InterContinental Madrid

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Paseo de la Castellana, 49 Madrid 28046

Promoties

2X Points with IHG Business Rewards

15-03-2024 – 30-11-2024

Benodigde datums

  • 26-08-202403-09-2024

Beoordelingen

Comunidad de Madrid'5
AAA
5
Northstar
5

Bekroningen

Beste Spaanse MICE-hotel in 2020, 2018 en 2016 tijdens de World Travel Awards. Beste zakenhotel in Spanje tijdens de World Travel Awards in 2015 en 2014. De 500 beste hotels ter wereld van Travel + Leisure in 2013. Beste zakenhotelketen ter wereld tijdens de Business Traveller Awards 2013 (7 jaar op rij).

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Uitzicht (tuin)
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)
  • Ruimte (semi-privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie
  • VIP-service

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • Hogesnelheidsinternet

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter
  • Spa of salon

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Metro
  • Taxi
  • Trein

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Draagbare wanden
  • Piano
  • Podium

Bereikbaarheid

Ons hotel ligt in het hart van Paseo de la Castellana, de meest exclusieve straat in de hoofdstad. Vanaf deze iconische locatie kunt u zich in 3 minuten onderdompelen in de exclusieve en verfijnde winkelgebieden in Serrano en Ortega & Gasset Street, of een bezoek brengen aan de monumenten van de stad in het historische stadscentrum. Het hotel biedt ook gemakkelijke toegang tot de internationale luchthaven Adolfo Suárez Madrid-Barajas (op 11 km afstand). Met de auto bent u in 5 minuten bij het Real Madrid-stadion of op 2 metrostations. 10 minuten met de auto naar het centrum of 3 metrostations. 11 minuten met de auto naar het treinstation (Atocha) of 20 minuten met de bus. Gemiddelde tarieven per taxi/Uber: Hotel van het vliegveld: 30 EUR Train-Hotel: ongeveer 15 EUR Hotel-Downtown: ongeveer 15 EUR Hotel-Real Madrid Stadium: ongeveer 6 EUR

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Betaalde parkeerruimte€ 35,00 / dag
  • Valet parkeerservice
  • Parkeerruimte op straat
  • Parkeerruimte voor bus

Afstand vanaf vliegveld

  • 6.84 mijl van locatie

Vergaderruimte InterContinental Madrid

Totale vergaderruimte17.222 ft²
Vergaderzalen15
Grootste zaal3.986 ft²
Op één na grootste zaal2.755 ft²
Ruimte (privé)23.035 ft²
Ruimte (semi-privé)34.445 ft²
Ruimte (buiten)32.292 ft²
Tentoonstellingsruimte17.222 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers302
Eenpersoons (1 bed)302
Tweepersoons (2 bedden)302
Suites40
Belastingtarief10%

Lokale attracties

Sorolla Museum

Museum
Op 5 minutes afstand
Joaquin Sorolla was een impressionist uit de stad Valencia en zijn voormalige studio-herenhuis in Madrid is omgebouwd tot een museum dat perfect een typisch huis uit het begin van de 20e eeuw reproduceert.
Paseo General Martinez Campos, 37
Madrid, ES 28046

Alcalá de Henares

Recreatie
Op 30 km afstand
Geboorteplaats van Miguel de Cervantes en UNESCO-werelderfgoedstad.

Stadion Santiago Bernabéu

Recreatie
Op 10 minutes afstand
Het Santiago Bernabéu-stadion en Real Madrid City in Valdebebas zijn unieke, grote, lichtgevende, veelzijdige en exclusieve locaties. Het merk REALMADRID garandeert dat uw evenement altijd herinnerd wordt. De locaties kunnen presentaties houden voor nieuwe producten, congressen, werkbijeenkomsten, lezingen, gala's, concerten, wedstrijden op het veld... De klant beslist. Ons hoge klanttevredenheidsniveau kan worden toegeschreven aan onze ervaring met evenementenorganisatie, onze veelzijdigheid, onze planningsflexibiliteit en onze cateringservice, die wordt geleverd door de beste merken in Spanje. Veel van onze klanten zijn terugkerende klanten die onze faciliteiten kiezen om nieuwe evenementen te organiseren.
Avenida de Concha Espina 1
Madrid, ES 28036

Aranjuez

Historisch monument
Op 47 km afstand
Beroemd om zijn Koninklijke Markt en zijn prachtige tuinen. Het was ooit de residentie van de voormalige koninklijke residentie in opdracht van koning Philip II.

Thyssen Bornemisza Museum

Museum
Op 10 minutes afstand
Dit nieuwe museum, dat architect Rafael Moneo de opdracht kreeg om te ontwerpen, was de ontbrekende hoeksteen die uiteindelijk de driehoek van de kunst verzegelde, bijna tegenover het Prado Museum en vlakbij het Reina Sofía Museum voor Moderne Kunst. Met de aanwezigheid van de Thyssen-Bornemisza-collectie, de belangrijkste privécollectie ter wereld voordat deze in juni 1993 door de Spaanse staat werd overgenomen voor 350 miljoen dollar, kunnen maar weinig steden de aantrekkingskracht van Madrid voor kunstliefhebbers evenaren.
Paseo de Prado 8
Madrid, ES 28014

San Lorenzo

Historisch monument
Op 49 km afstand
San Lorenzo de Escorial is een van de voormalige koninklijke residenties, beschouwd als het 'Achtste Wonder van de Wereld' vanwege de prachtige renaissance-architectuur en fresco's uit de 16e en 17e eeuw.

Reina Sofía

Museum
Op 10 minutes afstand
Het Museo Reina Sofia, een autonome organisatie afhankelijk van het Spaanse ministerie van Cultuur, werd opgericht bij Koninklijk Besluit 535/88 van mei 1988. Met het hoofdkantoor in het San Carlos Hospital bestond de collectie uit werken die destijds werden bewaard door het Spaanse Museum voor Hedendaagse Kunst. Op 10 september 1992 huldigden hun Majesties koning Juan Carlos en koningin Sofia de permanente collectie in van het Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía, dat tot dan toe slechts tijdelijke tentoonstellingen had gehouden. Nu een bonafide museum, zijn doelen - zoals uiteengezet in het bovengenoemde decreet - waren het behouden, uitbreiden en tentoonstellen van zijn collecties; om de kennis van het grote publiek over en toegang tot hedendaagse kunst in zijn verschillende manifestaties te bevorderen; tentoonstellingen te houden op internationaal niveau en training aan te bieden, onderwijs- en beoordelingsactiviteiten in verband met haar deelnemingen.
Santa Isabel, 52
Madrid, ES 28012

Toledo

Historisch monument
Op 70 km afstand
Bekend als de „stad van de drie culturen”, met meer dan 100 historische monumenten.

Meer

InterContinental Madrid is veel meer dan een hotel, het is een kosmopolitisch toevluchtsoord dat de renaissance van het bruisende Madrid omarmt. Het belooft van het verblijf van elke gast een onvergetelijke ervaring te maken. Het brengt je in contact met het bruisende sociale en culturele leven van Madrid, een van de grootste Europese hoofdsteden. Een paleis uit de 19e eeuw was de inspiratie voor dit historische 5-sterrenhotel dat werd bekroond als Beste Spaanse MICE-hotel in 2018 en 2016 en als beste zakenhotel in Spanje tijdens de World Travel Awards 2015 en 2014. Het hotel maakt deel uit van InterContinental Hotels & Resorts, het echte internationale merk ter wereld, gevestigd in meer dan 60 landen met lokale inzichten die voortkomen uit meer dan 60 jaar ervaring. InterContinental Madrid is ideaal gelegen in het hart van Madrid, in de chique wijk Paseo de la Castellana, op korte loopafstand van het luxe winkelgebied en de belangrijkste bezienswaardigheden zoals het Prado Museum en het historische centrum (de luchthaven ligt op 11 km afstand). Het hotel combineert moeiteloos klassiek Spaans design met vijfsterrenvoorzieningen. De faciliteiten omvatten: 302 kamers in 7 kamercategorieën, waaronder: 117 klassieke kamers, 45 premium kamers, 100 premium clubkamers, 15 junior- en business suites, 17 Ambassador-suites, 7 luxe suites en een uitstekende Royal Suite. (Een uitstekende Royal Suite van 400 m² gelegen op de bovenste verdieping met een terras van 180 m²). Het hotel is in 2015 en 2014 bekroond als „Beste Spaanse zakenhotel” tijdens de World Travel Awards en beschikt over enkele van de beste vergaderfaciliteiten overal in Madrid, met 15 vergaderzalen met natuurlijk daglicht, ideaal om u een exclusieve conferentiesfeer te bieden. Er is een buitenterras met een ontspanningsruimte, ideaal voor netwerkrecepties en cocktails. Het terras en de prachtige lobby kunnen als privéruimte worden geboekt, afhankelijk van de grootte van de groep. Het team van InterContinental Madrid begrijpt tot in de puntjes wat een organisator van een evenement nodig heeft om het onvergetelijk en zeer lonend te maken voor de bezoekers en biedt een persoonlijke en efficiënte service die een vlotte communicatie garandeert. Naadloze service is gebaseerd op toonaangevende training, de nieuwste webtechnologie en verkoopprocessen.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Sep 3 – Oct 7
Apr 20 – Jul 1
Oct 8 – Oct 16
Mar 19 – Mar 20
Apr 9 – Apr 19
Voor- en naseizoen
Mar 21 – Apr 8
Jan 21 – Mar 18
Dec 3 – Dec 31
Jul 2 – Jul 7
Oct 17 – Dec 2
Laagseizoen
Jan 18 – Jan 20
Jul 8 – Sep 1
Jan 1 – Jan 17

Annuleringsbeleid

Neem contact op met onze afdeling Groepen met uw specifieke verzoek.

Extra informatie

Het team van InterContinental Madrid is tijdens de World MICE Awards genomineerd als beste Spaanse MICE-hotel in 2020. We zijn door de World Travel Awards uitgeroepen tot het beste MICE-hotel in Spanje in 2016 en 2018. Het team begrijpt de druk en logistieke uitdagingen van het organiseren van elk evenement. Voor een soepele planning, geïnspireerd op de hoge servicestandaarden die kenmerkend zijn voor elke InterContinental-ervaring, krijgt u de hulp van een Instant Service Manager: uw toegewijde, 'altijd beschikbaar' contactpersoon ter plaatse. De balzaal „Granados”, een van de belangrijkste ruimtes voor evenementen in het hotel, met meer dan 400 m2 en directe toegang tot het tuinterras, is perfect voor het vieren van zakelijke en sociale evenementen. Het nieuwe ontwerp en de verfijnde stijl passen perfect bij de balzaal „Albéniz”, die de indrukwekkende balzaal „Plata” (608 m2) zal vormen met een capaciteit voor 600 deelnemers voor banketten. Het hotel omvat Club InterContinental, een exclusieve lounge waar een toegewijd team uw vergaderervaring verbetert en uw deelnemers extra privacy en persoonlijke service biedt, zoals privé inchecken, ontbijtbuffet in de lounge, laat uitchecken om 16.00 uur, internet, een gratis persservice en de hele dag door snacks en drankjes, en nog veel meer. Geniet van een ontspannen dag in onze Caroli Health Spa met een scala aan schoonheids- en ontspanningsbehandelingen door Natura Bissé en toegang tot onze volledig uitgeruste fitnessstudio en sauna die 24/7 beschikbaar is. Ons conciërgeteam van InterContinental Madrid zal u helpen met de behoeften van de bezoekers die alle recreatieve mogelijkheden willen ontdekken die Madrid te bieden heeft.