Shangri-La Hotel, at The Shard, London

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
31 St. Thomas Street Londen SE1 9QU

Promoties

M&E 10 Year Anniversary Offer

26-03-2024 – 31-12-2024

Beoordelingen

Forbes Travel Guide
5
AA Hotel Services
5
Northstar
5

Bekroningen

2022- Travel + Leisure's jaarlijkse lijst van's werelds beste prijzen 2024- Forbes Travel Guide 5-sterrenprijs

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur

Recreatieve activiteiten

  • Binnenzwembad
  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Metro
  • Taxi
  • Trein

Bereikbaarheid

Shangri-La The Shard ligt in de Londense wijk Southwark, aan de zuidoever van de Theems en op minder dan 5 minuten lopen van het London Bridge trein- en metrostation. Het hotel ligt op slechts 25 minuten rijden van het centrum van Londen en op ongeveer 1 uur van de luchthavens Gatwick en Heathrow.

Parkeerruimte

  • Valet parkeerservice

Afstand vanaf vliegveld

  • 5.9 mijl van locatie

Vergaderruimte Shangri-La Hotel, at The Shard, London

Totale vergaderruimte2.335 ft²
Vergaderzalen3
Grootste zaal1.668 ft²
Op één na grootste zaal506 ft²
Ruimte (privé)Beschikbaar
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers202
Suites17

Lokale attracties

Borough Market

Winkelen
Op 3 minutes afstand
Bij Borough Market verkopen we niet alleen lekker eten en drinken, we vieren het ook. We genieten van de smaak en het gevoel dat het ons geeft, maar we waarderen ook dat het ons in contact brengt met de mensen die het hebben gemaakt en de plaatsen waar het is gemaakt. Als je alleen maar eetlust hebt, kun je die op duizend manieren stillen. Maar als u zich bekommert om wat u eet en waar het vandaan komt, kunnen onze handelaren ook uw nieuwsgierigheid voeden. Hier, in deze historische omgeving, vind je een ongelooflijk aanbod aan gerechten uit heel Groot-Brittannië en de rest van de wereld — en elk item heeft een verhaal te vertellen.
Southwark Street 8
Londen, GB SE1 1 TL

St. Paul's Cathedral

Historisch monument
Op 24 minutes afstand
Deze prachtige koepelvormige kathedraal rust op het hoogste punt van de City of London en werd gebouwd na de Grote Brand van Londen in 1666 naar een ontwerp van Sir Christopher Wren. De kerk heeft de begrafenissen gehouden van Sir Winston Churchill en barones Margaret Thatcher, de bruiloft van Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Charles en Prinses Diana, en de 80ste verjaardag van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II.
St. Paul's kerkhof
Londen, GB EC4M 8AD

Tate Modern

Museum
Op 15 minutes afstand
Tate Modern is gevestigd in de voormalige Bankside Power Station en is de nationale galerie voor internationale hedendaagse kunst van Groot-Brittannië, die bekend staat als de meest bezochte galerie voor moderne kunst ter wereld. De enorme Turbine Hall is een ontzagwekkende ruimte die over de gehele lengte van het gebouw loopt.
Bankside
Londen SE1 9G

HMS Belfast

Historisch monument
Op 8 minutes afstand
Dit historische oorlogsschip maakt deel uit van de Imperial War Museums en laat zien hoe het leven aan boord was voor de bemanning, zowel in oorlog als op zee, van de Tweede Wereldoorlog tot 1963. Ontdek negen verhalen vol verbazingwekkende geschiedenis en luister naar de verhalen van veteranen.
De wandeling van de koningin
Londen, GB SE1 2 UUR

Maltby Street Market

Winkelen
Op 15 minutes afstand
Maltby Street is kleiner dan Borough Market en is de plek voor serieuze fijnproevers die ongebruikelijke smaken willen proberen. Deze drukke markt, genesteld onder pittoreske spoorwegbogen, omvat meer dan 30 handelaren, waarvan velen voorbeelden van hun ambachtelijke creaties aanbieden. Open op zaterdag en zondag.
Maltby Street
Londen SE1 3PA

Shakespeare's Globe Theatre

Historisch monument
Op 14 minutes afstand
Shakespeare's Globe is een wereldberoemd podium voor podiumkunsten, culturele attractie en educatief centrum gelegen aan de oever van de rivier de Theems in Londen. .
21 New Globe Walk
Londen, GB SE1 9DT

Toren van Londen

Historisch monument
Op 20 minutes afstand
De Tower of London, bijna 1000 jaar geleden gebouwd door Willem de Veroveraar, is een van's werelds beroemdste forten en heeft gediend als koninklijk paleis, gevangenis, wapenkamer en zelfs dierentuin. Wees getuige van de Sleutelceremonie en bekijk de kroonjuwelen met een Britse Beefeater, die de taak heeft om de schatten te bewaken.
St Katharine's & Wapping
Londen EC3N 4AC

Jensen's Gin-distilleerderij

Recreatie
Op 16 minutes afstand
Toen Christian Jensen voor het eerst de vintage gins van de verloren distilleerderijen van Londen proefde, begon hij aan een reis. Het creëren van een fijn uitgebalanceerde gin die deze vergeten recepten eer aandeed, werd zijn obsessie. Daarom wordt Jensen's in kleine hoeveelheden gedistilleerd, waarbij alleen traditionele plantaardige gin-ingrediënten worden gebruikt. Er is dus echt niets nieuws aan Jensen, en daarom is het anders. Jensen's, gedistilleerd in Bermondsey, Londen, is gin zoals het was.
Stanworth Street 55
Londen, GB SE1 3NY

Meer

Voel een ongeëvenaarde verbinding met Londen in Shangri-La The Shard, Londen. Verblijf in het hoogste hotel van de hoofdstad, in een van de meest iconische gebouwen ter wereld, terwijl u geniet van een panoramisch uitzicht op de skyline dat u verbindt met de hele stad. Dit is het enige luxe vijfsterrenhotel in London Bridge, dat een strakke moderne stijl contrasteert met het rijke historische karakter van de omgeving. Kom in onze bruisende buurt in contact met het echte Londen, waar oud en nieuw, rauw en verfijnd, traditioneel en visionair in balans zijn. Ontdek nabijgelegen eetgelegenheden, zoals Borough Market en Bermondsey Street, en verrijk uw verblijf met onze vele authentieke Londense ervaringen. Als u in London Bridge verblijft, profiteert u van de handigste vervoersmogelijkheden, of het nu te voet, met de auto, per boot of per trein is. Voor vrijetijdsbezoeken zijn alle beroemde bezienswaardigheden van Londen gemakkelijk bereikbaar, van de Big Ben tot St. Paul's Cathedral en de Tower of London. Voor zakenreizigers is het een korte trip naar de stad en Canary Wharf. Om de dynamische persoonlijkheid van Londen vast te leggen, is de Shangri-La-service opnieuw gedefinieerd met een stijl die vriendelijk, warm en oprecht aanvoelt, waardoor u een werkelijk unieke ervaring van de hoofdstad krijgt.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Sep 1 – Nov 30
May 1 – Jul 31
Voor- en naseizoen
Laagseizoen
Aug 1 – Aug 31
Dec 1 – Dec 31
Jan 1 – Apr 30

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?