Hilton Garden Inn Boston/Marlborough

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Bosstraat 170 Marlborough, MA 01752

Beoordelingen

AAA
3
Northstar
3

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Internettoegang

Faciliteiten

  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk

Zakelijke dienstverlening

  • Businesscenter

AV-mogelijkheden

  • Hogesnelheidsinternet

Recreatieve activiteiten

  • Binnenzwembad
  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter

Apparatuur

  • Dansvloer

Afstand vanaf vliegveld

  • 30 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren

Vergaderruimte Hilton Garden Inn Boston/Marlborough

Totale vergaderruimte4.680 ft²
Vergaderzalen7
Grootste zaal800 ft²
Op één na grootste zaal800 ft²
Filters

Plattegronden

Kamers

Totaal aantal hotelkamers160
Eenpersoons (1 bed)72
Tweepersoons (2 bedden)67
Suites21

Lokale attracties

Winkelcentrum Solomon Pond

Winkelen
Op 4 mi. afstand

Quest Diagnostics

Zakendistrict
Op 1 block afstand
Quest Diagnostics is een laboratoriumfaciliteit in Marlborough.
Bosstraat 200
Marlborough, MA 01752

Apex Center

Recreatie
Op 1 mi. afstand
Het Apex Center is een groot overdekt entertainmentcentrum dat bowlen, lasergamen, minigolf, een speelhal, botsauto's, go-car-races en meer aanbiedt.
21 Apex-schijf
Marlborough, MA, US 01752

Sunovion Pharmacuticals

Zakendistrict
Op 4 mi. afstand
Hoofdkantoor van het bedrijf

Boston Scientific

Zakendistrict
Op 4 mi. afstand
Marlborough fungeert als ons wereldwijde hoofdkantoor. Het is ook de thuisbasis van onze divisies Endoscopie en Urologie en Bekkengezondheid, met professionals in functies zoals onderzoek en ontwikkeling, kwaliteit, marketing, verkooptraining en financiën. Het dient als thuisbasis voor veel van onze medewerkers op het gebied van klinische, operationele, regelgevende zaken, wereldwijde verkoop en digitale marketing.
300 Boston Scientific Way
Marlborough, MA 01752

Hologic, Inc.

Zakendistrict
Op 3 mi. afstand
Hoofdkantoor van het bedrijf

TJX-bedrijven

Zakendistrict
Op 3 blocks afstand
The TJX Companies, Inc. is de toonaangevende detailhandelaar van kleding en woonmode in de VS en wereldwijd, en staat op nummer 87 in de Fortune 500-noteringen van 2017.
300 Waarden Waarom
Marlborough, MA 01752

GE Healthcare Life Science

Zakendistrict
Op 3 blocks afstand
Hoofdkantoor van het bedrijf

Meer

Hilton Garden Inn Boston/Marlborough ligt in de rustige omgeving van Forest Hills en een bloeiend bedrijventerrein en biedt gemakkelijke toegang tot de I-495 en Route 20. Het hotel is centraal gelegen, 30 mijl ten oosten van Boston en 29 km ten westen van Worcester. Corporate excellence ligt voor de deur, met GE Healthcare, Quest Diagnostics en Whole Foods aan de overkant van onze parkeerplaats, en TJX Companies aan de overkant van de straat. Binnen een straal van drie mijl vindt u gewaardeerde bedrijven zoals Hologic, Boston Scientific en Sunovion Pharma. Onze ultramoderne vergaderfaciliteiten beschikken over 4.700 m² aan flexibele ruimte, badend in natuurlijk licht en aanpasbaar in zeven aparte kamers, waaronder een standvastige vergaderruimte. De Adams Ballroom biedt plaats aan maximaal 150 zittende gasten en kan moeiteloos worden opgedeeld in drie secties van 800 m², terwijl drie andere kamers met harde muren 600 m² aan ruimte bieden. De privévergaderruimte is voorzien van een elegante tafel met veertien stoelen, een 70" tv voor projectie en een dressoir. Het hotel biedt LCD-projectoren, schermen, draadloze microfoons, flipovers en luidsprekertelefoons voor al uw vergaderbehoeften. Gratis draadloos en vast internet is beschikbaar in alle vergaderruimten, wat zorgt voor extra veiligheid. Geniet van culinaire hoogstandjes in ons eigen restaurant, BLVD Kitchen & Bar, waar avonddiners worden geserveerd, aangevuld met een prachtig buitenterras om buiten te dineren. Onze privé-eetkamer biedt toegang tot een privéterras en een gezellige gashaard. Begin uw dag met een heerlijk ontbijt dat dagelijks geserveerd wordt in het hotel. Ervaar comfort, verfijning en ongeëvenaarde service in Hilton Garden Inn Boston/Marlborough.

Extra informatie

De Private Dining Room van BLVD Kitchen & Bar, met een eigen persoonlijke patio, biedt een ideale setting voor zowel binnen- als buitenevenementen. Deze intieme ruimte biedt plaats aan maximaal 18 zittende gasten of 40 gasten in een receptiestijl en zorgt ervoor dat gasten dezelfde uitzonderlijke service, heerlijke gerechten en de kenmerkende sfeer van BLVD ervaren in een meer besloten omgeving. Of het nu gaat om welkomstrecepties, zakelijke bijeenkomsten, huwelijksrepetities of douches, deze ruimte biedt een perfecte mix van elegantie en intimiteit voor elke gelegenheid.

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?