Graduate by Hilton Madison

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
601 Langdon Street Madison, WI 53703-1199

Beoordelingen

Northstar
4
AAA
3

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (gratis)
  • Bellen (lokaal)
  • Internettoegang
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Langdurig verblijf
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • VIP-service

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi

Apparatuur

  • Draagbare kachels

Afstand vanaf vliegveld

  • 5.5 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Valet parkeerserviceUS$ 34,00 / dag

Vergaderruimte Graduate by Hilton Madison

Totale vergaderruimte3.564 ft²
Vergaderzalen4
Ruimte (privé)1.800 ft²
Ruimte (buiten)1.400 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers72
Eenpersoons (1 bed)35
Tweepersoons (2 bedden)37
Suites13
Eenpersoonstarief (1 bed)US$ 99,00 – US$ 569,00
Tarief tweepersoons (2 bedden)US$ 99,00 – US$ 569,00
Belastingtarief10,5%
Bezettingsgraad5%

Lokale attracties

Kohl Center

Universiteit
Op 0 mi. afstand
Het Kohl Center, geopend in 1998, is de thuisbasis van de UW-basketbalteams voor heren en dames en de hockeyteams voor heren. Sinds de opening is het gebouw een van de beste faciliteiten op de campus in alle collegiale atletiek. Gebieden die specifiek zijn voor de UW-programma's zijn ontworpen door de coaches van Wisconsin met het oog op de programma's. Van computers tot loungeruimtes tot audio-/videosystemen, het Kohl Center biedt alles onder één dak. Naast de wedstrijdvloer herbergt het Kohl Center ultramoderne oefenfaciliteiten, het Fetzer Academic Center, faciliteiten voor atletiektraining en revalidatie, ruimtes voor kracht- en conditietrainingen, onlangs vernieuwde kleedkamers en kantoren voor coachingspersoneel.
601 West Dayton
Madison, WI 53715

Alliant Energiecentrum

Conventiecentrum
Op 3 mi. afstand
Het Alliant Energy Center beschikt over meerdere faciliteiten ter plaatse om te voldoen aan verschillende behoeften op het gebied van evenementen, waardoor we een van de meest veelzijdige faciliteiten in de omgeving zijn. Veterans Memorial Coliseum heeft meer dan 10.000 bezoekers en is ideaal voor sportevenementen, grote concerten en entertainmentproducties. Exhibition Hall is onze belangrijkste faciliteit voor congressen, vergaderingen, banketten en nog veel meer, met een oppervlakte van 255.000 vierkante meter. Willow Island is een prachtige buitenlocatie direct op onze campus. Deze natuurlijke ruimte van 29 hectare is omgeven door twee vijvers en is ideaal voor openluchtfestivals, concerten en andere buitenevenementen. De New Holland Pavilions, in totaal 290.000 vierkante meter groot, maken van Alliant Energy Center een marktleider op het gebied van landbouwshows. Deze multifunctionele gebouwen zijn ook ideaal voor flatshows, beurzen en meer. De Arena is geschikt voor een groot aantal kleinere evenementen, waaronder beurzen, geënsceneerde optredens en consumentenevenementen. Deze ruimte van 22.000 vierkante meter is ideaal voor evenementen met paarden en voor diegenen die gebruik maken van de geweldige zitplaatsen op de showring en de tribune.

Camp Randall Stadion

Universiteit
Op 1 mi. afstand
Camp Randall Stadium is een openluchtstadion in Madison, Wisconsin, gelegen op de campus van de University of Wisconsin-Madison. Het is sinds 1895 de thuisbasis van het voetbal van Wisconsin Badgers, met een volledig functionerend stadion sinds 1917. Camp Randall, het oudste en vijfde grootste stadion van de Big Ten Conference, is het 41e grootste stadion ter wereld, met een capaciteit van 80.321 zitplaatsen.

Dierentuin van Henry Villas

Parkeren
Op 2 mi. afstand
365 dagen per jaar geopend! Verken de Henry Vilas Zoo met meer dan 800 dieren en 200 soorten. Met gratis toegang, een cadeauwinkel en wekelijkse evenementen is Henry Vilas Zoo leuk voor iedereen.

Universiteit van Wisconsin-Madison

Universiteit
Op 0 mi. afstand
Schilderachtige oevers van Lake Mendota in het noorden. Robuuste flora en fauna van het Arboretum in het zuiden. Daartussen vind je 936 bruisende hectares die Badgers hun thuis noemen. UW—Madison en de stad Madison, gebouwd op een landengte, vloeien naadloos in elkaar over, waardoor kansen en een sfeer ontstaan die anders is dan elke andere campus. Tijdens een bezoek kun je jezelf onderdompelen in het campusleven op levendige locaties zoals Camp Randall, de Memorial Union en State Street. En je kunt altijd rust vinden in onze dierbare natuurgebieden, waaronder het Lakeshore Path en Picnic Point.
Madison, WI, US

Grounds van het Capitool van Wisconsin

Zakendistrict
Op 8 blocks afstand
Het Wisconsin State Capitol, in Madison, Wisconsin, huisvest beide kamers van de wetgevende macht van Wisconsin, samen met het Hooggerechtshof van Wisconsin en het kantoor van de gouverneur.

Monona-terras

Conventiecentrum
Op 1 mi. afstand
Frank Lloyd Wright stelde oorspronkelijk in 1938 een ontwerp voor het Monona Terrace Community and Convention Center voor. Zijn architecturale visie voor de stad Madison — een kromlijnige ontmoetingsplaats die de oever van Lake Monona verbindt met de hoofdstad van de staat — werd uiteindelijk in 1997 gerealiseerd. Een visie die 59 jaar in de maak is.

Luchthaven Madison - Dane County Regional

Vliegveld
Op 5 mi. afstand
Dane County Regional Airport is een civiel-militaire luchthaven, tien kilometer ten noordoosten van het centrum van Madison, de hoofdstad van Wisconsin. In het nationale plan voor geïntegreerde luchthavensystemen van de Federal Aviation Administration (FAA) voor 2019—2023 wordt het gecategoriseerd als een primaire commerciële servicefaciliteit voor kleine hubs. DCRA heeft drie start- en landingsbanen en bediende in 2016 meer dan 1,8 miljoen passagiers. MSN bedient American, Delta, Frontier en United. Sun Country start binnenkort met de service aan DCRA. Deze luchtvaartmaatschappijen hebben non-stop vluchten naar vijftien hubs met dagelijks meer dan 95 vertrek- en aankomsten van en naar bestemmingen zoals Atlanta, New York City, Orlando, Salt Lake City, Washington DC, Charlotte en San Francisco.

Meer

Vier de sfeer en het plezier van de zomer op zeven verdiepingen bovenop Langdon Street. Camp Trippalindee is geïnspireerd op kampfilms uit de jaren 80, landelijke tavernes in Wisco-tavernes en het plezier om een kind te zijn. Leuke en makkelijke gerechten zoals wandeltaco's, dubbel gestapelde hamburgers en ambachtelijke bieren (geleverd in Koozies!) zal verrukken.

Beperkingen voor faciliteiten

Alleen valetparking: $34 per auto per nacht met in- en uitstappen