The Stella Hotel & Ballroom

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
5706 8th Avenue Kenosha, WI 53140

Beoordelingen

AAA
3
Forbes Travel Guide
3

Bekroningen

TripAdvisor.com - Award of Excellence - Twee jaar op rij Hotels.com - Excellence Award - Twee jaar op rij Kenoshanews.com - Beste banketfaciliteit 2021 en 2022 Kenoshanews.com - Beste hotel om te werken - 2021 & 2022

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (gratis)
  • Bellen (lokaal)
  • Internettoegang
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Voicemailservice

Faciliteiten

  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Langdurig verblijf
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • AV-medewerkers ter plaatse
  • Hogesnelheidsinternet (300Mbps)

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Trein
  • Vliegveldshuttle

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Podium

Afstand vanaf vliegveld

  • 5.7 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Parkeerruimte op straat
  • Parkeerruimte voor bus

Vergaderruimte The Stella Hotel & Ballroom

Totale vergaderruimte7.600 ft²
Vergaderzalen6
Grootste zaal3.942 ft²
Op één na grootste zaal1.683 ft²
Ruimte (privé)8.143 ft²
Tentoonstellingsruimte1.000 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers80
Eenpersoons (1 bed)22
Tweepersoons (2 bedden)46
Suites12
Eenpersoonstarief (1 bed)US$ 119,00 – US$ 199,00
Tarief tweepersoons (2 bedden)US$ 119,00 – US$ 179,00
Belastingtarief13,5%
Bezettingsgraad65%

Lokale attracties

Rode heks

Recreatie
Op 4 blocks afstand
Red Witch is beschikbaar voor het publiek voor evenementen in Kenosha & Racine WI, zoals dagzeilen, avondcruises, speciale evenementen, privéfeesten en zakelijke evenementen. Passagiers zullen genieten van het comfort van Red Witch, aangezien de twee cabinebladen zich op stoelhoogte bevinden en comfortabele stoelen bieden. Brede dekken en veiligheidsrails zorgen voor eenvoudige verplaatsing. Het gewicht van het houten schip zorgt samen met het stabiele effect van de wind in de zeilen voor een comfortabele, ontspannende beweging, rustgevend voor zowel zeilers als niet-zeilers. Zeilen aan boord van Red Witch is een interactieve ervaring waarbij je helpt de zeilen te hijsen of gewoon ontspant en geniet van de wind, de zee en de skyline vanaf haar ruime dek.

Stranden en wandelpaden van Lake Michigan

Parkeren
Op 2 blocks afstand
Van de campus met musea met uitzicht op Lake Michigan tot de ongeëvenaarde outletwinkels en gezinsvriendelijke evenementen gedurende het hele jaar, de attracties in Kenosha Area zorgen voor talloze geweldige tijden!

Straatauto's in Kenosha

Recreatie
Op 2 blocks afstand
Prachtig gerestaureerde elektrische trams leggen een lus van 3 kilometer af en bieden een schilderachtige tocht langs de kustlijn van Lake Michigan, HarborPark, twee historische wijken, de zakenwijk in de binnenstad en het METRA-treinstation. Haltes zijn onder andere het McCarthy Transit Center, 8th Ave. en 54th St. Wist je dat de trams toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers? Er is een lift aan boord.

Bezoek Kenosha - CVB

Zakendistrict
Op 0 blocks afstand
Onze kustlijn van Lake Michigan is een van onze meest populaire bezienswaardigheden, met bijna 90 procent openbaar toegankelijk via parken, stranden, festivalplekken en een kilometerslange promenade. De oever van het meer beschikt ook over vijf unieke musea, een authentiek elektrisch tramsysteem, twee historische vuurtorens en de populaire Kenosha HarborMarket. Een levendige binnenstad vol winkels, restaurants en kunst is ideaal gelegen op steenworp afstand van de oever van het meer en zorgt voor een echt bijzonder bezoek.

Kenosha Kingfish Honkbal

Recreatie
Op 2 mi. afstand
De Kenosha Kingfish is een honkbalteam dat speelt in de Northwoods League. De Kingfish, gevestigd in Kenosha, Wisconsin, spelen hun thuiswedstrijden op Simmons Field.

Museum voor de Burgeroorlog

Museum
Op 1 mi. afstand
Het Civil War Museum is als geen ander Burgeroorlogmuseum in het land. Het museum richt zich op de burgeroorlog vanuit het perspectief van de bevolking van de zeven staten van het hogere middenwesten: Illinois, Indiana, Iowa, Michigan, Minnesota, Ohio en Wisconsin. Deze zeven staten stuurden meer dan een miljoen manschappen om in het leger van de Unie te dienen en zorgden tegelijkertijd voor veel van het voedsel en de grondstoffen die de noordelijke staten nodig hadden om de oorlog voort te zetten. Aan de hand van persoonlijke verhalen en verhalen verkent het museum ook hoe de burgeroorlog de mensen aan het westelijke thuisfront voor, tijdens en na de oorlog heeft beïnvloed door de vooroorlogse oorzaken in verband te brengen met de naoorlogse gevolgen.

Meer

The Stella Hotel & Ballroom ligt in het hart van het centrum van Kenosha en is een historische renovatie van een bekende bezienswaardigheid, gebouwd in de vroege jaren 1900, waar de Heritage House Inn en The Kenosha Elks Club waren gevestigd. Dit moderne, maar klassieke hotel ligt op enkele minuten van de oevers van Lake Michigan en is het enige full-service hotel in het centrum van Kenosha met 80 prachtige kamers en suites met ultramoderne voorzieningen. Het hotel biedt klassieke, maar toch moderne kamers, evenals retro Heritage Suites met één slaapkamer. De accommodaties zijn voorzien van rustiek meubilair en een vintage-inrichting. Andere voorzieningen zijn een fitnesscentrum, een businesscentrum, een cadeauwinkel en een recreatieruimte met vintage bordspellen. Er zijn drie eetgelegenheden ter plaatse: The 1844 Table & Mash, een vintage restaurant en lounge geïnspireerd op de avondmaalclub dat gespecialiseerd is in verse lokale gerechten, en een gevarieerde selectie van kenmerkende cocktails, whisky's, ambachtelijke bieren en wijn. Café at The Stella, gelegen naast de lobby, serveert speciale koffiedranken, smoothies, vers gebakken gebak, ontbijt, lunch en meer. In het zomerseizoen biedt Crow's Nest Rooftop Bar een unieke barervaring op het dak met uitzicht op het centrum van Kenosha en Lake Michigan, kenmerkende cocktails, live entertainment, gezellige vuurkorven en uitzicht op prachtige zonsondergangen. Het Stella Hotel & Ballroom is de ideale bestemming voor zakelijke bijeenkomsten, sociale evenementen, bruiloften en meer met meer dan 8000 vierkante meter aan flexibele evenementenruimte. De evenementenruimte omvat vijf flexibele evenementenruimten die ideaal zijn voor groepen van elke grootte van 10 tot 225. De instellingen variëren van onze ruime balzaal van twee verdiepingen met indrukwekkende plafonds van 20 meter hoog, grote, pittoreske ramen, een buitenbalkon en een privébar, tot onze intieme Pettit Boardroom voor zestien personen.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Mar 16 – Oct 31
Voor- en naseizoen
Laagseizoen
Jan 1 – Mar 15
Nov 1 – Dec 31

Annuleringsbeleid

Annuleer ten minste 48 uur voor aankomst vóór 16.00 uur lokale hoteltijd om een annuleringskosten van 1 nacht te vermijden.

Extra informatie

Het hotel ligt in het centrum van Kenosha, op steenworp afstand van musea, boetiekjes, restaurants, brouwerijen, uitgaansgelegenheden en openbare kunst. Het meer in het centrum van Kenosha aan de oevers van Lake Michigan biedt tal van schilderachtige paden om te fietsen, wandelen en skiën, evenals mogelijkheden om te vissen, zeilen, varen, kajakken, zwemmen en vele andere manieren om het water op te gaan.

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?