etc.venues County Hall

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Gebouw aan de rivier Belvedere Road Londen SE1 7PB

Benodigde datums

  • 02-07-202431-12-2070

Bekroningen

Finalist London Venue Awards voor 133 Houndsditch - Beste prijzenlocatie etc.venues MD Alastair Stewart, winnaar van de Transformational Leader bij de EY Entrepreneur Of The Year 2019 London & South East Awards. Finalist 'Beste vergaderruimte/vergaderruimte voor kleine vergaders' tijdens de CHS Awards 2019 Finalist 'Beste grote conferentieruimte' bij The CHS Awards 2019 Food for Life-accreditatie van de Soil Association.

Voorzieningen

Faciliteiten

  • Alles inclusief
  • Catering ter plaatse
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (privé)

Apparatuur

  • Draagbare wanden
  • Laadperron
  • Podium

Afstand vanaf vliegveld

  • 9.26 mijl van locatie

Vergaderruimte etc.venues County Hall

Totale vergaderruimte67.996 ft²
Vergaderzalen42
Grootste zaal7.298 ft²
Op één na grootste zaal4.133 ft²
Ruimte (privé)68.006 ft²
Filters

Lokale attracties

De rivier de Theems

Parkeren
Op 2 minutes afstand
De Theems strekt zich uit over 210 mijl en is daarmee de langste rivier van Engeland. Attracties die tijdens een riviercruise kunnen worden bekeken, zijn onder andere The Tower of London en Canary Wharf, die twee derde van het drinkwater van Londen leveren.
De rivier de Theems
Londen, GLN, GB1 GEBRUIK!

Southbank

Nachtleven
Op 4 minutes afstand
De Southbank loopt langs de rivier de Theems en is de thuisbasis van veel van de belangrijkste toeristische plekken van Londen, waaronder The National Theatre, The London Aquarium en de London Dungeon.
Southbank
Lambeth
Londen, GLN, GB1 SE1

De Houses of Parliament & Big Ben

Historisch monument
Op 12 minutes afstand
De Houses of Parliament, ook bekend als het Palace of Westminster, dient als ontmoetingsplaats van de Britse regering. Het gebouw werd in 1840 herbouwd na brandschade in gotische stijl en staat sinds 1970 op de monumentenlijst.
Westminster
Londen, LND, GB1 SW1A 0AA

Het London Eye

Recreatie
Op 5 minutes afstand
Een van de meest iconische attracties van Londen ligt direct voor de deur van etc.venues County Hall.
Gebouw aan de rivier
Belvedere-weg
Londen, LND, GB SE1 7 PB

Meer

Etc.Venues Westminster Bridge - County Hall biedt conferentie-, vergader- en evenementenruimtes op de 4e verdieping van County Hall. Benijdenswaardige locatie aan de rivier naast The London Eye en tegenover The Houses of Parliament en Big Ben. Grote multifunctionele onderling verbonden ruimte, waaronder twee suites voor groepen van maximaal 900. Prachtig uitzicht over de Theems richting Westminster.

Extra informatie

De County Suite biedt plaats aan maximaal 400 personen, maar in combinatie met de multifunctionele evenementenruimte, The Thames Suite, kunnen we plaats bieden aan 900 personen (die kunnen genieten van die benijdenswaardige uitzichten!). Deze fantastische ruimte wordt ondersteund door een reeks kleinere conferentiesuites en vergaderzalen, evenals exclusieve gebruiksmogelijkheden en privé-eetgelegenheden. Ons ontwerpteam heeft dit charmante gebouw op sympathieke wijze gerestaureerd met behoud van originele kenmerken in combinatie met hoogwaardig design in klassieke koper- en fluwelige tinten. Dit alles en slechts enkele minuten verwijderd van de stations Waterloo en Westminster.