UCLA Meyer & Renee Luskin Conference Center

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
425 Westwood Plaza Los Angeles, CA 90095

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (lokaal)
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Uitzicht (tuin)
  • Voicemailservice

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Langdurig verblijf
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie
  • VIP-service

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Vliegveldshuttle

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Draagbare kachels
  • Draagbare wanden
  • Laadperron
  • Podium

Afstand vanaf vliegveld

  • 12 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimte

Vergaderruimte UCLA Meyer & Renee Luskin Conference Center

Totale vergaderruimte36.708 ft²
Vergaderzalen31
Grootste zaal7.794 ft²
Op één na grootste zaal1.790 ft²
Ruimte (privé)25.000 ft²
Ruimte (buiten)12.041 ft²
Tentoonstellingsruimte8.000 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers254
Suites4

Lokale attracties

Plateia

Nachtleven
Op 1 minute afstand
Plateia — Oudgrieks voor een plek om elkaar te ontmoeten, te vieren en te feesten! In de geest van zijn naam is Plateia een centrale plek op de historische UCLA-campus om collega's en vrienden te ontmoeten, geïnspireerd eten en drinken te delen en een gesprek aan te gaan. Doe nieuwe energie op in de warme sfeer van hout en glas in lood in onze eetzaal of ontspan met een goed glas wijn op ons uitgestrekte terras onder historische olijfbomen. Beproefd en waar ontmoet innovatief en nieuw! Wat is er niet leuk aan? Het Plateia-menu is geïnspireerd op de Middellandse Zee, vers uit Californië. Geniet van seizoensgebonden gerechten met heldere smaken en gedurfde presentaties met lokaal geproduceerde producten zoals seizoensfruit en -groenten, ambachtelijke kazen, duurzame zeevruchten en nog veel meer. Vind voedsel dat bij je stemming past, van heerlijk gezonde keuzes tot verrassende comfortgerechten, tot innovatieve opties die je eetervaring uitbreiden en je smaakpapillen prikkelen. Geïnspireerd? Je wedt! Bekwaam? Absoluut! Gepassioneerd? Proef zelf! Geniet van de vruchten van ons werk — en onze passie. Elk gerecht van Plateia komt voort uit het hart van mensen die van eten houden en veel zorg besteden aan hoe je het ervaart. Dit team van creatieve en bekwame culinaire professionals weet hoe ze traditie moeten gebruiken voor inspiratie en hoe ze het verschil kunnen benutten dat vers en lokaal maken voor smaak en kwaliteit. Proef het in alles wat we op je bord leggen! Hier is een tip. Plateia is gratis... Echt waar! Plateia is een gratis restaurant voor à la carte service — we zijn er trots op dat we rechtstreeks in ons personeel investeren door een eerlijk loon te bieden dat niet afhankelijk is van fooien. De beste manier om ons te bedanken voor onze warme, attente service is door je vrienden en collega's over je bezoek te vertellen. Het verspreiden van onze toewijding aan uitmuntendheid is onze beste beloning! Geniet van zorgeloos parkeren op het terrein terwijl u dineert. Dit is een plek in L.A. waar je je geen zorgen hoeft te maken over parkeren. Gasten van Plateia zijn van harte welkom om gebruik te maken van de ruime parkeergelegenheid in het UCLA Meyer & Renee Luskin Conference Center. De tarieven zijn ook redelijk, er worden 1-2 uur in rekening gebracht voor slechts $4 tot $6 dollar. Bekijk de volledige parkeertarieven en informatie.
UCLA Luskin Conferentiecentrum
425 Westwood Plaza
Los Angeles, CA 90095

Beeldentuin van Franklin D. Murphy

Parkeren
Op 15 minutes afstand
Een van de meest vooraanstaande kunstcollecties voor buiten in het land, de rustige Franklin D. Murphy Sculpture Garden, bevat 70 sculpturen en strekt zich uit over meer dan vijf hectare op de UCLA-campus.
UCLA-campus
Los Angeles, CA, US 90024

Santa Monica

Recreatie
Op 5 mi. afstand
OP BEZOEK BIJ SANTA MONICA Meer dan 7 miljoen bezoekers per jaar komen naar Santa Monica omdat het een bekende strandstad is (een van de top tien van National Geographic) en dicht bij andere attracties in Los Angeles ligt. Santa Monica Beach heeft gemiddeld 280 dagen zon per jaar en biedt enkele van de beste zonsondergangen aan de westkust. Santa Monica staat ook bekend als een wandelbare en fietsvriendelijke stad, dus het is gemakkelijk om de stad te verkennen en de oase van winkels, restaurants, attracties zoals de Santa Monica Pier en Third Street Promenade en meer te ervaren. DINGEN OM TE DOEN IN SANTA MONICA De stranden van Santa Monica trekken allerlei soorten bezoekers, en op een normale dag op het strand zie je waarschijnlijk gezinnen spelen op het zand naast matten die zijn klaargelegd voor een yogafitnessles. Wees ook niet verbaasd als je een beroemdheid ziet winkelen of koffie drinkt in een van de plaatselijke winkels. Als je denkt aan dingen om te doen in LA, vergeet dan niet Santa Monica. Zorg ervoor dat je de Santa Monica Pier bezoekt, waar een verscheidenheid aan winkels, restaurants en carnavalsattracties (waaronder een reuzenrad op zonne-energie) bovenop een historische houten kade staat. 'S Avonds is de Third Street Promenade de place to be, waar het bruist van de activiteiten van bioscoopbezoekers, feestbeesten en getalenteerde straatartiesten. Santa Monica staat ook bekend als een wandelbare stad, hoewel velen ervoor kiezen om hun wielen vast te zetten of zich een weg te banen over de 35 kilometer aan fietspaden die de omgeving te bieden heeft.
Hoofdstraat 2427
Santa Monica, CA 90405

Speelhuis Geffen

Theater
Op 6 blocks afstand
Het Geffen Playhouse is een schat van Los Angeles en presenteert een oeuvre dat elk jaar nationale erkenning krijgt. Het Geffen staat bekend om zijn gastvrije, intieme zalen en wordt geroemd om zijn inzet voor de ontwikkeling van nieuwe theaterwerken.
Laan Le Conte 10886
Westwood
Los Angeles, CA, US 90024

Centrum voor de Kunst van Prestatie @ UCLA (CAP)

Theater
Op 10 minutes afstand
Centrum voor de Kunst van Optreden aan de UCLA (CAP) Het Center for the Art of Performance (CAP), met een verbazingwekkende verscheidenheid aan artiesten, toont dans, muziek, gesproken woord en theater, evenals de opkomende digitale, samenwerkende en cross-art platforms geïnspireerd door toonaangevende artiesten en makers van vandaag. Hoewel optredens op verschillende campuslocaties kunnen plaatsvinden, is de belangrijkste locatie van CAP de iconische Royce Hall van de UCLA.

Het Hammer Museum

Museum
Op 5 minutes afstand
Het populaire Hammer Museum is een unieke, geavanceerde kunstinstelling die de klassiekers en het hedendaagse verbindt door middel van zijn gevarieerde collecties, uitgebreide tentoonstellingen en tot nadenken stemmende programma's. Kijk voor een wekelijkse gratis toegangsdag.
10899 Wilshire Blvd.
Los Angeles, CA, US 90024

Fowler Museum aan de UCLA

Museum
Op 5 blocks afstand
Ontdek wereldwijde kunst, vroeger en nu, in het Fowler Museum aan de UCLA. Exposities benadrukken werken uit Afrika, Azië, de Stille Oceaan en Amerika.
308 Charles E Young Ave, Noord
UCLA-campus
Los Angeles, CA, US 90024

UCLA Athletics Hall of Fame

Universiteit
Op 1 block afstand
Bezoek de UCLA Athletics Hall of Fame in het J.D. Morgan Center om de teamtrofeeën en andere memorabilia van dichtbij te bekijken. Voor kaartjes om een van de meer dan 20 NCAA seizoensgebonden sportevenementen van de UCLA bij te wonen, ga naar het Central Ticket Office in het James West Center. Beide gebouwen bevinden zich op het plein net ten oosten van het UCLA Luskin Conference Center.
Los Angeles, CA 90024

Meer

Het UCLA Meyer & Renee Luskin Conference Center, gelegen in het hart van de levendige campusgemeenschap van de UCLA, is een uitnodigende ontmoetingsplaats waar wetenschappelijke samenwerking, maatschappelijke betrokkenheid en inspiratie plaatsvinden. Het LEED Platinum-gecertificeerde Luskin Conference Center beschikt over 25.000 vierkante meter aan multifunctionele vergaderruimte, 254 prachtig ingerichte kamers, een restaurant met 160 zitplaatsen en voorzieningen om de gastervaringen productief en onvergetelijk te maken. De locatie aan de westkant van Los Angeles biedt gasten gemakkelijke toegang tot culturele, uitgaans- en sportlocaties in L.A.; de stranden en pretparken van Zuid-Californië; en nabijgelegen bezienswaardigheden zoals Beverly Hills en Hollywood.

Extra informatie

Het UCLA Meyer & Renee Luskin Conference Center en het hotel zijn toegankelijk voor alle groepen, gezinnen, individuen en evenementen.