Visit Macon

450 Martin Luther King Jr. Blvd. 31201

Bezoek Macon, waar de ziel leeft

Bezoek ons in „het hart van Georgië!” Macon is een gemakkelijk bereikbaar reisknooppunt, gelegen op de dwarsdoorsnede van twee grote snelwegen en slechts 80 mijl ten zuiden van een internationale luchthaven. Nergens anders kun je een receptie organiseren in het voormalige huis van de beroemde Allman Brothers Band, een banket in het grootste staatssportmuseum van de VS of een conferentie in een van de meest geavanceerde vooroorlogse gebouwen van het land. Maar het is mogelijk in Macon, dat meer dan 10 vergaderlocaties en 20 hotels met vergaderruimte biedt. Of u nu op zoek bent naar een vergaderbestemming voor 20 of 10.000 personen, u vindt hier de unieke locaties en conferentiefaciliteiten van Macon die klaar staan om aan uw verwachtingen te voldoen met geweldige ruimte en hoogwaardige service, ongeacht uw budget. Wat Macon echt onderscheidt als een vooraanstaande vergaderbestemming, is hoe uw gasten verschillende attracties, winkels, restaurants en meer kunnen verkennen! Maak een wandeling door het volgende nationale park van het land en betreed de enige gereconstrueerde aardse lodge van Noord-Amerika in het Ocmulgee Mounds National Historical Park of bewonder de grootste collectie Afro-Amerikaanse kunst, geschiedenis en cultuur van het zuidoosten in het Tubman Museum. Wander langs de Ocmulgee-rivier of de brede boulevards in het centrum, vol met kunstgalerijen, boetieks, restaurants, uitgaansgelegenheden en architectuur die net zo divers is als de mensen die het hebben gebouwd. Macon is de thuisbasis van vele legendarische muziekartiesten zoals Otis Redding, Little Richard, de Allman Brothers Band en nieuwe stemmen, zoals countryzanger Jason Aldean. Het uitgaansleven van Macon biedt u veel opties om uit te kiezen, dus beslis welke Macon-locatie uw avond versterkt. Bestel een drankje naar keuze in een van onze microbrouwerijen en neem deel aan een open mic-avond om de volgende rijzende ster te zien die uit deze muzikale stad komt. Proef enkele van onze favoriete soulfood of probeer kenmerkende gerechten uit onze levendige lokale restaurants. Macon is een stad waar een „avondje uit” bestaat uit lekker eten, drinken en dansen, maar ook een wandeling bij maanlicht tussen de architectonische meesterwerken van onze historische wijken, en een optreden op Broadway-niveau in een van onze historische theaters zoals het Grand Opera House. Vergeet niet dat uw gasten de mobiele app „Tour Macon” gratis kunnen downloaden en zelf rondleidingen kunnen vinden die een breed scala aan geschiedenis van Macon bestrijken, zoals de Macon Music Trail, Macon Black Heritage Trail of de Macon Bacon Trail!

Afstand vanaf vliegveld

  • Macon Downtown Airport

    5 mijl van stadscentrum

  • Gemeentelijke luchthaven van Middle Georgia

    10 mijl van stadscentrum

  • Internationale luchthaven Hartsfield-Jackson Atlanta

    81 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

Soul Sights: rondleidingen door Macon

Recreatie
Op 5 minutes afstand
Kom kijken naar de bezienswaardigheden die hebben bijgedragen aan het creëren van dit prachtige ding dat we 'ziel' noemen. Van architectonische meesterwerken tot de plekken die muzikale legendes inspireerden, deze reis van een uur door het hart van Georgië mag je niet missen. Neem contact op met het Downtown Macon Visitor Center om uw rondleiding door Macon te plannen. Rondleidingen zijn elke vrijdag en zaterdag om 11.00 en 13.30 uur. Toelating tot de tour: Volwassenen... $8 Kinderen (12 jaar en jonger)... $7 Militair tarief/Senior (55+)... $7 Inwoner van Macon... $7 Bel 478-743-1074 om een Macon Van Tour te boeken. Walk-ins zijn welkom.
450 Martin Luther King Jr. Blvd.
Macon, GA 31201

Macon Ice

Recreatie
Op 5 minutes afstand
Tijdens de wintermaanden opent het Macon Centreplex zijn arena voor het publiek om te schaatsen. Het Macon Coliseum is het entertainmentcentrum voor Macon en de 30 omliggende provincies van Middle Georgia. Dit gebouw met een capaciteit van 9.000 personen is de perfecte locatie voor een verscheidenheid aan evenementen, van schaatsen tot hockeywedstrijden. Reguliere toegangskaarten kosten $10 per persoon (schaatsen zijn inbegrepen). Neem je Macon Mayhem-ticket direct na een wedstrijd mee en ontvang je skatesessie voor $8. Een militaire korting is beschikbaar met een geldig militair identiteitsbewijs voor $8 per persoon. Kinderen moeten 2 jaar of ouder zijn om te skaten. Zorg ervoor dat je je warm kleedt, want de gemiddelde temperatuur in de arena is 62° F.

Luchtvaartmuseum

Museum
Op 5 minutes afstand
Dit GRATIS museum bestaat uit 4 tentoonstellingsgebouwen met belangrijke collecties luchtvaartmemorabilia van de Eerste Wereldoorlog tot heden. Je zult 85 historische vliegtuigen, raketten en cockpits van de Amerikaanse luchtmacht zien, waaronder een B-17 „Flying Fortress”. Het Museum of Aviation is de thuisbasis van de Georgia Aviation Hall of Fame, gelegen op de tweede verdieping van de Century of Flight Hangar. Zorg ervoor dat je de cadeauwinkel ter plaatse bezoekt! Gelegen op slechts 30 minuten ten zuiden van Macon in Warner Robins, GA. Dagelijks geopend van 9.00 tot 17.00 uur. 361 dagen per jaar geopend, gesloten op nieuwjaarsdag, Pasen, Thanksgiving en Kerstmis.

Theater Macon

Theater
Op 5 minutes afstand
Theatre Macon ligt in het historische centrum van Macon in het oude Ritz Theatre-gebouw aan Cherry Street en biedt een van de meest intieme speelruimtes in de omgeving. Het theater werd opgericht in 1985 en produceert elk jaar zes grote producties, met materiaal zoals komedie, drama en musicals, zowel klassiek als recent geschreven. Het theater presenteert ook minstens één zomershow, meestal een grote musical. In Theatre Macon maken we niet alleen magie, we hebben ook geleerd om het leven te vieren! Hier komen we samen om te lachen, lief te hebben, te dansen, te zingen en te leven! In Theatre Macon kun je nieuwe vrienden voor het leven maken! Hier ontmoet je interessante mensen van alle leeftijden, uit alle lagen van de bevolking, met veel verschillende interesses.

Tattnall Square Park

Parkeren
Op 5 minutes afstand
Dit park ligt in een stadsblok tegenover Mercer University en biedt een picknickruimte, een speeltuin, een hondenpark en voldoende ruimte om te genieten van een leuke dag in Macon. Het park is ook een populaire plek voor gratis openbare filmvertoningen, festivals en speciale evenementen.

Het Grand Opera House

Theater
Op 5 minutes afstand
De Grand is gebouwd in 1884 en beschikt over een van de grootste podia in het zuiden. The Grand heeft sterren gezien zoals Will Rogers, Sarah Bernhardt, Houdini en meer. Nog steeds actief met theaterevenementen. Entree in rekening gebracht. Een centrum voor podiumkunsten van Mercer University.

Amerson River Park

Parkeren
Op 10 minutes afstand
Amerson River Park bevat 180 hectare ongerepte bossen, weiden en wetlands, omringd door een hoefijzerboog van de rivier. Het park beschikt over verschillende hoge kliffen die een prachtig uitzicht bieden op de rivier en haar oevers. Kom spelen op de ultramoderne speeltuin die geschikt is voor gehandicapten, waar alle kinderen, ongeacht hun fysieke vaardigheden, kunnen genieten van schommels, glijbanen en andere speeltoestellen. Loop, rijd of ren over de 11 kilometer aan paden door het park. Geniet van de Ocmulgee-rivier in een kajak, zittend in een kano of drijvend in een buis. Aan de noordkant van het park is er een kano-lancering op de Ocmulgee-rivier. Geniet van een tubing van 3 kilometer van de Jay Hall Memorial Canoe Launch naar de Bragg Jam Canoe and Tube Takeout. Het park biedt opwindende voorzieningen waar gezinnen, avontuurlijke buitenmensen en natuurliefhebbers van zullen genieten. Actuele openingstijden van het park: ma-zo (zeven dagen per week) van 7.30 tot 20.00 uur (zomertijd). GRATIS. Er zijn 2 paviljoens: Porter en Atlanta Gas Light Picnic die te huur zijn voor een speciaal evenement. Bel de Macon-Bibb County Parks and Beautification Department op 803-0484 om een van de faciliteiten in Amerson River Park te huren.

Macon Little Theatre

Theater
Op 10 minutes afstand
Nationaal geprezen, dit is het meest vooraanstaande gemeenschapstheater in de buurt en het oudste en grootste gemeenschapstheater van Georgië.

Congrescentra

  • The Edgar H. Wilson Convention Center

    Gelegen in het hart van Georgia, slechts 80 mijl ten zuiden van Atlanta en drie kilometer van de I-75, woont meer dan twee derde van de Georgische bevolking binnen een uur van de faciliteit. Het Macon Coliseum met een capaciteit van 9.252 is het entertainmentcentrum van Middle Georgia.

  • Anderson Conference Center

    Macon's Anderson Conference Center staat op de eerste plaats wat betreft uw zakelijke en sociale locatie, waaronder zakelijke bijeenkomsten, beurzen, conferenties, familiebijeenkomsten en huwelijksrecepties.

  • Robert F. Hatcher, Sr. Conference Center

Meer

Webkoppelingen

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?