Hilton London Bankside

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
2-8 Great Suffolk Street Londen SE1 0UG

Promoties

Special DDR £95

£ 95,00 - £ 95,00
01-11-2024 – 28-02-2025

1 out 10 free

22-07-2024 – 31-10-2024

Enhanced Comission

22-07-2024 – 30-06-2025

Get a DDR of just £65 this August

01-08-2024 – 31-08-2024

Wedding packages from £115 pp.

02-04-2024 – 30-04-2025

Complimentary Bedroom for Event Organisers

02-04-2024 – 31-12-2028

Benodigde datums

  • 22-07-202431-12-2071

Beoordelingen

AA Hotel Services
4

Bekroningen

Winnaar van de meest stijlvolle vergaderruimte van 2023 in Londen - Silver — London Venue and Catering Awards 2023 Winnaar van Luxury Events Hotel — Europe — World Luxury Hotel Awards Winnaar van het luxe zakenhotel in 2023 — Europa — World Luxury Hotel Awards Winnaar Beste Hotel 2023 — Conferentie-incentives en reisprijzen Winnaar Best Events Team 2023 — Locaties — Awards voor conferenties en evenementen Winnaar Beste Hotel 2023 — Splendid Hospitality Awards 2022 Winnaar van Luxury City Hotel — VK — World Luxury Hotel Awards 2022 Beste locatie in conferentiestijl 401-1100 Theaterstijl - Conference Awards Winnaar van Luxury City Hotel 2021 — VK — World Luxury Hotel Awards Winnaar van de Hotel van het Jaar-groep 2020 - The Cateys Awards - VK

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk

Zakelijke dienstverlening

  • Businesscenter

AV-mogelijkheden

  • AV-medewerkers ter plaatse
  • Hogesnelheidsinternet

Recreatieve activiteiten

  • Binnenzwembad
  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Whirlpool

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Metro
  • Taxi
  • Trein

Apparatuur

  • Laadperron

Bereikbaarheid

Metrostations: Gemiddelde wandeltijd vanaf Hilton London Bankside - Southwark (Jubilee Line) — 5 minuten - Blackfriars (District en Circle) — 6 minuten - Waterloo (lijnen Northern, Jubilee, Waterloo en City) — 10 minuten - London Bridge (Northern en Jubilee) — 10 minuten Bovengrondse stations: Gemiddelde wandeltijd vanaf Hilton London Bankside - Waterloo East (via de ingang van het metrostation Southwark) - 5 minuten - Blackfriars (directe verbindingen naar Gatwick Airport) - 6 minuten - London Bridge - 10 minuten

Parkeerruimte

  • Valet parkeerservice£ 40,00 / dag

Afstand vanaf vliegveld

  • 7 mijl van locatie

Vergaderruimte Hilton London Bankside

Totale vergaderruimte17.222 ft²
Vergaderzalen11
Grootste zaal6.195 ft²
Op één na grootste zaal4.288 ft²
Tentoonstellingsruimte65.875 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers292
Tweepersoons (2 bedden)53
Suites25
Belastingtarief20%

Lokale attracties

Tate Modern

Museum
Op 2 minutes afstand
Tate bezit de nationale collectie Britse kunst van 1500 tot heden en internationale moderne en hedendaagse kunst.
Bankzijde
Londen, GLN, GB E1 9E

St Paul's Cathedral

Historisch monument
Op 28 minutes afstand
St Paul's, met zijn wereldberoemde koepel, is een iconisch kenmerk van de Londense skyline. Stap binnen en geniet van het ontzagwekkende interieur van de kathedraal en ontdek fascinerende verhalen over de geschiedenis van de kathedraal.
St Paul's Churchyard
Londen, GLN, GB EC4M 8AD

Shakespeare's Clobe

Theater
Op 5 minutes afstand
Shakespeare's Globe, opgericht door de baanbrekende Amerikaanse acteur en regisseur Sam Wanamaker, is een unieke internationale bron die zich toelegt op de verkenning van Shakespeares werk en het toneelhuis waarvoor hij schreef, door middel van de verbonden middelen van performance en educatie. Samen proberen het Globe Theatre, Globe Exhibition & Tour en Globe Education de ervaring en het internationale begrip van Shakespeare in performance te vergroten.
21 New Globe Walk
Bankzijde
Londen, GLN, GB SE1 9DT

Aquarium van Londen

Recreatie
Op 29 minutes afstand
Het SEA LIFE London Aquarium, de thuisbasis van een van Europa's grootste collecties van zeeleven ter wereld, is het vlaggenschip in het internationale netwerk van aquaria van SEA LIFE. Gelegen op de bruisende South Bank van Londen, in het centrum van de hoofdstad, neemt deze attractie elk jaar duizenden Britse en internationale gasten mee op een geweldig wateravontuur. Tijdens een reis door 14 themazones, verdeeld over drie verdiepingen, komen gasten duizenden wezens tegen in spannende omgevingen terwijl ze ontdekken hoe mooi en kwetsbaar de mariene ecosystemen van de wereld zijn. Meer dan 500 verschillende soorten leven in 65 displays met adembenemende eigenschappen en veel interactieve effecten onderweg.
Westminster Bridge Road
Londen, GLN, GB SE1 7PB

Borough Market

Winkelen
Op 7 minutes afstand
Borough Market heeft een rijke geschiedenis, maar is nog steeds even relevant als ooit tevoren. Als oudste voedselmarkt van Londen bedient het de inwoners van Southwark al 1000 jaar, en dat buitengewone erfgoed is een belangrijk onderdeel van de aantrekkingskracht ervan. Borough Market is een overvloed aan kleuren, geuren en menselijke betrokkenheid. De handelaars — een enorme schat aan culinaire kennis — delen maar al te graag hun expertise met het winkelend publiek, of anders brengen ze gewoon de tijd van de dag door. Hun stem wordt versterkt door de chefs, voedselschrijvers, campagnevoerders en leraren die helpen om de kookdemonstraties, publicaties, openbare debatten en educatieve programma's van de markt zo hoog aangeschreven te krijgen.
8 Southwark Street
Londen, GLN, GB SE1 1TL

London Eye

Recreatie
Op 29 minutes afstand
Met een hoogte van 135 meter is Coca-Cola London Eye het grootste vrijdragende reuzenrad ter wereld. Het werd bedacht en ontworpen door Marks Barfield Architects en werd gelanceerd in 2000. Het heeft meer dan 85 prijzen gewonnen voor nationaal en internationaal toerisme, uitstekende architecturale kwaliteit en technische prestaties. Het is zelfs de populairste attractie voor betaalde bezoekers in het VK geworden. De London Eye, een opmerkelijk staaltje ontwerp en techniek, gaf de skyline van Londen een dramatische nieuwe aanwinst en biedt gasten sindsdien een nieuw perspectief op Londen. Oorspronkelijk was het bedoeld als tijdelijke structuur, kon het worden ontmanteld en naar een nieuwe locatie worden vervoerd, en had het slechts vijf jaar een bouwvergunning. Maar met miljoenen mensen die er elk jaar aan boord gaan, heeft zijn populariteit ertoe geleid dat de huurovereenkomst is verlengd. Tegenwoordig is het een vaste waarde in de Londense skyline en een prachtig symbool van het moderne Londen. - Kijk voor meer informatie op: https://www.londoneye.com/about-us/#sthash.yIVDkZWZ.dpuf
Het London Eye
Londen, GLN, GB SE1 7PB

Uitzicht vanaf de Shard

Recreatie
Op 17 minutes afstand
Een topattractie voor bezoekers op de top van Europa's hoogste gebouw en de nieuwste bezienswaardigheid van Londen, The Shard. Ontworpen door meesterarchitect Renzo Piano, herdefinieert de skyline van Londen en is het een dynamisch symbool van Londen geworden. Op een hoogte van maximaal 244 meter biedt het een spectaculair uitzicht over Londen tot wel 40 mijl. Het is bijna twee keer zo hoog als elk ander uitkijkpunt in de stad en de enige plek waar bezoekers de hele stad in één keer kunnen zien.
32 London Bridge Street
Londen, GLN, GB SE1 9SG

HMS Belfast

Historisch monument
Op 29 minutes afstand
HMS Belfast is een museumschip, oorspronkelijk een lichte cruiser van de Royal Navy, permanent afgemeerd in Londen aan de rivier de Theems en geëxploiteerd door het Imperial War Museum.
The Queens Walk
Londen, GLN, GB SE1 2 UUR

Meer

Hilton London Bankside is een meermaals bekroond hotel in het centrum van Londen. Sinds de opening in 2015 heeft het hotel snel een reputatie opgebouwd als een van Europa's toonaangevende hotels en is het een van de weinige Hilton-hotels ter wereld die de prestigieuze Award of Excellence heeft gewonnen. Hilton London Bankside biedt meer dan 1.000 m² aan ultramoderne evenementenruimte, inclusief 11 flexibele vergadersuites. De prachtige balzaal biedt plaats aan maximaal 700 gasten in verschillende flexibele opstellingen, met catering voor galadiners, productlanceringen, prijsuitreikingen en conferenties. Met een eigen ingang, een plafond van 6 meter hoog, indrukwekkende kroonluchters, een prachtig balkon en een grote marmeren trap is dit een spectaculaire locatie voor elk evenement. De vergaderzalen op de Londense verdieping zijn perfect voor kleinere presentaties en vergaderingen, met catering voor maximaal 240 personen. Alle kamers zijn ingericht met ultramoderne audiovisuele apparatuur. Dit designhotel beschikt over 292 luxe kamers, een modern restaurant, OXBO Bankside, waar overheerlijke fusiongerechten worden geserveerd die zijn geïnspireerd op producten van de nabijgelegen Borough Market en de chique bar The Distillery, waar een enorm scala aan wijnen, bier, sterke drank, seizoensgebonden cocktails en meer dan 100 gins (evenals gin en pils van het eigen merk) wordt geserveerd. Met een verwarmd zwembad van 17 meter en een moderne fitnessruimte is de fitnessstudio precies wat gasten nodig hebben om te ontspannen, te trainen en tot rust te komen. Hilton London Bankside is een uitstekende uitvalsbasis om de stad te verkennen dankzij de nabijheid van de belangrijkste bezienswaardigheden van Londen, zoals Tate Modern, Shakespeare's Globe en Borough Market. Het hotel is zeer goed verbonden met reisknooppunten zoals de treinstations Waterloo, London Bridge en Blackfriars op korte loopafstand, en biedt snelle verbindingen met nationale en internationale treindiensten en snelle toegang tot London Heathrow en London Gatwick Airport.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Mar 1 – Apr 10
Sep 7 – Dec 13
May 1 – Jul 10
Voor- en naseizoen
Apr 11 – Apr 30
Feb 1 – Feb 28
Laagseizoen
Jan 1 – Jan 31
Dec 14 – Dec 30
Jul 11 – Sep 5

Beperkingen voor faciliteiten

Locatie waar niet gerookt mag worden Geen huisdieren toegestaan, alleen hulpdieren

Extra informatie

Het hotel ligt in het hart van een van de oudste wijken van Londen - Bankside. Het gebied zit vol met historische schatten, livemuziek, straatmarkten, pop-upevenementen en bekroonde musea, waaronder de wereldberoemde Tate Modern, Borough Market, Shakespeare's Globe en The Shard.