Louisville Tourism

One Riverfront Plaza 401 West Main Street, suite 2300 40202

Waarom kiezen voor onze bestemming?

Bij aankomst in Bourbon City op de internationale luchthaven Louisville Muhammad Ali brengt een korte rit van 10 minuten u naar het hart van de binnenstad om de unieke zuidelijke gastvrijheid van Bourbon City, de Urban Bourbon Experience, unieke attracties en rijke culinaire scene te ervaren. In het wandelbare centrum vinden bezoekers twee uitgaansgebieden, een gamingcentrum, iconische musea en attracties, een park aan de rivier, 6.889 hotelkamers, 120 restaurants en het Kentucky International Convention Center. Je vindt ook bourbon op elk blok rondom het centrum. Distilleerderijen, merkvoorposten, proeflokalen, speakeasies en bourbonwinkels zijn er in overvloed. Of je nu een meeslepende distilleerderijtour volgt of een ambachtelijke cocktailles volgt, of gewoon geniet van de officiële cocktail van Louisville, de Old Fashioned, het is een genot om de rijke bourboncultuur van de stad op te snuiven. Uw bezoekers zullen ook genieten van onze bekroonde restaurantscene en de sensatie van het bezoeken van iconische attracties zoals Churchill Downs, het Louisville Slugger Museum & Factory en het Muhammad Ali Center. Ga voor meer informatie over vergaderen in Bourbon City naar Gotolouisville.com/meet.

Bekroningen

Aandachtspunten locatie

Cvent's 2024 Top Meeting Destinations

See Cvent's full list of 2024 Top Meeting Destinations.

Cvent's 2023 Top Meeting Destinations

See Cvent's full list of 2023 Top Meeting Destinations.

Bereikbaarheid

Louisville is makkelijk te bereiken en moeilijk te verlaten. Het ligt op een dag rijden van meer dan de helft van de Amerikaanse bevolking via de grote snelwegen I-71, I-64 en I-65. Louisville Muhammad Ali International Airport, gelegen op 10 km van het centrum, biedt bijna 100 dagelijkse vluchten en diensten van alle grote luchtvaartmaatschappijen.

Afstand vanaf vliegveld

  • Internationale luchthaven Louisville Muhammad Ali

    7 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

Louisville Slugger Museum & Factory

Museum
Op 4 blocks afstand
Het Louisville Slugger Museum & Factory is een museum- en fabriekstourattractie in Louisville, Kentucky's „Museum Row”, onderdeel van het West Main District van het centrum. Het museum toont het verhaal van Louisville Slugger-honkbalknuppels in honkbal en in de Amerikaanse geschiedenis.

Churchill Downs

Recreatie
Op 4 mi. afstand
Beleef live racen in de historische thuisbasis van de Kentucky Derby tijdens de wedstrijden in de lente, september en herfst.

Old Forester Distillery

Recreatie
Op 3 blocks afstand
Bourbon-distilleerderij, coöperatie en cocktailervaring op de historische Whiskey Row.

Angel's Envy-distilleerderij

Recreatie
Op 8 blocks afstand
Industrieel-chique locatie en bourbondistilleerderij met een hippe sfeer met rondleidingen op reservatie, cocktaillessen en proeverijen.

Michter's Fort Nelson Distillery

Recreatie
Op 5 blocks afstand
Michter's Fort Nelson Distillery ligt in het hart van het centrum van Louisville en biedt rondleidingen en proeverijen om meer te weten te komen over hun „Cost Be Damned” -aanpak voor het produceren van Amerikaanse whisky's van de hoogste kwaliteit.

Muhammad Ali Centrum

Museum
Op 4 blocks afstand
Het Muhammad Ali Center wordt geleid door de zes kernprincipes van Muhammad Ali en beschikt over een interactief museum, educatieve programmering en speciale evenementen om jonge volwassenen en volwassenen te inspireren om grootsheid na te streven in hun eigen leven, gemeenschappen en landen.

Big Four-brug

Recreatie
Op 1 mi. afstand
Brug voor voetgangers van het Waterfront Park in het centrum van Louisville naar het charmante Zuid-Indiana.

Kentucky Peerless Distilling Co.

Recreatie
Op 6 blocks afstand
Stedelijke Bourbon-distilleerderij in het centrum van Louisville

Congrescentra

  • Kentucky International Convention Center

    Wij zijn LEED Silver Certified en bieden 52 moderne vergaderzalen, een expositieruimte van 200 vierkante meter, grote ruimtes met moderne glazen gevels met uitzicht op het stadsgezicht van Louisville, gecombineerd met expositieruimte van topniveau en uitbreidbare vergaderruimten.

  • Kentucky Exposition Center

    Uw evenement staat centraal in het Kentucky Exposition Center. We bieden 1,2 miljoen vierkante meter aan aaneengesloten vergaderruimte voor kleine tot grote evenementen en streven ernaar om een uitzonderlijke ervaring te bieden wanneer we met ons personeel werken. Er zijn 56 bestanden

Meer

Extra informatie

Het congrescentrum in het centrum van Louisville heeft in 2018 een renovatie en uitbreiding voltooid met meer dan 200.000 vierkante meter aan aaneengesloten vergaderruimte, 52 vergaderzalen, een balzaal van 40.000 vierkante meter, een gelaagd conferentietheater met 125 zitplaatsen, LEED-zilvercertificering, GBAC STAR-accreditatie en een prachtig ontwerp dat gericht is op de ervaring van bestemmingen.

Webkoppelingen

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?