Visit Loudoun

112 South Street, SE Suite 200 20175

Waarom kiezen voor onze bestemming?

Loudoun County, bekend als DC's Wine Country, ligt slechts 40 km ten westen van de hoofdstad van het land en is de laatste halte op de Silver Line van de metro en ligt op rijafstand van vele grootstedelijke bestemmingen aan de oostkust, maar biedt toch een overvloed aan frisse lucht, glooiende uitzichten op het landschap, buitenruimtes en verborgen historische eigendommen die perfect zijn voor kleine bijeenkomsten. De bedrijven in Loudoun heten u welkom in de wijngaarden, boerderijen, prachtige resorts en glooiende weggetjes die ze thuis noemen. Dit is het moment om afstand te nemen van traditionele vergaderomgevingen en uit te breiden naar Loudoun!

Afstand vanaf vliegveld

  • Dulles International Airport

    5 mijl van stadscentrum

  • Nationale luchthaven Reagan

    25 mijl van stadscentrum

  • Baltimore/Washington International Airport

    65 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

Wijnmakerij Stone Tower

Recreatie
Stone Tower Winery is een door een familie gerund wijnhuis, waar onze prachtige uitzichten en premiumwijnen evenzeer gepaard gaan met onberispelijke gastvrijheid. In samenwerking met een team van eersteklas wijnbouwers, bodemspecialisten en oenologen hebben we 55 hectare prachtige wijngaarden gecreëerd, klassieke Franse variëteiten op de top van Hogback Mountain in Leesburg, VA. Door goed op elke levensfase van onze wijnen te letten, van knop tot druif tot fles, creëren we onvergetelijke glazen om te delen. Stone Tower is echt een liefdeswerk en onze familie kijkt ernaar uit om het met jullie te delen.
1925 Hogback Mountain Road
Leesburg,, VA, US 20175

Regionaal park Washington & Old Dominion Railroad

Parkeren
Dit 45 mijl lange geplaveide multifunctionele recreatiepad loopt van Shirlington naar Purcellville en is gebouwd op de voormalige spoorwegbedding van de W&OD Railroad. Het park omvat een aangrenzend paardrijpad, dat 33 mijl van Wenen naar Purcellville loopt.
Sterling naar Purcellville
Loudoun County, VA, US 20175

Restaurant Tuscarora Mill

Recreatie
Tuskie's, zoals het door de lokale bevolking liefkozend wordt genoemd, begon in 1899 als graanmolen. Bijna 90 jaar later werd de molen gerestaureerd en werd het prachtige historische gebouw de thuisbasis van Tuscarora Mill. We bieden veel mogelijkheden voor uw volgende vergaderruimte: Onze Spaces Vintage Room Onze stenen wijnkelder biedt een elegante setting voor feesten tot 50 personen. Blokhutkamer Onze gezellige blokhut is geschikt voor 36 personen en is voorzien van zichtbare muren, een stenen open haard en een veranda met uitzicht op de binnenplaats. Tuinkamer Onze mooie tuinkamer vol zonlicht kan worden gereserveerd voor groepen tot 65 personen gedurende de week, van maandag tot en met donderdag.
203 Harrison Street, SE
Suite 230
Leesburg, VA, US 20175

King Street Oesterbar

Recreatie
Heerlijk visrestaurant in het historische centrum van Leesburg en de stad Middleburg, met oesters, garnalen en meer!
12 South King St.
Leesburg, VA, US 20175

Greenhill Winery & Vineyards

Recreatie
Greenhill is de belangrijkste wijnmakerij in Loudoun County, Virginia, die kwaliteitswijn levert, met vriendelijk en professioneel personeel in een adembenemende Virginia Wine Country-omgeving. Greenhill Winery and Vineyards nodigt u uit om van onze wijn te genieten, samen te komen met vrienden (en honden!) , en maak nieuwe kennissen, in onze authentieke en aardse sfeer.
23595 Winery Ln
Middleburg, VA, US 2017

Morven Park

Museum
Morven Park was ooit de thuisbasis van een van Virginia's meest vooruitstrevende gouverneurs, Westmoreland Davis. Het huis is een gerestaureerd Greek Revival-herenhuis uit de 19e eeuw met 1.000 glorieuze hectare, replica's van Zuidelijke kamphutten, een collectie paardenkoetsen en het Museum of Hounds and Hunting. Het Koetshuis en het Landhuis zijn beschikbaar voor vergaderingen en evenementen. Plan uw vergadering rond de vele Steeplechase-race-evenementen.
17195 Zuidelijke Planter Lane
Leesburg, VA, US 2017 6

Brouwerij Beer Chase

Recreatie
Een boerderijbrouwerij op bestemming die perfect is gelegen voor iedereen die graag lekker speciaalbier drinkt met familie, vrienden, schilderachtige uitzichten, berglucht en een prachtige natuurlijke omgeving. Het Blue Ridge-gebergte in Bluemont, Va is een prachtige gastheer voor Bear Chase, en we zijn van plan een product te maken dat net zo leuk is! We hebben 35 afgelegen hectare waar onze gasten van kunnen genieten en ontdekken! We hebben de historische schuur van het pand gerenoveerd voor een nieuw doel: bier brouwen. De „brouwschuur” herbergt aan de ene kant een compleet systeem met 10 vaten en aan de andere kant een kleiner systeem met 3,5 vaten, dat we zullen gebruiken om te experimenteren met nieuwe recepten, om brouwsels in beperkte oplage te produceren en om mensen te leren over de kunst en wetenschap van het maken van bier.
18294 Blue Ridge Mountain Road
Bluemont, VA, US 20135

Segra-veld

Recreatie
In Philip A. Bolen Memorial Park bevindt zich Segra Field, de thuisbasis van Loudoun United FC, een divisie II-filiaal van DC United dat in de United Soccer League speelt; Old Glory DC, lid van Major League Rugby en de Washington Spirit, lid van de National Women's Soccer League. Segra Field heeft een capaciteit van 5.000 zitplaatsen en omvat acht suites voor 24 personen, die beschikbaar zijn voor groepen.
Sycolin Road 19798
Leesburg, VA, US 20175

Meer

Webkoppelingen

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?