Holiday Inn Manchester - City Centre

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Aytoun Straat 25 Manchester M1 3DT

Promoties

2X Points with IHG Business Rewards

15-03-2024 – 30-11-2024

Meetings that make a difference....

Bespaar 5%
31-01-2025 – 30-06-2025

Beoordelingen

AA Hotel Services
4

Bekroningen

Reisadviseurs | Traveller Choice 2022 Deze prijs is een erkenning voor hotels/bedrijven die zich de afgelopen 12 maanden hebben ingezet voor uitmuntende gastvrijheid en wordt alleen uitgereikt aan de beste 10% van de hotels wereldwijd. Locatie Verdict Commended Status 2022 Sinds de opening verkozen tot nummer 1 Holiday Inn in het VK

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Uitzicht (tuin)
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Autoverhuurservice
  • Catering ter plaatse
  • Externe cateraars toegestaan
  • Langdurig verblijf
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)
  • Ruimte (semi-privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie
  • VIP-service

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • Hogesnelheidsinternet (800Mbps)

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Metro
  • Taxi
  • Trein

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Draagbare kachels
  • Draagbare wanden
  • Laadperron
  • Podium

Bereikbaarheid

Gelegen in het hart van Manchester City Centre, op 0,1 km van het treinstation Manchester Piccadilly, tegenover Piccadilly Gardens bus- en Metrolink-tramstation. De luchthaven van Manchester ligt op ongeveer 14 km afstand. In de buurt kunt u parkeren op het parkeerterrein NCP Chorlton Street, dat op slechts 3 minuten loopafstand van het hotel ligt. Kortingstarieven van 20% zijn beschikbaar indien betaald via de receptie van het hotel. Busstation Piccadilly Gardens — 50 m Piccadilly Gardens Metrolink tramhalte — 50 m Treinstation Manchester Piccadilly — 0,1 kilometer (1 km) Manchester Airport — 14,5 km

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Betaalde parkeerruimte£ 19,50 / dag

Afstand vanaf vliegveld

  • 8 mijl van locatie

Vergaderruimte Holiday Inn Manchester - City Centre

Totale vergaderruimte5.856 ft²
Vergaderzalen12
Grootste zaal1.615 ft²
Op één na grootste zaal1.066 ft²
Ruimte (privé)5.382 ft²
Ruimte (semi-privé)8.611 ft²
Ruimte (buiten)1.184 ft²
Tentoonstellingsruimte1.001 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers298
Eenpersoons (1 bed)179
Tweepersoons (2 bedden)60
Suites19
Eenpersoonstarief (1 bed)£ 99,00 – £ 349,00
Tarief tweepersoons (2 bedden)£ 109,00 – £ 359,00

Lokale attracties

Proef de distilleerderij

Recreatie
Een rondleiding en proeverij van Manchester Gin's sterke drank met een inkijkje in het leven van de distilleerderij. Je ervaring begint met een drankje naar keuze bij aankomst, variërend van rum, wodka en gin, gevolgd door een rondleiding en inzicht in de kunst van het distilleren en onze passie voor sterke drank. De tour wordt voortgezet met een proeverij van de bekroonde sterke dranken van Manchester Gin, waaronder; One-Eyed Rebel Spiced Rum, Manchester Spirit Grain Vodka, Forty-Five Vermouth, Absinthe — en natuurlijk een paar monsters van Manchester Gin die voor een groot deel zijn toegevoegd. Je zult ook meer te weten komen over de geschiedenis erachter en nieuwe smaakprofielen ontdekken. Deze ervaring is perfect als je klaar bent om je palet uit te breiden, als je mee wilt doen aan de proeverij en tour maar je houdt van meer dan alleen gin, of als je gewoon weer met ons mee wilt doen voor een nieuwe ervaring!
The Spirit of Manchester Distillery, Wat
Manchester M3 4 LP

Museum voor Wetenschap en Industrie

Museum
Op 10 minutes afstand
Road naar Liverpool
MANCHESTER, MAN M3 4 FPS

Ik ben een beroemdheid... Jungle-uitdaging

Recreatie
Ben je klaar om het op te nemen tegen de jungle? Welkom bij de GLOEDNIEUWE I'm a Celebrity... Jungle Challenge op Quayside, MediaCityUK, Manchester. Bereid je voor op een avontuur boordevol actie, terwijl je lastige beproevingen aangaat in onze epische indoorjungle! Verzamel zoveel mogelijk sterren tijdens een reeks leuke fysieke uitdagingen om de felbegeerde titel van koning of koningin van de jungle mee naar huis te nemen. Beklim meer dan 8 meter verticale rots in The Ascent, bereik duizelingwekkende hoogten terwijl je over het zwevende Treetop Trail racet, klauteer met netten, balanceer op balken en slinger rond de Jungle Run, waag een sprong in het diepe op Get a Grip en glij over de bomen op een zipline en verzamel sterren terwijl je tegen de klok racet — en tegen elkaar! Wat mensen zeggen 'Het was zo leuk en ik kan bevestigen dat de Troon de perfecte plek is om uit te rusten als je klaar bent! ' — Ant McPartlin 'Elk jaar krijgen we tijdens I'm a Celebrity heel veel berichten van kijkers die zeggen dat ze het leuk zouden vinden om mee te doen aan de trials — en nu kunnen ze dat! We vonden het geweldig om ze allemaal uit te proberen en sommige zijn moeilijker dan je denkt! ' — Declan Donnelly Er wacht een episch avontuur Met Main Camp, Outback Shack, de Throne en Winners Bridge stelt deze nieuwe ervaring boordevol actie het lef en de behendigheid van alle kampgenoten op de proef! Gasten racen tegen de klok en verzamelen sterren tijdens een overvloed aan fysieke en mentale uitdagingen, allemaal in een epische jungleomgeving! Bonuspunten Kiosk Kev is aan de lijn om je kennis van het grote Britse publiek te testen met onze Dingo Dollar Challenge-telefoons — en als je arendsogen in het oog houdt, kun je extra sterren oppikken die overal in de jungle verborgen zijn. De Spyrider Upgrade je ticket bij aankomst en doe er The Spyrider bij; ervaar Europa's enige indoor aangedreven Rollglider — 'The Spyrider'. Hoog opgehangen kun je in slechts 18 seconden boven het bladerdak van de jungle zweven, maar je moet wel je ogen open houden om meer sterren aan je trektocht toe te voegen! Denk je dat je de jungle aankan? Boek je tickets op www.imacelebrityjunglechallenge.com Beperkte tickets vanaf slechts £20! Er zijn lengte- en gewichtsbeperkingen van toepassing. Ik ben een beroemdheid... Jungle Challenge-prijzen Volwassenen (18+) - £30,00 Kinderen (van 8 tot 17 jaar) - £27,50 Upgrade en toegang tot „The Spyrider” zijn ter plaatse beschikbaar — Europa's enige rolglider met motor binnenshuis kost £3 per persoon.
MediaCity UK, Quayside, Salford,
Manchester M50 3AH

Lowry Theatre

Theater
Op 20 minutes afstand
The Lowry is een theater- en galeriecomplex aan Salford Quays, Salford, Greater Manchester, Engeland. Het is vernoemd naar de schilder L.S. Lowry uit het begin van de 20e eeuw, bekend om zijn schilderijen van industriële taferelen in Noordwest-Engeland.
Pier 8, The Quays,
Salford
Manchester, MAN M50 3AZ

Manchester United Museum & Stadiontour

Museum
De Manchester United Museum & Stadium Tour biedt een kijkje achter de schermen van's werelds meest iconische stadion; Old Trafford. Neem plaats op de managersstoel in de dug-out, loop door de spelerstunnel naar de heilige grasmat en vind de zitplaats van je favoriete speler in de kleedkamer. Krijg een idee van het leven in de Premier League en dompel jezelf onder in een ongeëvenaard verhaal, het beste voetbalverhaal ooit verteld. We verwelkomen elke dag groepen van elke omvang, van over de hele wereld in de thuisbasis van Manchester United, van individuen en gezinnen tot internationale groepsreizen, zodat iedereen dezelfde ervaring van wereldklasse krijgt. Tarieven voor groepen zijn beschikbaar, stuur een e-mail naar museum.enquiries@manutd.co.uk voor meer informatie. Als je extra toegangsbehoeften hebt, stuur dan voorafgaand aan je tour een e-mail naar museum.enquiries@manutd.co.uk.
Sir Matt Busby Way, Old Trafford,
Manchester M16 0RA

Manchester Arndale Center

Winkelen
Op 5 minutes afstand
Nieuw winkelcentrum Cannon Street
MANCHESTER, MAN M4 3AQ

Het klooster

Historisch monument
Op 15 minutes afstand
De kerk en het klooster van St. Francis, plaatselijk bekend als Gorton Monastery, is een 19e-eeuws voormalig Franciscaans klooster in Gorton, Manchester, Engeland. De Franciscanen arriveerden in december 1861 in Gorton en bouwden hun klooster tussen 1863 en 1867. Het is een prominent voorbeeld van hoog-Victoriaanse gotische architectuur en staat sinds 1963 op de lijst van klasse II*.
Gorton Lane 89
Manchester, MAN M12 5WF

Nationaal voetbalmuseum

Museum
Op 20 minutes afstand
Kathedraaltuinen van het Urbis-gebouw
Toddstraat
MANCHESTER, MAN 4 X 3 G

Meer

Trots om sinds de opening uitgeroepen te zijn tot beste Holiday Inn in het VK en met de GOLD-standaardstatus te hebben behaald met een door de branche erkende benchmarktool voor vergaderingen en evenementen, Venue Verdict. Wij zijn een 4* hotel op korte loopafstand van het centraal station, Manchester Piccadilly, op slechts 200 meter afstand — ideaal voor deelnemers. Het hotel beschikt over een open lobbyconcept dat restaurant, bar, lounge en bedrijfsruimte combineert. Waar eten en drinken 24/7 beschikbaar is, met meerdere eetruimtes - van hokjes tot hoge en lage zitplaatsen, comfortabele stoelen, games en tv's. Met veel stopcontacten waar gasten laptops/telefoons kunnen aansluiten en opladen. Onze 12 vergaderzalen zijn allemaal uitgerust met de nieuwste geluids- en visuele technologie, waaronder een BOSE-geluidssysteem, Barco Click Share draadloze presentatieapparatuur, draadloze HDMI en projector en schermen of een tv aan de muur. Onze speciale pauzeruimtes bieden directe toegang tot ons terras aan de grachten en gasten hebben toegang tot onbeperkte porties thee en koffie (koffie van boon tot kop), zodat u cappuccino's kunt krijgen, wat een perfecte plek is om te netwerken. We hebben ook onze eigen Hybrid Meeting Tech beschikbaar voor verhuur tegen concurrerende prijzen Onze 298 kamers zijn allemaal ingericht om maximaal comfort te garanderen en zijn uitgerust met 40-inch lcd-tv's, bureauruimte, toegankelijke stopcontacten, USB-aansluitingen, een eigen badkamer en beddengoed van puur katoen. Dagelijkse schoonmaak- en stomerijdiensten zijn ook beschikbaar. Met 105 van onze kamers met 2 aparte bedden, perfect voor boekingen voor grote groepen. Wi-Fi is ook gratis beschikbaar, inclusief een download van maximaal 1 GB.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Mar 1 – Mar 31
Jun 20 – Jul 15
Nov 1 – Dec 19
Sep 9 – Oct 21
Apr 1 – May 31
Voor- en naseizoen
Jul 19 – Sep 6
Feb 1 – Feb 29
Laagseizoen
Jan 1 – Jan 31
Oct 24 – Oct 28
Dec 20 – Dec 31

Annuleringsbeleid

Zie aanvullende documenten voor de algemene voorwaarden

Extra informatie

Terras en bar aan het kanaal Roby1844, geïnspireerd op het originele Victoriaanse Roby School-gebouw naast het hotel, biedt een ontspannen sfeer, zitplaatsen aan het water, muziek en een buitenbar. Roby1844 serveert een uitgebreid streetfood-menu, met een selectie hamburgers, sandwiches en schotels om uit te kiezen, naast een inclusief veganistisch menu met gerechten zoals Vegan Dirty Fries, Corn Ribs en Pulled Jackfruit Baps. De drankenkaart staat boordevol bieren, sterke drank, wijn en cocktails, van lokale leveranciers SEVEN BRO7HERS, Manchester Gin en Three Rivers Gin. In de zomermaanden is er ook livemuziek in de bar. En dat is nog niet alles, want de bar biedt zelfs een tussenstop voor binnenvaartschepen, zodat passagiers kunnen aanmeren en uitstappen op het Roby-terras voor een drankje in de zon van Manchester.