Hilton President Kansas City

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
1329 Baltimore Kansas City, MO 64105

Beoordelingen

AAA
4
Northstar
4

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (gratis)
  • Bellen (lokaal)
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice

Faciliteiten

  • Catering ter plaatse
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk

Zakelijke dienstverlening

  • Businesscenter

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • Hogesnelheidsinternet

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter

Afstand vanaf vliegveld

  • 22 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimteUS$ 30,00 / dag
  • Valet parkeerserviceUS$ 45,00 / dag

Vergaderruimte Hilton President Kansas City

Totale vergaderruimte12.000 ft²
Vergaderzalen9
Grootste zaal4.488 ft²
Op één na grootste zaal4.488 ft²

Plattegronden

Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers213
Eenpersoons (1 bed)105
Tweepersoons (2 bedden)82
Suites26
Belastingtarief9,975%
Bezettingsgraad7,5%

Lokale attracties

Kauffman Centrum voor Podiumkunsten

Theater
Op 2 blocks afstand
Het Kauffman Center for Performing Arts biedt geweldige theaterproducties op het gebied van muziek, dans en theater van een grote verscheidenheid aan artiesten.
Broadway 1601
Kansas City, MO, US 64106-2010

Stoombootmuseum Arabia

Museum
Op 1 mi. afstand
Tijdens uw bezoek hoort u het legendarische verhaal over het verlies en de ontdekking van de stoomboot Arabia en zijn 200 ton vracht. Het verbazingwekkende verhaal is verschenen op Good Morning America, CNN, National Geographic Traveler, enzovoort. Het museum heeft ook een cadeauwinkel en een foodservice. Koop cadeaus die uniek zijn voor het Arabia Steamboat Museum of memorabilia van je bezoek aan Kansas City.
Grand Boulevard 400
Kansas City, MO, US 64106-111

Uitgaansgebied Power & Light

Recreatie
Op 1 block afstand
Een eersteklas eet-, uitgaans- en winkelgebied in het hart van het centrum van Kansas City. Met meer dan een half miljoen vierkante meter is het Kansas City Power & Light District het belangrijkste entertainmentepicentrum van het Midwesten. Met meer dan 50 unieke en boeiende restaurants, bars, winkels en uitgaansgelegenheden biedt het Power & Light District voor elk wat wils. Deze levendige, nieuwe wijk van negen blokken in het hart van de binnenstad verbindt het Convention Center met de Sprint Arena en brengt de beat terug naar Kansas City. Attracties van wereldklasse zijn onder meer het Midland Theatre, The Mainstriet Theatre en de KC Live! Uitgaansgebied.
In het centrum
Kansas City, MO, US 64105

Honkbalmuseum Negro Leagues

Museum
Op 2 mi. afstand
Dit museum is opgericht in 1990 en wordt door particulieren gefinancierd. Beleef een rondleiding langs multimediale displays, museumwinkels, honderden foto's en artefacten uit de jaren 1800 tot 1960.
1616 E 18th Street
Kansas City, MO, US 64108

Sprint Center

Recreatie
Op 3 blocks afstand
Sprint Center is de hoeksteen geworden van de revitalisering en renaissance van het centrum van Kansas City, waar nu flatgebouwen, restaurants, themabars, film- en live-amusementstheaters en gemengde winkels zijn gevestigd.
1407 Grand Blvd.
Kansas City, MO, US 64106

Amerikaans jazzmuseum

Museum
Op 2 mi. afstand
18th & Vine bruiste van een unieke muzikale kracht, een scene vol riffs, gebaseerd op springjazz vermengd met blues, Birds bloeiende bebop en de kenmerkende swing van Kansas City. Dit is de plek waar John Coltrane Charlie Parker voor het eerst ontmoette - precies op de hoek van 18th & Vine - en in hetzelfde gebied dat de carrières van legendarische namen zoals Count Basie, Big Joe Turner en Mary Lou Williams en honderden anderen die de sound van jazz hebben bepaald, heeft gevoed.
1616 e.18th Street
Kansas City, MO, US 64108

Crown Center

Winkelen
Op 1 mi. afstand
Crown Center, gelegen in het hart van het centrum van Kansas City, wordt vaak een stad in een stad genoemd. Drie verdiepingen met geweldige winkels en restaurants vormen een aanvulling op twee van de meest luxueuze hotels van de stad, prachtige kantoorgebouwen, een woongemeenschap en verschillende uitgaansgelegenheden. Overal om het wereldwijde hoofdkantoor van Hallmark Cards, Inc. Breng uw familie en uw verbeelding mee voor een onvergetelijk bezoek aan Crown Center.
2405 Grand Blvd., Ste 200
Kansas City, MO, US 64108

Museum voor de geschiedenis van luchtvaartmaatschappijen

Museum
Op 2 mi. afstand
The Experience - Drie museumzalen met foto's en allerlei soorten artefacten uit de geschiedenis van de commerciële luchtvaart. Werkende hangar met drie AHM-vliegtuig-DC-3, Martin 404 (doorloop), Lockheed Constellation (doorloop), op Loan-MoOnliner II en American Eaglet. Op de oostelijke oprit gezien onze L-1011 TriStar vanaf de oprit. Ze hebben ook een kleine cadeauwinkel.
201 Noordwest-Lou Holland Drive
Kansas City, MO, US 64116

Meer

Het Hilton President Kansas City voltooide (2019) een miljoenenrenovatie van onze slaapkamers en openbare ruimte. Dit is het enige hotel met 4 diamanten in het Power and Light Entertainment District. Dit elegante boetiekhotel ligt op loopafstand van het T-Mobile Center, Midland Theatre, Convention Center en de Theatre, Business en Financial districten. Het President Hotel werd oorspronkelijk geopend in 1926 en is opgenomen in het nationaal register van historische plaatsen. De renovatie (voltooid in 2019) omvat volledig opnieuw ontworpen kamers en openbare ruimtes en biedt gasten een uitzonderlijk niveau van luxe en aandacht voor elk detail. 213 ruime kamers en suites. Alle kamers beschikken over gratis vast en draadloos breedbandinternet, meerdere USB-oplaadpoorten in de kamer en marmeren bureaus. Het Hilton President Kansas City hotel beschikt over meer dan 12.000 vierkante meter aan vergader- en banketruimte en is geschikt voor groepen tot 300 personen. In alle vergaderruimtes is breedbandinternet beschikbaar voor conferenties en trainingen op afstand. Restaurants en lounges in het Hilton President hotel bieden zeven dagen per week ontbijt, lunch en diner. Extra voorzieningen zijn onder andere roomservice, parkeerservice en een gratis 24-uursfitnesscentrum.

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?