Great Wolf Lodge Cincinnati/ Mason

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
2501 Great Wolf Drive Metselaar, OH 45040

Beoordelingen

AAA
3

Bekroningen

Great Wolf Resorts, Lodge van het jaar 2008, 2010 en 2021

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (gratis)
  • Bellen (lokaal)
  • Internettoegang
  • Voicemailservice

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)
  • Ruimte (semi-privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • AV-medewerkers ter plaatse
  • Hogesnelheidsinternet (100Mbps)

Recreatieve activiteiten

  • Binnenzwembad
  • Buitenzwembad
  • Watersport
  • Whirlpool

Bereikbaarheid van locatie

  • Taxi
  • Vliegveldshuttle

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Laadperron
  • Podium

Afstand vanaf vliegveld

  • 38.8 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Parkeerruimte voor bus

Vergaderruimte Great Wolf Lodge Cincinnati/ Mason

Totale vergaderruimte20.341 ft²
Vergaderzalen15
Grootste zaal9.847 ft²
Op één na grootste zaal2.260 ft²
Ruimte (privé)16.741 ft²
Ruimte (semi-privé)2.400 ft²
Ruimte (buiten)1.200 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers401
Tweepersoons (2 bedden)222
Suites401
Belastingtarief6,75%
Bezettingsgraad7%

Lokale attracties

TPC RIVER'S BEND GOLFBAAN

Recreatie
Op 2 mi. afstand
De par-72, 7.180 meter lange kampioenschapsindeling van TPC River's Bend is ontworpen om harmonieus op te gaan in de omgeving op een heuvel met uitzicht op de historische Little Miami River, 40 mijl ten noordoosten van Cincinnati. De door Arnold Palmer ontworpen golfbaan kronkelt door gangen van volwassen hardhout en fluisterende kreken. Bochtige speelroutes, pittoreske watervallen en zachte hoogteverschillen vormen een prachtig decor voor een onvergetelijke golftest. Het ontwerp van de golfbaan bewaart de natuurlijke leefomgeving en dient als toevluchtsoord voor talrijke diersoorten, waardoor de golfbaan door Audubon International is erkend als Audubon Cooperative Sanctuary. Na de opening in 2001 door Golf Digest uitgeroepen tot een van de „Top 10 beste nieuwe privéclubs in de VS”, wordt TPC River's Bend nog steeds jaarlijks onderscheiden. TPC River's Bend is in 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2015 en 2016 door Golf Digest ook erkend als een van Ohio's „Best Courses in State”. Hoewel uitdagend genoeg voor professionals, biedt TPC River's Bend meerdere sets tees, waaronder een set familie-tees voor beginnende golfers. Golfers van alle niveaus kunnen elke keer dat ze aan de slag gaan bij TPC River's Bend genieten van een ervaring van kampioenschapskwaliteit. Elk van de 18 holes van de baan is zorgvuldig ontworpen om speelbaarheid in evenwicht te brengen met strategie en uitdaging met verbluffende schoonheid. Het resultaat is een overtuigende golftest die golfers opwindt, verbijstert, inspireert en verrukt. Op zes holes komt water in het spel. De golfbaan van TPC River's Bend beschikt ook over een indrukwekkende, 12 hectare grote oefenfaciliteit van PGA Tour-kaliber met meerdere tees en een oefenruimte voor korte wedstrijden voor chippen en putten.
316 Winding River Boulevard
Mainéville, OH, US 45039

Spelen in Miami Valley

Nachtleven
Op 10 mi. afstand
MVG ligt gunstig dicht bij de I-75 en op slechts een klein eindje rijden van zowel Cincinnati als Dayton. Het beschikt over een speelvloer met meer dan 1.800 van de populairste gokautomaten van dit moment, een circuit van 5/8 mijl dat seizoensgebonden geopend is voor het raceseizoen, en een simulcastcentrum dat elke dag alle paardenraces vanuit het hele land streamt. Eindeloze gangpaden met speelautomaten, bloedstollende live harnasraces en een aantrekkelijk aanbod aan stijlvolle en handige bars en restaurants maken deze ultramoderne speelfaciliteit de perfecte plek voor een uitje voor volwassenen! Met ongelooflijke keuzes op het menu voor eten en drinken van Cin City Sea & Steak, Acres Seasonal Buffet, Trifecta Eatery, 1803 Bar, MV Perks en Center Bar, is er geen limiet aan het plezier dat je zult vinden bij deze racino in Libanon, Ohio.
6000 JAAR EN 63
Libanon, OH, US 45036

Overzicht van de omgeving en informatie: Warren County CVB

Overzicht van de omgeving: Recordbrekende achtbanen, bekroonde wijnen, sportevenementen vol sterren en een ongelooflijke reeks buitenavonturen zijn nog maar het begin van het onvergetelijke plezier dat reizigers het hele jaar door zullen beleven in de grootste speeltuin van Ohio, Warren County! Gunstig gelegen aan de Interstates 71 en 75, heeft deze hotspot in het zuidwesten van Ohio alles in zich voor een betaalbare, toegankelijke en ronduit geweldige ontsnapping voor gezinnen, volwassenen en groepen van alle interesses. Plan je vakantie in Warren County vandaag nog hier op OhiosLargestPlayground.com!

King's Island

Recreatie
Op 1 mi. afstand
Ons pretpark van 364 hectare biedt meer dan 80 attracties, shows en attracties van wereldklasse, waaronder 15 spannende achtbanen! Nieuw in 2009 is Diamondback — de hoogste, snelste en gemeenste achtbaan die Kings Island ooit heeft getroffen! Boomerang Bay, een waterpark van 15 hectare, biedt meer dan 50 wateractiviteiten, waaronder 30 waterglijbanen, en is GRATIS inbegrepen bij de toegang tot het park. De afgelopen acht jaar hebben lezers van AMUSEMENT TODAY Kings Island bekroond met het prestigieuze gouden ticket voor de beste kinderruimte ter wereld! We raden je aan om je bezoek aan Kings Island van tevoren te plannen. Om u te helpen bij uw planning, willen we u informatie geven over Kings Island en alles wat het te bieden heeft. Bel ons verkoop- en servicecentrum op 513-754-5700 minimaal 14 dagen voor uw geplande bezoek en vraag een exemplaar aan van onze Family Getaway Guide en/of Rack-brochure uit 2010. De Family Getaway Guide bevat alles wat je nodig hebt om je bezoek te plannen.
Kings Island Drive 6300
Postbus 901
King's Island, OH, US 45034

Teambuilding

Op 10 mi. afstand
De teambuildingprogramma's van YMCA Camp Kern zijn ontworpen om de samenwerking en communicatie voor alle soorten groepen te verbeteren en we streven ernaar dat elke groep het kamp verlaat met een groter gevoel van doelgerichtheid en begrip dan toen ze aankwamen. Onze programma's zijn afgestemd op de doelen en behoeften van elke groep en maken gebruik van klimparcours, uitdagingen met lage touwen, brainstormmogelijkheden, ijsbrekers en onze ultieme tool: de Adventure Challenge, die allemaal worden geleid door onze ervaren facilitators. We zijn het hele jaar geopend en kunnen zowel binnen- als buitenruimtes gebruiken, afhankelijk van het seizoen. We bieden meerdaagse, volledige en halve dagprogramma's die passen bij het schema van uw groepen, en kunnen maaltijden en accommodatie bieden om uw ervaring bij ons compleet te maken. Deze programma's zijn beschikbaar voor alle groepen, dus of u nu op kamp, retraite, conferentie, bedrijfsuitje of zelfs een bruiloft bent, wij bouwen en verbeteren graag de dynamiek en communicatie van uw team!
5291 VAN DE 350
Oregonia, OH 45054

Het golfcentrum op Kings Island

Recreatie
Op 1 mi. afstand
Ervaar de Grizzly, onze 18-holes kampioenschapsbaan die de afgelopen 30 jaar wordt gespeeld door de besten van de PGA, de LPGA en de Senior PGA TOUR. Speel de Bruin-een 18-holes halflange baan met zes par four; perfect voor het hele gezin. Open voor het publiek met alle voorzieningen van een countryclub. Pro Shop, kleedkamer, restaurant, terrasrooster, sportbar, vergader- en feestzalen.
Fairway Drive 6042
Metselaar, OH, US 45040

Ozone Zipline

Recreatie
Op 10 mi. afstand
Gasten zullen hun pak aantrekken en op ziplines vliegen die door en boven het bladerdak van de Little Miami River-vallei waaien. Twee gidsen begeleiden elke groep van maximaal 10 deelnemers van platform naar platform. Tijdens een educatieve canopy-tour krijgen gasten inzicht in alles, van 500 miljoen jaar oude fossielen tot 2000 jaar oude Indiaanse grondwerken, tot actuele problemen op het gebied van waterbehoud en verlies van leefgebied, tot lokale flora en fauna, van onze professionele en deskundige gidsen. Ozone Zipline Adventures zal rijders verrassen met zijn unieke uitkijkpunt om miljoenen jaren geschiedenis te bekijken en tegelijkertijd spannende ervaringen te bieden die rijders niet snel zullen vergeten.
5291 SR-350
Oregonia, OH 45054

Deerfield Towne Center

Winkelen
Op 5 mi. afstand
Winkelen, dineren, genieten! Deerfield Towne Center is het belangrijkste lifestyle-winkelcentrum in het noorden van Cincinnati en de thuisbasis van meer dan 50 nationale merkwinkels, speciaalzaken, unieke meubelwinkels, exclusieve restaurants, geweldig entertainment en de nieuwe Regal Cinema, allemaal dicht bij huis.
5505 Deerfield Blvd.
Metselaar, OH, US 45040

Meer

De onlangs gerenoveerde Great Wolf Lodge Cincinnati/Mason is de belangrijkste bestemming in de regio voor vergaderingen en evenementen. Ons hotel met alleen suites ligt op slechts 25 minuten ten noordoosten van het centrum van Cincinnati en biedt een ruim conferentiecentrum, ongeëvenaarde culinaire kwaliteit en een team van vergaderprofessionals die zich inzetten voor uw succes. VERGADERRUIMTES: Onze vergaderruimtes en conferentieruimtes zijn zorgvuldig ontworpen met een wow-factor flexibiliteit. Met 20.341 vierkante meter aan vergaderruimte en 15 breakout rooms beschik je over alle flexibiliteit die je nodig hebt voor het succes van het evenement dat je wilt. SUITES VOOR GASTEN: Ruimte voor alles. Zelfs verbeelding. Van aangrenzende suites tot themasuites, we bieden kameropties die geschikt zijn voor elke groottegroep. -401 gastenkamers -Verschillende suite-stijlen, ideaal voor 2-8 personen -Aangrenzende suites -Kamersleutels met RFID-kaart en polsbandje beschikbaar -Handige kamerblokken voor groepen van meer dan 10 kamers -Concurrerende prijzen van zondag tot en met donderdag -Een toegewijde verkoopprofessional om u te helpen met al uw behoeften op het gebied van kamerblokken CATERING: Bij Great Wolf Lodge serveren we van alles, van thema-recepties tot vijfgangendiners, allemaal bestrooid met gastvrijheid. Onze professionele chef-koks en inventieve culinaire teams bieden een breed scala aan ervaringen die aan elke eetwens voldoen. Onze cateringmenu's bevatten een breed scala aan eetgelegenheden die perfect op smaak zijn gebracht voor elke gast, en de mogelijkheid om de vergaderscène te combineren met een kenmerkende cocktail, heerlijke wijn en een happy hour vol ambachtelijk bier. Ongeacht de allergie of dieetbeperking, wij kunnen u helpen onze menu's aan te passen aan uw behoeften. Als u uw eetervaring wilt combineren met een vergadering, een A/V-presentatie of een langer verblijf, dan coördineren wij alles, van restaurants tot entertainment tot eersteklas accommodaties, met het soort ongelooflijke reactievermogen dat zorgt voor een totale naadloze gebeurtenis.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Mar 15 – Apr 20
Jun 14 – Aug 18
Voor- en naseizoen
Laagseizoen
Apr 21 – Jun 6
Oct 15 – Dec 20
Jan 5 – Mar 14
Aug 19 – Sep 25

Annuleringsbeleid

Voor individuele gasten kan tot 72 uur voor de geplande aankomst worden geannuleerd met een annuleringsvergoeding van $40,00. Als u binnen 72 uur voor aankomst annuleert, wordt de aanbetaling niet terugbetaald en wordt bij annulering het volledige bedrag verbeurd. Annulering van een groep wordt contractueel afgehandeld.

Extra informatie

Van het eerste concept tot de perfecte uitvoering, een Great Wolf-evenement gaat over veel meer dan menu's en vergaderruimte - het gaat om samenwerking met een organisatie die zich inzet voor creativiteit, uitmuntendheid en innovatie. Het gaat om een strategische partner die uw bedrijfsdoelstellingen begrijpt en u helpt deze te overtreffen. Het gaat erom onvergetelijke ervaringen en blijvende indrukken te bieden.

Webkoppelingen

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?