Chester County's Brandywine Valley

Greenwood Road 300 19348

Ontmoet elkaar in Chester County

De Brandywine Valley in Chester County is een charmante bestemming die een verscheidenheid aan historische en unieke ervaringen biedt voor zowel groepen als vakantiegangers. Het schilderachtige, groene, glooiende landschap ligt in de zuidoostelijke hoek van Pennsylvania, op slechts 30 minuten van Center City Philadelphia en de PHL International Airport. De Amtrak-treinstations in zowel Philadelphia als Wilmington, Delaware liggen ook op minder dan een uur rijden. De gunstige locatie van Brandywine Valley, samen met uitstekende faciliteiten en accommodaties, verrukkelijke gerechten en ouderwetse gastvrijheid, zullen zowel planners als gasten bekoren. Chester County biedt een verscheidenheid aan vergadermogelijkheden, van full-service vergaderhotels en conferentiecentra tot unieke vergaderlocaties. Tal van uitstekende merken zoals Sheraton, Marriott, Wyndham en Hilton bieden allemaal flexibele ruimte en comfortabele accommodaties met ongeëvenaarde gastvrijheid. Kenmerkend voor de Brandywine Valley in Chester County is de verscheidenheid aan unieke locaties, van prachtige Longwood Gardens, een tuinbouwschat van wereldklasse tot de historische Phoenixville Foundry, een architectonisch prachtig gebouw aan de oevers van de French Creek. Chester County heeft een netwerk van charmante dorpjes in het centrum en hoofdstraten met leuke winkeltjes en een verscheidenheid aan eetgelegenheden die uw bezoekers kunnen verfraaien in de avonduren en excursies buiten de camping. Het Chester County Conference and Visitors Bureau is uw bestemmingsexpert en helpt u bij het hele planningsproces, van gepersonaliseerde inspecties ter plaatse, aanbevelingen voor activiteiten en aanwezigheidspromotie. Neem contact op met Courtney Babcock, Courtney@brandywinevalley.com om te beginnen met het plannen van je volgende geweldige bijeenkomst in Chester County, PA.

Afstand vanaf vliegveld

  • Philadelphia International Airport

    26 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

Longwood Gardens

Recreatie
Longwood Gardens, een van's werelds belangrijkste tuinbouwtuinen, beschikt over 1.077 hectare aan buitentuinen, een grote serre en adembenemende seizoenstentoonstellingen. Van het befaamde Fountains Festival tot A Longwood Christmas en daartussen regenboogrijen moeders en tulpen, er zijn talloze unieke ervaringen om van te genieten.
Longwood Road 1001
Kennett-plein, PA, US 19348

Amerikaans helikoptermuseum

Recreatie
Ontdek het belangrijkste luchtvaartmuseum van het land, gewijd aan de fascinerende geschiedenis van het vliegen.

Boomhuisterwereld

Recreatie
Trotseer met je groep tokkelbanen en touwenparcoursen langs bomen.

Chester County Proost

Recreatie
Geniet van lokaal gejuich en interessante sferen bij meer dan 25 brouwerijen, meer dan 10 wijnhuizen en distilleerderijen van graan tot glas in het hele land: allemaal met plengoffers die met trots worden gebrouwen en gemaakt in Chester County.
PA

Meer

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Sep 1 – Oct 31
May 1 – Jun 30
Voor- en naseizoen
Jul 1 – Aug 31
Mar 1 – Apr 30
Nov 1 – Nov 30
Laagseizoen
Jan 1 – Feb 28
Dec 1 – Dec 31

Webkoppelingen

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?