 meter lang, de oase die Carton House Spa is, trainingsvelden, tennisbanen, Ierlands belangrijkste bedrijfsevenementenbedrijf Orangeworks en nog veel meer. Daarnaast beschikt Carton House, een door Fairmont beheerd hotel, over een ultramodern, speciaal gebouwd conferentiecentrum met een selectie van vergader- en evenementenruimtes die allemaal onlangs zijn gerenoveerd. Met behoud van alle charme en elegantie van het 18e-eeuwse erfgoed van Carton zijn de ruimtes opgefrist met een nieuw kleurenpalet en overal luxe accenten van marmer, verguld glas, juweeltinten en rijke stoffen. Er zijn 169 slaapkamers in Carton House, een door Fairmont Managed Hotel, een luxe 5-sterrenhotel in Ierland. Veel kamers hebben een eigen balkon en bevinden zich allemaal op het landgoed met volgroeide cederbomen dat zich uitstrekt over de grens van County Kildare en County Meath. Elke kamer is toegankelijk via licht gebogen, slecht verlichte gangen, terwijl het interieur van de kamers hedendaags comfort combineert met een klassieke, historische uitstraling.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Sep 1 – Sep 30
Voor- en naseizoen
Laagseizoen
Nov 1 – Dec 31
Jan 1 – Mar 31

Annuleringsbeleid

De algemene voorwaarden zijn van toepassing

Extra informatie

Onlangs werd een renovatie van €60 miljoen uitgevoerd en was het enige Fairmont-resort op het eiland Ierland.