NH Collection Madrid Eurobuilding

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Pater Damian, 23 Madrid 28036

Promoties

SAVINGS

Bespaar 5%
01-10-2024 – 30-06-2025

Beoordelingen

Northstar
4

Bekroningen

Aandachtspunten locatie

3D Event Space

Cvent Photo-realistic 3D Event Spaces give planners the ability to realize their vision down to the finest detail.

Cvent's 2024 Top Meeting Hotels

See Cvent's full list of 2024 Top Meeting Hotels

Cvent's 2023 Top Meeting Hotels

See Cvent's full list of 2023 Top Meeting Hotels

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Autoverhuurservice
  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • VIP-service

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter
  • Spa of salon
  • Whirlpool

Bereikbaarheid van locatie

  • Metro
  • Taxi
  • Trein

Bereikbaarheid

Taxi: De rit duurt 20-30 minuten en kost ongeveer €30. Aerobus-shuttle: stopt bij Atocha, Cibeles (nacht) en O'Donell-Doctor Esquerdo naar de luchthavens T1, T2 en T4 en kost €5. Metro: neem de L8 vanaf het vliegveld naar Mar de Cristal. Stap uit op het station van Colombia. Vanaf daar loop je in tien minuten naar het hotel. (ongeveer 38 minuten). Als je een paar dagen in de stad bent, koop dan een T-10, meerpersoonskaart voor 10 ritten (€12,20). Het is goedkoper dan een enkel ticket (€1,50). Vanaf station Chamartin: u kunt metrolijn 10 rechtstreeks naar station Cuzco nemen en in vijf minuten naar het hotel lopen. Vanaf station Atocha: u kunt een trein nemen naar station Nuevos Ministerios, waar u overstapt op metrolijn 10. Stap uit bij station Cuzco en loop naar het hotel. Dichtstbijzijnde metrostation: Cuzco (L10). Als je een paar dagen in de stad bent, koop dan een T-10, meerpersoonskaart voor 10 ritten (€12,20). Het is goedkoper dan een enkel ticket (€1,50). De GPS-coördinaten van het hotel: 40.458761ºN -3.686011ºE Parkeren: Ter plaatse kost €33. EV Parking: Het laadvermogen voor de stations is 7,4 kw. Download de WENEA-app om de oplaadprijs te controleren.

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimte€ 30,00 / dag

Afstand vanaf vliegveld

  • 8.64 mijl van locatie

Vergaderruimte NH Collection Madrid Eurobuilding

Totale vergaderruimte53.820 ft²
Vergaderzalen35
Grootste zaal11.560 ft²
Op één na grootste zaal8.751 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers413
Tweepersoons (2 bedden)413
Suites7
Tarief tweepersoons (2 bedden)€ 150,00 – € 515,00
Belastingtarief21%
Bezettingsgraad10%

Lokale attracties

Santiago Bernabeu - Real Madrid stadion

Recreatie
Op 5 minutes afstand
Het Estadio Santiago Bernabéu is een voetbalstadion voor alle zitplaatsen in Madrid, Spanje. Het werd ingehuldigd op 14 december 1947 en is eigendom van Real Madrid Club de Fútbol. Het heeft een huidige capaciteit van 85.454 toeschouwers. Real Madrid is een van de drie profvoetbalteams van onze stad, samen met Atlético de Madrid en Rayo Vallecano. De club is houder van meerdere Europese en internationale titels en opent 363 dagen per jaar haar deuren voor voetbal- en sportfans om het historische stadion te verkennen, een absolute must tijdens uw reis naar Madrid. Vernoemd naar de legendarische president van de club die tussen 1943 en 1978 Real Madrid leidde, werd het Santiago Bernabéu-stadion geopend in 1947. Het heeft een capaciteit voor 81.044, 245 VIP-boxen en vier restaurants.
Av de Concha Espina, 1,
Madrid, ES 28036

IFEMA Palacio Municipal

Conventiecentrum
Op 11 km afstand
Het gemeentelijk congrescentrum is een zeer veelzijdige locatie met een geavanceerd ontwerp in het centrum voor bedrijfsontwikkeling van Madrid: El Campo de las Naciones. Het beschikt over alle technologie en diensten die nodig zijn om allerlei soorten evenementen te organiseren, met name congressen, vergaderingen en productlanceringen. Het ligt op slechts 5 minuten van de luchthaven Madrid-Barajas en biedt uitstekende vervoersverbindingen op het gebied van metro, bus en privévervoer. Het is verdeeld over een oppervlakte van meer dan 30.000 m2, verdeeld in grote tentoonstellingsruimtes, Auditorium A dat plaats biedt aan 1.812, een multifunctionele ruimte met een bruto vloeroppervlak van 2.414 m2 en achtentwintig kamers met verschillende capaciteiten. Er is ook een openbare parkeerplaats met 508 plaatsen.
Avenidade la Capital de España, 7
Madrid, ES 28042

Luchthaven Adolfo Suárez Madrid-Barajas

Vliegveld
Op 12 km afstand
Alle commerciële vluchten naar Madrid landen op Adolfo Suárez Madrid-Barajas International Airport, in de Aeropuerto-Feria de Madrid. De luchthaven ligt ongeveer 12 kilometer ten noordoosten van de hoofdstad. Deze locatie in de buurt betekent dat reizigers een aanzienlijke hoeveelheid tijd en geld besparen op hun reizen. Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport, waar bijna 100 internationale luchtvaartmaatschappijen van en naar een groot aantal landen opereren, verzorgt de grootste hoeveelheid luchtverkeer in Spanje en is een van de vijf grootste luchthavens in Europa. Op de luchthaven zijn veel verschillende diensten te vinden, waaronder kinderruimtes, coffeeshops en restaurants, apotheken, postkantoren, banken, autoverhuur, boekhandels en kiosken, winkels van alle soorten, parkeerplaats, noodgebieden, medische diensten, een politiebureau en hotels in de buurt.
Avenida Hispanidad, s/n
Madrid, ES 28042

Prado Museum

Museum
Op 5 km afstand
Het Prado Museum, dat dit jaar zijn 200ste verjaardag herdenkt, is het kroonjuweel van een van de populairste toeristische routes van de stad: de Paseo de Arte, waar u ook de musea Thyssen-Bornemisza en Reina Sofía vindt. De muren van het Prado zijn bekleed met meesterwerken van de Spaanse, Italiaanse en Vlaamse scholen, waaronder Velázquez' Las Meninas en Goya's derde mei 1808. De collectie bestaat uit 8.600 schilderijen en meer dan 700 sculpturen, dus we raden aan om te beslissen wat je wilt zien voordat je het museum binnengaat. Als je weinig tijd hebt, stelt de website van het Prado drie routes voor, die 1, 2 en 3 uur duren en de belangrijkste meesterwerken van het museum omvatten.
Paseo Prado, s/n
Madrid, ES 28014

IFEMA - Feria de Madrid

Conventiecentrum
Op 11 km afstand
Feria de Madrid is een van de vijf belangrijkste eerlijke instellingen in Europa en de belangrijkste in Spanje. Gedurende het jaar organiseert het meer dan 80 commerciële beurzen en wedstrijden gespecialiseerd in verschillende economische sectoren, met ongeveer 42.000 deelnemende bedrijven. Velen van hen, zoals ARCOmadrid, Mercedes Benz Fashion Week Madrid of FITUR, zijn evenementen met grote internationale relevantie. Jaarlijks bezoeken ongeveer 4,5 miljoen mensen de 200.000 meter vierkante tentoonstelling, 12 paviljoens en 3 congrescentra. Het gebied Campo de las Naciones, in het toeristische gebied van luchthaven /Feria de Madrid, heeft ook ongeveer honderd vergaderzalen, een auditorium en 14.000 parkeerplaatsen. Het gebied beschikt over 8 toegangen die zijn voorbereid voor gehandicapten, verdeeld over de verschillende toegangsgebieden (noord, zuid, oost en west).
Avenida de Partenón, 5
Madrid, ES 28042

Thyssen-Bornemisza Nationaal Museum

Museum
Op 5 km afstand
Dit prachtige museum, gelegen aan de Art Walk, heeft een uitgebreide collectie die de geschiedenis van de Europese schilderkunst van de middeleeuwen tot het einde van de 20e eeuw traceert. Italiaanse primitieven, de Duitse Renaissance, 19e-eeuwse Amerikaanse kunst, impressionisme, Duits expressionisme en Russisch constructivisme zijn de meest vertegenwoordigde scholen en bewegingen in het museum, waarvan de indrukwekkende collectie meer dan 1000 kunstwerken bevat.
Paseo Prado, 8
Madrid, ES 28014

Station Atocha (AVE HOGESNELHEIDSTREIN)

Op 5 km afstand
Op 9 februari 1851 werd de tweede spoorlijn van Spanje geopend, die Madrid en Aranjuez met elkaar verbond, en daarmee het eerste treinstation van de hoofdstad, Atocha, in die tijd een eenvoudig stoppunt met een houten platform. Het station werd vervolgens uitgebreid, in 1865 en 1892. Het meest opvallende kenmerk van het werk dat in het laatste jaar is verricht, is het dak boven het centrale gedeelte. Ontworpen door de ingenieur Saint-James, met een lengte van 152 meter en 48 meter breed en stijgend tot een hoogte van 27 meter, is het een van de bekendste bezienswaardigheden van de stad geworden.
Glorietadel Emperador Carlos V, s/n
Madrid, ES 28045

Reina Sofia Museum

Museum
Op 7 km afstand
Het Reina Sofía ligt aan de Art Walk en herbergt schilderijen van Salvador Dalí, Joan Miró en Juan Gris, evenals een van de beroemdste kunstwerken van Spanje, Picasso's Guernica Dit museum werd geopend in 1990 en is bij uitstek het Spaanse museum voor hedendaagse kunst in Madrid. De collectie, die meer dan 22.400 werken omvat, beslaat een groot deel van de 20e eeuw en is verdeeld in drie secties getiteld The Irruption of the 20th Century. Utopie en Conflict (1900-1945), Is de oorlog voorbij? Kunst in een verdeelde wereld (1945-1968), en van opstand tot postmoderniteit (1962-1982). In Kamer 206 vind je een van de hoogtepunten van het museum: Picasso's meesterwerk Guernica. Tentoongesteld door de Spaanse Republikeinse regering op de Internationale Tentoonstelling van 1937 in Parijs, toont de muurschildering het bombardement op de oude Baskische stad Gernika in april 1937 en is een blijvend beeld geworden van de gruwel van de oorlog.
Calle Santa Isabel, 52
Madrid, ES 28012

Meer

Of u nu voor zaken of vrije tijd in Madrid bent, u zult zeker genieten van de nieuwste technologie en ultramoderne faciliteiten die dit hotel biedt. Het beroemde Santiago Bernabéu stadion ligt vlakbij, net als de metrostations Cuzco, Colombia en Santiago Bernabéu. De geavanceerde faciliteiten en ongeëvenaarde technologie, de verfijnde en kosmopolitische inrichting en de uitstekende kwaliteit van de aangeboden service hebben het NH Collection Eurobuilding tot het beste vergader- en evenementenhotel van Europa gemaakt. Met 5.000 m² verdeeld over 33 kamers, allemaal met natuurlijk licht, is NH Collection Eurobuilding de beste keuze voor elk type evenement. Het hotel biedt unieke technologie in de branche, waardoor presentaties, vergaderingen en evenementen een grote impact hebben, veel efficiënter zijn en communicatiebarrières als gevolg van afstand worden weggenomen: - SMART Room-systeem voor Skype for Business Online, dat het beste van videoconferenties combineert met interactieve samenwerking. Onze 413 ruime kamers combineren neutrale designkleuren met houten vloeren. Veel van hen, waaronder onze Junior Suites, hebben een balkon met een spectaculair uitzicht over de stad. De VIP Level (Executive Floor) is een perfect voorbeeld van vooruitstrevend design en persoonlijke service met uitzonderlijke aandacht voor detail. Dit exclusieve gedeelte van het hotel biedt een inspirerend uitzicht over Madrid en is de perfecte oase voor werk, rust of ontspanning. Tot de exclusieve voorzieningen op deze verdieping behoren: een eigen receptie en viplounge, een gratis bar in de middag met snacks en premium drankjes, gratis toegang tot het fitnesscentrum en de spa, parkeergelegenheid, unieke badkamervoorzieningen op de kamer en een eigen ontbijtruimte. Het NH Collection Madrid Eurobuilding biedt een uniek dineraanbod voor de hoofdstad, dat bestaat uit Casa de Comidas Restaurant, Bikinibar, een sushibar en DiverXO, het enige restaurant met drie Michelin-sterren in Madrid.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Voor- en naseizoen
Laagseizoen
Apr 13 – Apr 28
Dec 21 – Dec 31
Jan 1 – Jan 6
Jul 1 – Aug 31
May 1 – May 5