InterContinental Grand Stanford Hong Kong

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
70 Mody Road Tsim Sha Tsui Oost Kowloon 00000

Bekroningen

2022 Het toonaangevende zakenhotel van Hong Kong 2022 - World Travel Awards Luxe stadshotel, regionale winnaar - World Luxury Hotel Awards Agoda Award voor klantbeoordelingen — Agoda 2021 Luxueus stadshotel — winnaar van het land - World Luxury Hotel Awards Het toonaangevende zakenhotel van Hongkong 2021 - World Travel Awards Caring Company - De Raad voor Sociale Dienst van Hong Kong Awards voor reizigersbeoordelingen 2021 - Booking.com De keuze van reizigers voor 2021 - TripAdvisor 2020 Toonaangevend luxe zakenhotel ter wereld 2020 - World Travel Awards Toonaangevend zakenhotel van Hongkong 2020 - World Travel Awards Toonaangevende hotel van Hongkong 2020 - World Travel Awards Beste zakenhotel van 2020 in Hong Kong - Haute Grandeur Global Awards Award voor klantbeoordelingen 2020 — Agoda De keuze van reizigers voor 2020 - TripAdvisor Caring Company - De Raad voor Sociale Dienst van Hong Kong 2019 Toonaangevend luxe zakenhotel ter wereld 2019 - World Travel Awards Het toonaangevende zakenhotel van Hongkong 2019 - World Travel Awards Het toonaangevende hotel van Hongkong 2019 - World Travel Awards Certificaat van uitmuntendheid 2019 - TripAdvisor Certificaat van uitmuntendheid „Hall of Fame” — TripAdvisor Caring Company - De Raad voor Sociale Dienst van Hong Kong GHM Golden Pearl Awards — Zakenhotel van het jaar 2019 - GHM (Guangdong, Hong Kong, Macao) Hotel General Managers Society

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (lokaal)
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (oceaan of water)
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Uitzicht (tuin)
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Autoverhuurservice
  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Externe cateraars toegestaan
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie
  • VIP-service

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Metro
  • Taxi
  • Trein
  • Vliegveldshuttle

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Draagbare kachels
  • Podium

Bereikbaarheid

Het InterContinental Grand Stanford Hong Kong is ideaal gelegen aan de waterkant van Victoria Harbour, op korte afstand van alle belangrijke transportsystemen, waaronder de wereldberoemde Star Ferry en het Mass Transit Railway (MTR) -netwerk. Het hotel ligt op 10 minuten van station East Tsimshatsui (uitgang P1) en station Hung Hom en biedt een gratis pendeldienst naar Nathan Road en de grote winkelcentra langs Canton Road in de wijk Tsimshatsui.

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Valet parkeerservice

Afstand vanaf vliegveld

  • 23.61 mijl van locatie

Vergaderruimte InterContinental Grand Stanford Hong Kong

Totale vergaderruimte15.365 ft²
Vergaderzalen13
Grootste zaal4.601 ft²
Op één na grootste zaal3.765 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers572
Eenpersoons (1 bed)319
Tweepersoons (2 bedden)253
Suites37

Lokale attracties

Tai Hang Fire drakendans

Recreatie
Op 18 minutes afstand
In de 19e eeuw begonnen de inwoners van Tai Hang met het uitvoeren van een drakendans om een einde te maken aan de pech die hun dorp teisterde. Meer dan een eeuw later is hun dorp bijna opgeslokt door de snelgroeiende stad van Hongkong. Maar de draak blijft dansen. Het is zelfs opgenomen in China's derde nationale lijst van immaterieel cultureel erfgoed en is geselecteerd als een van de opmerkelijke voorbeelden van goede praktijken voor de bescherming van de nationale ICH-items als erkenning voor de inspanningen om dit immaterieel erfgoed te beschermen. Tai Hang is misschien geen dorp meer, maar de lokale bevolking bootst tot op de dag van vandaag nog steeds het vurige eeuwenoude ritueel na met maar liefst een draak die niet lichtvaardig moet worden opgevat! Op de dag voor het Mid-Autumn Festival voeren deelnemers aan drakendansen een reeks rituelen uit in het Hakka-dialect in de Lin Fa-tempel, een uitgeroepen monument dat bekend staat om zijn unieke architectonische kenmerken in de stijl van Oost en West. De herdenkingsvoorstelling baant zich vervolgens in vuur, rook en feestelijkheid een weg door de achterstraten van Tai Hang gedurende drie dagen vol maanlicht. Datum: 12—14 september 2019 Tijd: rond 20.15 — 22.30 uur, 12-13 september Rond 20.15 — 22.00 uur, 14 september
Wun Sha-straat
Tai Hang, Causeway Bay, Verenigd Koninkrijk

Xiqu Center

Recreatie
Op 8 minutes afstand
Het opvallende ontwerp van het gebouw, gemaakt door Revery Architecture (voorheen Bing Thom Architects) en Ronald Lu & Partners, werd geïnspireerd door traditionele Chinese lantaarns en combineert traditionele en hedendaagse elementen om de evoluerende aard van de kunstvorm te weerspiegelen. Als bezoekers door de hoofdingang stappen, in de vorm van gescheiden toneelgordijnen, worden ze rechtstreeks naar een levendig atrium geleid met een verhoogd podium en ruimte om de rijke en oude cultuur van het traditionele Chinese theater te presenteren.
88 Austin Road W, Tsim Sha Tsui
Kowloon, Verenigd Koninkrijk

Avenue of Stars

Recreatie
Op 2 minutes afstand
Ontdek waarom Hong Kong het Hollywood van het Oosten is tijdens dit eerbetoon aan de professionals die hebben bijgedragen aan de honderdjarige filmgeschiedenis van het gebied. Op de Avenue of Stars staan gedenkplaten, handafdrukken van filmberoemdheden, beschrijvende mijlpalen, kiosken met filmmemorabilia, een torenhoog beeldje van de Hong Kong Film Awards en een levensgroot standbeeld van de legendarische kungfu-actiester Bruce Lee. De locatie aan de Tsim Sha Tsui-promenade biedt een fantastisch panoramisch uitzicht op de beroemde Victoria Harbour en de gedenkwaardige skyline van Hong Kong. Het is ook een goede plek om naar de spectaculaire A Symphony of Lights te kijken, een nachtelijke multimediashow met deelname van meer dan 40 gebouwen aan beide zijden van Victoria Harbour.

Historisch museum van Hong Kong

Museum
Op 8 minutes afstand
Het Hong Kong Museum of History werd opgericht in juli 1975 toen het City Museum and Art Gallery werd opgesplitst in het Hong Kong Museum of History en het Hong Kong Museum of Art. Maar sommige collecties van het museum dateren uit het Stedelijk Museum en de Kunstgalerie, opgericht in 1962 in het stadhuis. In 1983 werd het museum verplaatst naar de tijdelijke accommodatie in Kowloon Park. Het werd in 1998 verplaatst naar het huidige pand aan Chatham Road South, Tsim Sha Tsui.
100 Chatham Road South
Kowloon, Verenigd Koninkrijk

Promenade van Tsim Sha Tsui

Recreatie
Op 2 minutes afstand
Je begint bij de klokkentoren uit het koloniale tijdperk en strekt zich uit tot aan Hung Hom. Een wandeling langs de Tsim Sha Tsui Promenade voert je langs het Hong Kong Cultural Centre en het Hong Kong Space Museum. Maar zoals de meeste dwergpapegaaien en rolluiken op de promenade, wordt je blik naar het zuiden getrokken naar het dramatische topografische en architecturale spektakel dat de skyline van Hong Kong Island is die uittorent boven het drukke water van Victoria Harbour.
Tsim Sha Tsui
Kowloon

Klokkentoren

Historisch monument
Op 12 minutes afstand
De oude klokkentoren bij de Star Ferryhal in Tsim Sha Tsui is een uitgeroepen monument en een bezienswaardigheid uit de tijd van Steam, toen het deel uitmaakte van het treinstation Kowloon - Canton. De kenmerkende 44 meter hoge toren van rode baksteen en graniet, gebouwd in 1915, is een sierlijke herinnering aan die koloniale tijd. Tegenwoordig wordt het historische treinstation ingenomen door het Hong Kong Cultural Centre. Het gebogen dak en de futuristische elementen vormen een ongewone achtergrond voor de klokkentoren.

Wetenschapsmuseum van Hongkong

Museum
Op 3 minutes afstand
Het Hong Kong Science Museum heeft meer dan 500 interactieve tentoonstellingen over uiteenlopende onderwerpen, zoals robotica en virtual reality. Meer dan 70 procent van de 500 exposities van het Hong Kong Science Museum is praktijkgericht, wat betekent dat je letterlijk kunt spelen met een breed spectrum aan coole onderwerpen, waaronder robotica, virtual reality en transport.
Weg naar het Wetenschapsmuseum 2
Tsim Sha Tsui Oost
Kowloon

Een symfonie van lichten

Recreatie
Op 15 minutes afstand
A Symphony of Lights is een nachtelijke multimediashow met meer dan 40 gebouwen aan beide zijden van de haven. De show is door Guinness World Records uitgeroepen tot de 'grootste permanente licht- en geluidsshow ter wereld'. Gekleurde lichten, laserstralen en zoeklichten treden op in een onvergetelijk allround spektakel, gesynchroniseerd met muziek en vertelling, dat de energie, geest en diversiteit van Hong Kong eert.
Promenade van Tsim Sha Tsui
Kowloon

Meer

InterContinental Grand Stanford Hong Kong ligt in het hart van het winkel-, zaken- en uitgaansgebied van Tsimshatsui East en biedt gemakkelijke toegang tot de stad en toegang tot China. Alle belangrijke vervoersknooppunten, waaronder de wereldberoemde Star Ferry, de Mass Transit Railway (MTR) en het hogesnelheidstreinstation, liggen in de buurt. Het hotel biedt een gratis shuttlebusservice en ligt op steenworp afstand van het grootste winkelcentrum van Hong Kong, Harbour City. Met 572 luxueus ingerichte kamers en suites met een spectaculair uitzicht op de stad of een prachtig uitzicht op Victoria Harbour, biedt het hotel vier eetgelegenheden van wereldklasse, van de beroemde Kantonese keuken in Hoi King Heen, eenvoudige maar uiterst heerlijke Italiaanse delicatessen bij Theo Mistral van Theo Randall tot een eigentijds internationaal buffet in Café on M en Tiffany's New York Bar met een van de grootste whiskyselecties in de stad. Het beschikt ook over een verwarmd buitenzwembad, een 24-uursfitnesscentrum en ultramoderne vergader- en evenementenfaciliteiten, waardoor het hotel de perfecte keuze is voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers.

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?