Crowne Plaza Louisville Airport Expo Ctr

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
830 Phillips Lane Louisville, KY 40209-1387

Beoordelingen

Northstar
3
AAA
3

Bekroningen

Crowne Plaza Brand Quality Excellence Award

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (gratis)
  • Bellen (lokaal)
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (tuin)
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Gratis vliegveldshuttle
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)
  • Ruimte (semi-privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter

Recreatieve activiteiten

  • Binnenzwembad
  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Vliegveldshuttle

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Podium

Afstand vanaf vliegveld

  • 0.5 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren

Vergaderruimte Crowne Plaza Louisville Airport Expo Ctr

Totale vergaderruimte49.000 ft²
Vergaderzalen22
Grootste zaal14.403 ft²
Op één na grootste zaal12.924 ft²
Ruimte (privé)38.000 ft²
Ruimte (semi-privé)12.000 ft²
Ruimte (buiten)6.000 ft²
Tentoonstellingsruimte5.000 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers588
Eenpersoons (1 bed)89
Tweepersoons (2 bedden)435
Suites64
Eenpersoonstarief (1 bed)US$ 89,00 – US$ 159,00
Tarief tweepersoons (2 bedden)US$ 89,00 – US$ 159,00
Belastingtarief6,57%
Bezettingsgraad9,5%

Lokale attracties

Koninkrijk Kentucky

Parkeren
Op 2 minutes afstand
Gelegen aan de overkant van het Crowne Plaza Louisville. Het 63 hectare grote park omvat een verzameling kermisattracties en een waterpark genaamd Hurricane Bay. Het park is op 24 mei 2014 heropend voor het publiek. MSN Travel heeft Kentucky Kingdom uitgeroepen tot een van de tien beste pretparken in Amerika van 2015
937 Phillips Ln
Louisville (Kentucky), KY 40209

Tentoonstellingscentrum van Kentucky

Conventiecentrum
Op 2 minutes afstand
Gelegen aan de overkant van het Crowne Plaza Louisville. Het Kentucky Exposition Center is een van de top 10 grootste openbare voorzieningen in zijn soort in de Verenigde Staten, het Kentucky Exposition Center beschikt over grote faciliteiten met uiteenlopende mogelijkheden.
Phillips Lane 937
Louisville, KY, US 40209

Museum voor Speed Art

Museum
Op 3 mi. afstand
Met moderne architectuur, uitgebreide programmering, interactieve tentoonstellingen en uitnodigende buitenruimtes biedt de Speed talloze mogelijkheden voor iedereen om zijn eigen verbindingen te creëren en kunst in zijn eigen tempo te ervaren.
2035 South 3rd Street
Louisville, KY, US 40208

Cardinal Stadium

Universiteit
Op 1 mi. afstand
De locatie bevindt zich aan de zuidkant van de campus van de University of Louisville op 2800 S. Floyd Street. Het biedt onderdak aan kardinaal voetbal... een ultramodern ontwerp en een fanvriendelijke omgeving waar concerten, voetbalwedstrijden en congressen worden gehouden. Papa John's Cardinal Stadium is een van de mooiste in het land.
2800 South Floyd Street
Louisville, KY, US 40209

Fourth Street Live!

Nachtleven
Op 6 mi. afstand
Fourth Street Live! is de belangrijkste eet-, entertainment- en winkelbestemming van Louisville, gelegen aan Fourth Street, tussen Liberty Street en Muhammad Ali Boulevard, in het hart van het historische centrum van Louisville, KY. Op korte loopafstand van hotels in het centrum, park aan het water, Main Street, Slugger Field en andere belangrijke bezienswaardigheden.
420 West Liberty Street
Louisville, KY, US 40202

Dierentuin van Louisville

Parkeren
Op 3 mi. afstand
De Louisville Zoological Gardens, een organisatie zonder winstoogmerk en staatsdierentuin van Kentucky, zet zich in voor haar missie om „de band tussen mensen en onze planeet te verbeteren” door uitstekende zorg voor dieren, een geweldige ervaring voor bezoekers en leiderschap op het gebied van natuurbehoud te bieden. De collecties van de dierentuin, waaronder botanische tuinen, zijn geaccrediteerd door de Association of Zoos and Aquariums (AZA) en de American Alliance of Museums (AAM). De Louisville Zoo is ook een agentschap van de Louisville Metro Government.
1100 Via Treviso
Louisville, KY, US 40213-1559

Kentucky Derby Museum

Museum
Op 2 mi. afstand
Het Kentucky Derby Museum, dat op de voortrap van het historische Churchill Downs ligt, is een zeer zichtbaar onderdeel van onze gemeenschap. We verwelkomen elk jaar meer dan 200.000 gasten op vriendelijke wijze en laten hen uit de eerste hand kennis maken met het evenement waar Louisville, Kentucky wereldwijd bekend om staat. Het museum wil onze vele bezoekers een blijvende indruk geven van traditie, gastvrijheid en trots.
704 Central Avenue
Louisville, KY, US 402028

Churchill Downs

Historisch monument
Op 2 mi. afstand
Churchill Downs, gelegen aan Central Avenue in het zuiden van Louisville, Kentucky, is een volbloed racebaan die vooral bekend staat om de jaarlijkse Kentucky Derby. Het werd officieel geopend in 1875 en in hetzelfde jaar werden de eerste Kentucky Derby en de eerste Kentucky Oaks gehouden. Churchill Downs was ook zeven keer gastheer van de vermaarde Breeders' Cup, voor het laatst in 2010.
700 Central Avenue
Louisville, KY, US 40208

Meer

Crowne Plaza Louisville Airport ligt in Louisville, Kentucky, aan de overkant van het Kentucky Exposition Center. Ons hotel ligt gunstig ten opzichte van het Louisville Slugger Museum, Churchill Downs, Louisville Zoo, Freedom Hall en Louisville International Airport. In het Crowne Plaza— Louisville bieden we een unieke combinatie van ouderwetse zuidelijke gastvrijheid, faciliteiten van wereldklasse, ruime woon- en vergaderruimte, en een perfecte locatie in Louisville voor al uw zakelijke of vakantiewensen. Het Crowne Plaza Hotel kan uw zakelijke seminar, conferentie en banket organiseren - allemaal tegelijk. Met 50.000 vierkante meter aan vergaderruimte, 20 pauzeruimtes en een elegante balzaal van 18.400 vierkante meter kunnen we elke zakelijke of sociale aangelegenheid met stijl en flair huisvesten.

Annuleringsbeleid

Annuleringsbeleid Als uw vergadering om welke reden dan ook door u wordt geannuleerd, met uitzondering van Force Majeur, zoals hieronder vermeld, gaat u ermee akkoord dat de schade die wij zouden lijden als gevolg van het verlies van kamer, eten en drinken en andere bijkomende inkomsten aanzienlijk zou zijn, maar op dit moment niet gemakkelijk kan worden vastgesteld. In een dergelijk geval dient u ons daarom onmiddellijk schriftelijk op de hoogte te stellen van de annulering en samen met die kennisgeving aan ons te betalen, als geliquideerde schadevergoeding en niet als boete, annuleringskosten voor de kamer en annuleringskosten voor eten en drinken (in elk geval plus eventuele toepasselijke belastingen). Aantal dagen vóór de begindatum van uw kamerblok en annuleringspercentage 0-30 dagen - 85% 31-60 dagen - 70% 61-120 dagen - 50% 121 tot op heden ondertekend - 25% Majeur van de overmacht De uitvoering van deze overeenkomst is onderworpen aan alle omstandigheden die het illegaal of onmogelijk maken om de hotelfaciliteiten beschikbaar te stellen of te gebruiken, waaronder overmacht, oorlog, overheidsregulering, rampen, burgerlijke onlusten en inperking van transportfaciliteiten. De overeenkomst kan om een van de bovenstaande redenen worden beëindigd door middel van een schriftelijke kennisgeving van de ene partij aan de andere. Bindende overeenkomst/afdwingbaarheid Deze overeenkomst omvat alle voorwaarden die door de partijen zijn overeengekomen. Alle wijzigingen in deze voorwaarden moeten schriftelijk worden aangebracht en door beide partijen worden ondertekend om van kracht te zijn. Alle eerdere overeenkomsten, mondeling of schriftelijk, zijn niet langer van kracht zodra deze overeenkomst door de partijen is ondertekend. Als een bepaling van de overeenkomst volgens de toepasselijke wetgeving niet afdwingbaar is, blijven de overige bepalingen volledig van kracht. Namen van persoon/personen die gemachtigd zijn om kosten in rekening te brengen Administratieve diensten __________________. (kopieën, mappen, mappen, naamkaartjes, wit/gekleurd kopieerpapier, presentatiemappen, bestandsmappen, enz.) Arrangementen worden tot „DECSN_DATE” als voorlopig beschouwd. Als er op de aangegeven datum geen ondertekende bevestigingsovereenkomst is ontvangen, behoudt het Crowne Plaza Louisville Airport zich het recht voor om deze regelingen vrij te geven. Na ondertekening van deze aanvaarding garandeert de persoon dat hij/zij naar behoren bevoegd is en de aangewezen agent voor de groep en is volledig bevoegd om de bepalingen opgenomen in het contract als een definitieve en bindende overeenkomst.

Extra informatie

Als het grootste hotel dat de Kentucky Expo bedient, bieden wij meer vergader- en congresruimte dan welk hotel dan ook in de omgeving van Louisville. Laat ons uw volgende conventie/conferentie, banket, bruiloft of reünie in elegante stijl organiseren.

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?