NJ Meadowlands Live! Convention and Visitors Bureau

Wall Street West 1099 Suite 110 07071

Waarom kiezen voor onze bestemming?

De regio New Jersey Meadowlands Live biedt tal van opties voor uw zakelijke bijeenkomsten, congressen, conferenties of verkoopbijeenkomsten. Uitstekende vergaderfaciliteiten zijn beschikbaar in een formaat dat geschikt is voor elk congres of zakelijk evenement. Conferentie- en congrescentra zijn gunstig gelegen in de buurt van populaire attracties of belangrijke vervoersknooppunten zoals de internationale luchthaven van Newark. De congrescentra in de regio NJ Meadowlands Live liggen dicht bij het centrum van Manhattan, het Meadowlands Sportcomplex, het Vrijheidsbeeld en vele andere geweldige bestemmingen. Plan uw volgende conferentie of conventie in het bruisende Meadowlands Live-gebied in het noorden van New Jersey.

Afstand vanaf vliegveld

  • Newark Liberty International Airport

    14 mijl van stadscentrum

  • Luchthaven Teteboro

    13 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

Staatspark Liberty

Parkeren
Morris Pesin Drive 2000
Jersey City, NJ, US 07305

Liberty Science Center

Museum
Liberty Science Center (LSC.org) is een leercentrum van 300.000 vierkante meter in Liberty State Park aan de oever van de Hudson in Jersey City, vlakbij het Vrijheidsbeeld. Het Liberty Science Center is bedoeld om mensen van alle leeftijden de opwinding van de wetenschap te brengen en herbergt 12 tentoonstellingszalen in musea, een collectie levende dieren met 110 soorten, gigantische aquaria, een 3D-theater, het grootste IMAX Dome Theatre van het land, live simulcast-operaties, windsimulatoren voor tornado's en orkanen, klaslokalen en laboratoria voor het K-12 en ontwikkelingsprogramma's voor leraren.
222 Jersey City Boulevard
Jersey City, NJ 07303

Stadscentrum van Bergen

Winkelen
The Outlets at Bergen Town Center is een winkelcentrum in Bergen County, New Jersey, VS. Het centrum bestaat uit zowel een overdekt winkelcentrum als afgelegen buitenwinkels en beslaat meer dan 105 hectare verdeeld over de gemeenten Paramus en Maywood.
Het centrum van One Bergen
Paramus, NJ, US 07652

Harmon Meadows Plaza

Winkelen
The Plaza at Harmon Meadow ligt op slechts drie mijl van de Lincoln Tunnel in Secaucus, New Jersey en biedt een unieke mix van karakteristieke winkels en restaurants, een nieuwe ultramoderne bioscoop — Kerasotes Show Place 14 Theaters, een eigen congrescentrum, hotels, winkels en vele diensten.
700 Plaza Dr
Secaucus, NJ 07094

MetLife-stadion

Recreatie
MetLife Stadium is de thuisbasis van de New York Jets en New York Giants, concerten van wereldklasse, college football, internationaal voetbal en andere tijdloze evenementen.
1 MetLife Stadium Drive
Oost-Rutherford, NJ, US 07073

Racen en entertainment in Meadowlands

Recreatie
De beste live harnasraces ter wereld. Simulcasting dag en nacht. Amusement. Dineren. Sportbar. Gebeurtenissen. Gezinsvriendelijke activiteiten. Handicappingtoernooien.
1 Racetrack Drive
Oost-Rutherford, NJ 07073

Amerikaanse droom

Winkelen
1 American Dream Way
Oost-Rutherford, NJ, US 07073

RPM-racebaan

Recreatie
Vergeet het typische kantoorfeest. Geen vertrouwensvallen meer of praten over waterkoeler. Stop een paar uur met je dagelijkse baan en word autocoureur. Zet het pedaal op het metaal. Huur bij RPM Raceway een kartbaan en ontdek wie de snelheidsdemonen op kantoor zijn.
99 Caven Point Road
Jersey City, NJ 07305

Congrescentra

  • Meadowlands Exposition Center

    Het centrum biedt 61.000 m² aan expositieruimte met 5 extra vergaderzalen en een banketcapaciteit van 5000. Meadowlands Exposition Center ligt op enkele minuten van New York City, Newark Liberty International Airport en zes grote hotels.

Meer

Webkoppelingen

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?