VisitLex

215 West Main Street Suite 150 40507

Kijk naar Lexington, Kentucky

Je moet het nieuwe Central Bank Center zien om het te geloven. - Het gloednieuwe, ultramoderne congrescentrum van Lexington is een lust voor het oog. Een visueel verbluffende en veelzijdige locatie in het hart van het centrum, Central Bank Center ligt op slechts een korte wandeling van tal van geweldige bars, restaurants en hotels. - Werk samen met ons toegewijde team om een onvergetelijke ervaring voor uw bezoekers te plannen. Van hulp bij het plannen en promotiemateriaal tot het regelen van activiteiten voor uw bezoekers, we staan voor u klaar bij elke stap van het planningsproces. - Van paarden en medisch tot religieus en technologie, we hebben allerlei soorten groepen te bieden. - 85% van alle planners die naar Lexington komen voor een bezoek ter plaatse, boekt hun vergadering in Lexington. - Door Travel Sentiment Index uitgeroepen tot een van DE 100 MEEST GELIEFDE REISBESTEMMINGEN TER WERELD - Vermeld als Readers' Digest „Een van de 20 beste plekken om te reizen in 2024” - Vermeld in de „South's Best Cities of 2024” van Southern Living Magazine Feiten over het Central Bank Center: - 200.000 vierkante meter aan vergaderruimte - 100.000 vierkante meter tentoonstellingsruimte - 29.000 vierkante meter aan vergaderruimtes - 24.300 vierkante meter aan balzaalruimte - 55.000 vierkante meter aan club- en flexibele ruimte

Promoties

2027 Incentive

Bespaar US$ 7,00
Multiple dates available

Benodigde datums

  • 01-11-202404-03-2025
  • 01-11-202501-03-2026
  • 01-11-202601-03-2027

Bereikbaarheid

We zijn gunstig gelegen op een dag rijden van 2/3 van de Amerikaanse bevolking. Blue Grass Airport biedt 16 rechtstreekse vluchten en ligt op 15 minuten van onze hotels.

Afstand vanaf vliegveld

  • Luchthaven Blue Grass

    9 mijl van stadscentrum

  • Internationale luchthaven Noord-Kentucky/Cincinnati

    83 mijl van stadscentrum

  • Regionale luchthaven van Louisville

    75 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

Bites of the Bluegrass

Bezoek ons in het historische centrum van Lexington, waar we je meenemen naar enkele van de beste hapjes in de Bluegrass! Je foodie-gids leidt je op een inzichtelijke tour door de bloeiende eetcultuur van de stad om de unieke zuidelijke smaken te proeven. Proef heerlijke gerechten van boer tot bord en leer onderweg meer over de fascinerende geschiedenis, architectuur en straatkunst van de stad.

Rondleidingen op de paardenboerderij

Recreatie
Je moet vooraf plannen, maar er zijn een aantal manieren om op de beroemdste privéboerderijen van Lexington te komen, van dagelijkse busreizen tot privégidsen. Bel voor meer informatie het Lexington Visitors Center op 800-845-3959, of bekijk het reisartikel „Horse Farm Tours” in de Idea Guide op www.visitlex.com.
Diverse locaties
Lexington, KY, US 40507

De muurschildering uitdaging

Recreatie
heeft op bijna elke plek prachtige, fantasierijke en tot nadenken stemmende straatkunst. Deze kleurrijke muurschilderingen, gemaakt door bekende kunstenaars in opdracht en anonieme schilders, dragen bij aan de creatieve energie van Lexington en wachten erop ontdekt te worden. Doe dus onze Mural Challenge! Het is makkelijk, leuk en er zit een gratis poster in voor als je klaar bent.

Buffalo Trace-distilleerderij

Historisch monument
Op 30 minutes afstand
Deze distilleerderij is een van Amerika's oudste continu werkende distilleerderijen. De distilleerderij is de thuisbasis van de belangrijkste bourbon Buffalo Trace Kentucky Straight Bourbon Whisky en wint internationale aandacht vanwege haar oudere bourbons, waaronder de Antique Bourbon Collection. Het clubhuis, een blokhut, is beschikbaar voor feesten en speciale evenementen.
113 Great Buffalo Trace
Frankfort, KY, US 40601

Keeneland-renbaan

Recreatie
Op 15 minutes afstand
Keeneland ligt op een stuk land dat de stoeterij van de familie Keene was. Tegenwoordig staat de Keeneland-renbaan voor volbloed paardenraces op zijn best! Met zijn rustige ligging en mooie stenen hekken en gebouwen is dit nationale historische monument een van de meest deftige en mooiste racebanen ter wereld.
Versaillesweg 4201
Lexington, KY, US 40501

Old Friends Thoroughbred Retirement Facility

Recreatie
Op 20 minutes afstand
Old Friends zorgt voor een waardig pensioen voor volbloeden wier race- en fokkerijcarrière ten einde is gekomen. Door deze ooit beroemde paarden te promoten via een campagne van educatie en toerisme, hopen we het bewustzijn van alle paarden in nood te vergroten.
Paynes Depot Road 1841
Georgetown, KY, US 40324

James E. Pepper-distilleerderij

Op 5 minutes afstand
Na vijftig jaar verlaten te hebben gelegen, is deze distilleerderij terug. Met gefilterd kalksteenwater uit de historische distilleerderij is deze plek uniek. Rondleidingen zijn beschikbaar voor $20 per persoon en omvatten het verhaal van het historische merk, tijd in het distilleerderijmuseum, een rondleiding door de werkende distilleerderij en een proeverij van de bekroonde whisky's. Je kunt zelfs rauw distillaat uit de distilleerketel proeven, bekend als „White Dog”, en dan je proefglas mee naar huis nemen. Zorg ervoor dat je goed naar de kalksteen kijkt voordat je vertrekt.
1228 Manchester St.
Lexington, KY, US 40508

Town Branch Distilleerderij

Historisch monument
Op 5 blocks afstand
De nieuwe distilleerderij van $9,2 miljoen van Alltech aan de rand van het Distillery District is de eerste die in bijna 100 jaar in Lexington wordt gebouwd. Deze nieuwe bourbon uit Kentucky heet Town Branch Bourbon. Open van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zondag van 12.00 tot 16.00 uur.
Kruisstraat 401
Lexington, KY, US 40508

Congrescentra

  • Central Bank Center- Lexington, KY

    Interesse om een evenement te boeken? Central Bank Center biedt ruime ruimtes die prachtig zijn ontworpen voor vergaderingen en congressen, groot en klein, in een aangename en professionele sfeer.

    • Tentoonstellingsruimte100.000 ft²
      Totale vergaderruimte200.000 ft²
      Hotelkamers 1 mijl van conferentiecentrum1.600

Meer

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Mar 1 – Nov 15
Voor- en naseizoen
Laagseizoen

Extra informatie

Vermeld als een van de 100 meest geliefde bestemmingen volgens de Travel Sentiment Index Laten we je laten zien waarom: PAARDENHOOFDSTAD VAN DE WERELD - Ervaar het beste van de bluegrass-cultuur op de Keeneland Race Course, met volbloedraces, eten, mode en meer. Het combineert een bedwelmende energie die anders is dan alle andere ter wereld. Het ligt vlak bij de luchthaven Bluegrass met 8.500 hotelkamers op minder dan 20 minuten afstand. Dit nationale historische monument is het hele jaar door open voor het publiek voor rondleidingen en races in april en oktober. - Bekijk deze volbloeden van dichtbij in hun ontzagwekkende leefomgeving tijdens een paardenboerderijtour. Bezoek wereldberoemde stoeterijen waar Triple Crown-winnaars wonen, kinderdagverblijven, dierenklinieken, bejaardenboerderijen en meer. - Het Kentucky Horse Park is een attractie die je gezien moet hebben voor paardenliefhebbers. Dit Kentucky State Park ligt op 1200 hectare eersteklas bluegrass-landbouwgrond in de paardenhoofdstad van de wereld. Het werd opgericht in 1978 en voor het publiek geopend als het enige park ter wereld dat gewijd is aan de relatie van de mens met het paard. BOURBON - Kom kijken waarom Lexington, KY Bourbonland is. Net onder het oppervlak van Lexington bevindt zich een kalkstenen plaat, en het natuurlijke bronwater dat er doorheen stroomt geeft deze plek leven. Het kweekt weiden met weelderig Kentucky bluegrass, voedt de snelste paarden ter wereld en het geeft onze inheemse geest een ongeëvenaarde puurheid waardoor je steeds terugkomt voor meer. - Bourbon is een aloude traditie hier in Kentucky — het zit ingebakken in onze cultuur. Er is geen betere plek om het te ervaren dan Lexington. We hebben 18 bourbondistilleerderijen binnen een straal van 45 mijl van het centrum waar uw gasten uit de eerste hand een kijkje kunnen nemen in de geschiedenis en het ambacht van de inheemse Amerikaanse geest. Na uw vergadering kunt u een drankje drinken in een van de vele bourbon- en cocktailbars van wereldklasse in het centrum. KEUKEN - Een van de beste manieren om een bestemming te ervaren is via de keuken, en Lexington is daarop geen uitzondering. De bruisende culinaire scene van Lexington omvat zuidelijke comfortfood-klassiekers gemaakt met verse ingrediënten van de boerderij, maar ook gerechten en smaken van over de hele wereld. Het plezier houdt niet op als de zon ondergaat in Lexington. Met charmante bars, lokale brouwerijen en vriendelijke lokale bevolking is er geen gebrek aan leuke manieren om hier een avond door te brengen. Kijk naar Lexington en plan je vergadering vandaag nog.