nhow London

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Macclesfield Road 2 Londen EC1V 8DG

Benodigde datums

  • 01-09-202431-12-2024

Beoordelingen

AA Hotel Services
4

Bekroningen

nhow London. nhow London ontving de zilveren medaille voor 'Best Hotel Design' in het VK, uitgereikt door Luxury Lifestyle Magazine Readers' Travel Awards.

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Videoconferentie

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Metro
  • Taxi
  • Trein

Bereikbaarheid

Met de auto: De GPS-coördinaten van het hotel: 51.5288976, -0.0969623 Let op: de parkeerplaats bevindt zich binnen de congestieheffingszone en ULEZ. Controleer de TFL-website voordat u op reis gaat en betaal eventuele kosten Parkeren: De toegang tot de parkeerplaats is via Dingley Road. Parkeren kan niet vooraf worden gereserveerd, beperkt aantal plaatsen (10). De maximale hoogte voor voertuigen is 1,8 meter. £35. Er zijn elektrische oplaadpunten beschikbaar op het terrein. Vanaf de luchthaven: De dichtstbijzijnde luchthaven is London City Airport (LCY) Taxi: Een taxi nemen vanaf het vliegveld naar dit hotel in Islington duurt ongeveer 35 minuten en ongeveer £40. Openbaar vervoer: het duurt ongeveer 45-50 minuten. Neem de DLR van de luchthaven naar Bank. Stap uit bij Bank en loop naar Princes St. Bij halte A neem je bus 43 richting Friern Barnet. Stap uit bij Central Street. Vanaf hier is het 3 minuten lopen naar het hotel. Vanaf het trein- en metrostation: Dichtstbijzijnde treinstation: Farringdon, op 1 km afstand van dit hotel in Shoreditch Dichtstbijzijnde metrostation: Angel, een enkele reis vanaf £4,90 en een Travelcard voor 1 dag vanaf £13,10

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimte£ 35,00 / dag

Afstand vanaf vliegveld

  • 9 mijl van locatie

Vergaderruimte nhow London

Totale vergaderruimte1.721 ft²
Vergaderzalen3
Grootste zaal4.499 ft²
Op één na grootste zaal2.250 ft²
Ruimte (buiten)Beschikbaar
Tentoonstellingsruimte209 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers190
Tweepersoons (2 bedden)183
Suites7
Belastingtarief20%

Lokale attracties

Nationale galerie

Museum
Op 4 km afstand
Trafalgar Square
Charing Cross
Londen, LND, GB1 WC2N 5DN

Luchthaven Luton

Vliegveld
Op 39 km afstand
Way naar de luchthaven
Luton
Londen, GB1 LU2 9LY

Luchthaven Stansted

Vliegveld
Op 44 km afstand
Rond hakhout rood
Stansted
Londen, GB1 CM24 1 BAR

Tate Modern

Museum
Op 2 km afstand
oever
Londen, LND, GB1 SE1 9G

V&A Museum

Museum
Op 8 km afstand
Cromwell Road
Knightsbridge
Londen, LND, GB1 SW7 2RL

British Museum

Museum
Op 3 km afstand
Great Russell Street
Bloomsbury
Londen, LND, GB1 WC1B 3DG

Wetenschapsmuseum van Londen

Museum
Op 9 km afstand
Tentoonstelling Rd
Zuid-Kensington
Londen, LND, GB1 SW7 2DD

London City Airport

Vliegveld
Op 16 km afstand
Hartmann Road
Royal Docks
Londen, LND, GB1 E16 2 PX

Meer

nhow London ligt in de levendige artistieke wijk van Oost-Londen en biedt gemakkelijke toegang tot zowel recreatieve als zakelijke faciliteiten. Het ligt ook vlakbij de City of London, waar iconische bezienswaardigheden zoals de London Eye en de Big Ben te vinden zijn. Daarnaast liggen Ark Conferences en het 99 City Road Conference Center op loopafstand van het hotel. Het hotel beschikt over 190 uniek ontworpen kamers die traditionele Britse iconen combineren met een onconventionele eigentijdse stijl. De meeste kamers bieden uitzicht op de straat of de binnenplaats van het hotel. Elke kamer is uitgerust met koffiefaciliteiten, een flatscreen-tv, een minikoelkast, een kluisje en gratis WiFi. Toegankelijke kamers zijn op aanvraag beschikbaar. Met drie vergaderruimten voor maximaal 70 deelnemers is nhow London een ideale locatie voor het organiseren van kleine vergaderingen of evenementen. Elke vergaderruimte heeft een thema dat aansluit bij de unieke stijl van het hotel en biedt extra inspiratie voor brainstormsessies. Bovendien bieden het restaurant en de lobby plaats aan maximaal 200 gasten, waardoor ze perfect zijn voor cocktailrecepties of koffiepauzes. Alle vergaderruimten zijn uitgerust met de nieuwste audio- en visuele apparatuur en er zijn evenementenplanners beschikbaar om u te helpen bij al uw vergaderbehoeften. U hebt de mogelijkheid om te kiezen tussen onze vergaderarrangementen van 4 of 8 uur, of u kunt een aangepaste selectie van items selecteren die aan uw behoeften voldoen. Op de benedenverdieping vindt u de fitnessruimte van het hotel, die 24 uur per dag geopend is en gratis handdoeken en water biedt. Op zonnige dagen kunt u optimaal genieten van het mooie weer door een gratis Brompton-fiets aan te vragen bij ons receptieteam. Het ontbijt wordt doordeweeks geserveerd van 06.30 tot 10.30 uur en op zaterdag, zondag en feestdagen van 7.00 tot 11.00 uur. Voor vroege vogels bieden we een Earlybird-ontbijt aan van maandag tot en met zondag tussen 06:00 en 07:00 uur. Guilty London Restaurant opent om 12.00 uur en sluit om 22.00 uur, met een pauze van 15.00 tot 17.00 uur. Hier kunt u genieten van een verscheidenheid aan Europese en internationale gerechten, waaronder vegetarische opties. Leun achterover en geniet van het unieke ontwerp van het hotel, met gouden bellichten en fascinerende LED-beelden. De bar van het hotel is geopend van maandag tot en met zondag van 9.00 tot 00.00 uur. Geniet van cocktails, vers sinaasappelsap, wijnen en bieren terwijl u bijblijft van de laatste sportevenementen die op de tv-schermen worden vertoond. Over het algemeen biedt nhow London een uitgebreid aanbod aan zakelijke en recreatieve faciliteiten om uw verblijf nog aangenamer te maken.

Annuleringsbeleid

Neem voor meer informatie over ons annuleringsbeleid voor groepen contact met ons op via +32 2 313 3200 of nhgroupsales.uk@nh-hotels.com.

Beperkingen voor faciliteiten

geen driepersoonskamers, geen familiekamers Interconnectiekamers beschikbaar