Lucerne Convention Bureau

Bahnhofstrasse 3 6002

Waarom kiezen als je het allemaal kunt hebben?

Vraagt u zich af of uw volgende adembenemende evenement ergens in de bergen moet plaatsvinden, eerder gezellig aan het meer of levendig in het centrum van een pittoreske stad? Weet je niet wat je moet kiezen? Dat is niet nodig. Luzern, jouw Zwitserland in zakformaat. --- Luzern ligt in het hart van Europa. Uitstekende zakelijke infrastructuren en een ruime keuze aan hotels laten niets te wensen over: of u nu het wereldberoemde KKL Luzern Cultuur- en Congrescentrum van de sterrenarchitect Jean Nouvel wilt huren of een van de vele andere uitstekende multifunctionele faciliteiten en hotels van Luzern wilt huren. En trouwens: we hebben de ideale omstandigheden voor begeleidende programma's hier in de regio Luzern — Lake Lucerne: de prachtige locatie aan het meer en de Alpentoppen, die dichtbij genoeg lijken om elkaar te raken, nodigen uit tot onvergetelijke excursies. De stad Luzern en haar snelle reisroutes staan garant voor een overvloed aan bezienswaardigheden, culturele en winkelervaringen.

Afstand vanaf vliegveld

  • De internationale luchthaven van Zürich

    37.28 mijl van stadscentrum

  • Internationale luchthaven van Genève

    161.56 mijl van stadscentrum

  • Europairport van Basel

    62.14 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

Hotels voor seminars en congressen

Luzern en de regio rond het Vierwoudstrekenmeer bieden een breed scala aan eersteklas hotels die ideaal zijn voor alle soorten evenementen. Kies een van de onderstaande regio's om de hotels in het betreffende gebied te zien of gebruik de volledige lijst met filtermogelijkheden.

Excursies

De regio Luzern-Lake Luzern biedt veel leuke activiteiten in de bergen. Ontdek de unieke ervaringen die onvergetelijke sociale programma's voor uw evenement beloven.

Conferentielocaties

De wereldberoemde KKL Luzern, het buitengewone conferentiecentrum in het Transportmuseum of de boten op het Vierwoudstedenmeer zijn slechts enkele van de verschillende locaties die onze regio te bieden heeft. De filteropties of de kaart helpen je om de perfecte locatie voor jou te vinden.

Sociale programma's

De bijna eindeloze mogelijkheden voor sociale programma's onderscheiden de regio Luzern — het Vierwoudstedenmeer van vele andere bestemmingen. Of u nu actief, culinair, cultureel of inspirerend wilt zijn, wij hebben het juiste programma om uw evenement extra speciaal te maken. Als u niet het juiste programma voor u kunt vinden, helpt het Lucerne Convention Bureau u graag verder.

Uitzonderlijke locaties

De regio Luzern - Vierwoudstedenmeer biedt een grote verscheidenheid aan locaties met een wow-factor; van historische kastelen aan de oever van het meer tot restaurants op bergtoppen met spectaculaire uitzichten of restaurants in de lucht: je vindt er alles.

Locatiezoeker

Bent u op zoek naar de perfecte locatie of hotel voor uw evenement in Centraal-Zwitserland? Dan ben je op de juiste plek. De gloednieuwe locatiezoeker, mogelijk gemaakt door het Lucerne Convention Bureau, is gemaakt om u te helpen precies te vinden wat u zoekt.

Restaurants voor groepen

Bent u op zoek naar een restaurant voor een aperitief, zakenlunch of diner? Met onze gids voor groepsrestaurants vindt u het juiste restaurant voor uw evenement in Luzern en de regio rond het Vierwoudstrekenmeer.

Conventiebureau van Luzern

Het team van het Lucerne Convention Bureau biedt zijn lokale kennis en ervaringen gratis aan alle evenementenplanners. Als lokale experts in de vergader- en congresbranche adviseren wij u graag met als doel uw evenement tot een volledig succes te maken.

Meer

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?