London Convention Bureau

1e verdieping 169 Union Street Londen SE1 0LL

Ontdek jouw Londen

Ontdek wat Londen tot een unieke bestemming maakt voor verantwoorde, fantasierijke en innovatieve vergaderingen en evenementen. Profiteer van de vele bezienswaardigheden van de stad en ontdek waarom Londen de ideale bestemming is voor internationale evenementen. Hier zijn vijf redenen om voor de hoofdstad te kiezen: 1. Unieke ruimtes Of het nu gaat om een kleine of grote groep, een exclusieve incentive-activiteit of een technisch evenement in de hele stad, kies uit meer dan 1.000 verschillende conferentieruimtes en meer dan 140.000 hotelkamers verspreid over de hoofdstad. 2. Connectiviteit Met zes internationale luchthavens en rechtstreekse vluchten naar 400 bestemmingen en internationale treindiensten is Londen een van de best verbonden steden ter wereld. Het is een stad die gemakkelijk te bereiken is voor uw deelnemers en een gemakkelijke plaats om te navigeren als ze eenmaal hier zijn. 3. Diversiteit Geen enkele andere stad ter wereld kan Londen evenaren vanwege de rijke cultuur en het rijke erfgoed. Met 233 verschillende talen die worden gesproken en een grote verscheidenheid aan gerechten, muziek en entertainment, zorgt de diversiteit van Londen voor een vriendelijk welkom voor uw afgevaardigden. 4. Kwaliteit Londen is de thuisbasis van geavanceerde industrieclusters, wereldberoemde galeries, musea en restaurants met een Michelin-ster. De hoofdstad loopt voorop op het gebied van innovatieve evenementenconcepten met toegang tot topsprekers. 5. Deskundigheid en talent Als wereldwijde tech-hub en financiële hoofdstad biedt Londen geweldige expertise voor een groot aantal sectoren. Met talent van wereldklasse en creatieve evenementen- en mediabureaus is de stad voorbereid op elke focus die je voor je evenement stelt. Neem voor meer informatie contact met ons op: Londen en partners 1e verdieping Union Street 169 Londen SE1 0LL Tel: +44 (020) 7234 5833 Kantoor in de VS: Londen & Partners - New York 6e verdieping, 135 East 57th Street New York, NY 10022 Tel: +1 646 844 0556

Benodigde datums

  • 02-07-202431-12-2025

Bekroningen

Aandachtspunten locatie

Cvent's 2024 Top Meeting Destinations

See Cvent's full list of 2024 Top Meeting Destinations.

Cvent's 2023 Top Meeting Destinations

See Cvent's full list of 2023 Top Meeting Destinations.

Afstand vanaf vliegveld

  • 2.11 mijl van locatie

  • London Heathrow Airport (LHR)

    14.91 mijl van stadscentrum

  • London Gatwick Airport (LGW)

    27.96 mijl van stadscentrum

  • Luchthaven Londen City (LCY)

    5.59 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

London Eye

Historisch monument
De London Eye is een belangrijk kenmerk van de skyline van Londen. Klim aan boord voor een adembenemende ervaring, met een onvergetelijk uitzicht op meer dan 55 van de beroemdste bezienswaardigheden van Londen — en dat allemaal in slechts 30 minuten!
Westminster Bridge Road
Londen, GB SE1 7PB

British Museum

Museum
De opmerkelijke collectie van het British Museum omvat meer dan twee miljoen jaar menselijke geschiedenis. Bekijk wereldberoemde voorwerpen zoals de Steen van Rosetta, sculpturen van het Parthenon en oude Egyptische mummies, allemaal gecentreerd rond het prachtige Grote Hof.
Great Russell Street
Londen, GB WC1B 3DG

Tower of London

Historisch monument
Volg een rondleiding met een van de Yeoman Warders rond de Tower of London, een van's werelds beroemdste gebouwen. Ontdek zijn 900-jarige geschiedenis als koninklijk paleis, gevangenis en executieplaats, arsenaal, juwelenhuis en dierentuin. Kijk omhoog naar de Witte Toren, loop op je tenen door een middeleeuwse koningsslaapkamer en bewonder de kroonjuwelen.
Tower Hill
Londen, GB EC3N 4AB

Nationale galerie

Museum
Het hoogtepunt van Trafalgar Square, de National Gallery in Londen, is een enorme ruimte vol West-Europese schilderijen uit de 13e tot de 19e eeuw. In deze iconische kunstgalerie vind je werken van meesters zoals Van Gogh, da Vinci, Botticelli, Constable, Renoir, Titian en Stubbs.
Trafalgar Square
Londen, GB WC2N 5DN

Hyde Park

Parkeren
Dit enorme park beslaat 142 hectare (350 acres) met meer dan 4.000 bomen, een groot meer en bloementuinen. Hier vindt u een aantal beroemde bezienswaardigheden, waaronder het Serpentine Lake, Speakers' Corner en de Diana, Princess of Wales Memorial Fountain. Het biedt recreatieve activiteiten zoals varen, zwemmen, fietsen, tennis, paardrijden en meer.
Londen, GB W2 2UH

Oxford-straat

Winkelen
Oxford Street heeft meer dan 300 retailers, van designerwinkels tot warenhuizen, en is de meest bezochte winkelstraat in Europa. De mix van ongeëvenaarde winkels, fascinerende architectuur, fascinerende geschiedenis, verrukkelijke gerechten en onverslaanbare aanbiedingen zorgen voor een perfect dagje uit in Londen.
Oxford-straat
Londen, GB

Natuurhistorisch Museum

Museum
Naast de permanente dinosaurustentoonstelling beschikt het Natural History Museum over een collectie van de grootste, hoogste en zeldzaamste dieren ter wereld. Bekijk een levensgrote blauwe vinvis, een 40 miljoen jaar oude spin en de prachtige centrale hal.
Cromwell Road
Londen SW7 5BD

De wereldbol van Shakespeare

Theater
Bekijk een toneelstuk in Shakespeare's Globe, een reconstructie van het in 1599 ontworpen openluchtschouwburg waar veel toneelstukken van Shakespeare werden opgevoerd.
21 New Globe Walk
Londen SE1 9DT

Congrescentra

  • ExCeL London Convention & Exhibition Centre

    ExCeL London is het internationale conventiecentrum en expositiecentrum van de Britse hoofdstad. Met ultramoderne conferentiefaciliteiten, kleinere vergaderzalen en multifunctionele evenementenhallen die plaats bieden aan 10-7000 deelnemers.

  • Olympia London

    Olympia London is een bijzonder veelzijdige locatie voor 200 tot 1500 deelnemers en biedt flexibele faciliteiten die ideaal zijn voor een scala aan evenementen, waaronder conferenties, trainingsseminars, prijsuitreikingen en presentaties.

  • QEII Centre

    Uniek gelegen in de schaduw van de Big Ben, Westminster Abbey en de London Eye, is het bekroonde QEII Centre een eersteklas speciaal gebouwde locatie.

Meer

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Jun 1 – Jun 30
Jul 1 – Jul 31
May 1 – May 31
Nov 1 – Nov 30
Oct 1 – Oct 31
Voor- en naseizoen
Apr 1 – Apr 30
Sep 1 – Sep 30
Dec 1 – Dec 31
Laagseizoen
Jan 1 – Jan 31
Feb 1 – Feb 28
Mar 1 – Mar 31
Aug 1 – Aug 31

Extra informatie

London Convention Bureau is uw one-stop-shop om een ongelooflijk zakelijk evenement naar de stad te brengen. Gratis en onpartijdig, wij zijn uw eerste aanspreekpunt om Londen te ontdekken, een stad als geen ander. Wij zijn de experts in het leveren van het beste van Londen aan alle zakelijke doelgroepen, in samenwerking met belangrijke leveranciers in de stad. Dit omvat gratis en onpartijdig advies over de planning van evenementen van elke omvang; conferenties, verenigingscongressen, productlanceringen, tentoonstellingen, incentives en meer. We kunnen u bijvoorbeeld helpen met het volgende: • Locatie vinden • Ideeën voor stimuleringsprogramma's • Coördinatie van inspecties ter plaatse en huiszoekingen in hotelkamers • Hulp bij biedingen • Uitgebreide toolkits voor planning • Inzichten, sectordeskundigen en sprekers We hebben ook een toegewijd verenigingsteam dat ernaar streeft om congressen van verenigingen naar Londen te lokken en alle aspecten van de oprichting te faciliteren.