Embassy Suites by Hilton Jonesboro Red Wolf Convention Center

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
223 Red Wolf Blvd. Jonesboro, AR 72405

Beoordelingen

Northstar
4

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Internettoegang

Faciliteiten

  • Restaurant ter plaatse

Zakelijke dienstverlening

  • Businesscenter

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Whirlpool

Afstand vanaf vliegveld

  • 60 mijl van locatie

Vergaderruimte Embassy Suites by Hilton Jonesboro Red Wolf Convention Center

Totale vergaderruimte21.356 ft²
Vergaderzalen14
Grootste zaal15.300 ft²
Op één na grootste zaal15.300 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers203
Eenpersoons (1 bed)102
Tweepersoons (2 bedden)101
Suites199
Belastingtarief13,5%

Lokale attracties

Beatles op de Ridge

Historisch monument
Op 30 minutes afstand
Bezoek Beatles Park om het historische Beatles-beeldhouwwerk te bekijken! Bekijk ook de 115 meter lange gitaarwalk die een eerbetoon is aan de vroege legendes die het ontstaan van Rock n' Roll hebben voortgebracht. De gratis wandeling bevat gesproken tekst en plaquettes langs de randen. Geniet elk jaar in september van het Beatles Festival vol muziek, eten en plezier!
Abdijstraat 110
Walnut Ridge, AR, US 72476

Kunstmuseum van de Staatsuniversiteit van Arkansas

Museum
Op 5 minutes afstand
Een bezoek aan het ASU Museum is leuk voor iedereen. Kom langs om onze exposities, activiteiten, rondleidingen, museumwinkel en meer te bekijken. Gratis toegang!
320 Universiteitsloop West
Jonesboro, AR, US 72401

Johnny Cash jongenshuis

Historisch monument
Op 50 mi. afstand
De Dyess Colony werd in 1934 opgericht als onderdeel van de New Deal van president Franklin D. Roosevelt om te helpen bij het economisch herstel van het land na de Grote Depressie. Als federale hervestigingsgemeenschap voor de landbouw was dit een nieuwe start voor bijna 500 verarmde boerenfamilies in Arkansas, waaronder de familie van muzieklegende Johnny Cash.
110 Center Drive
Kleurstoffen, AR, US 72330

Kunstmuseum van Bradbury

Museum
Op 2 minutes afstand
Bradbury Art Museum, voorheen bekend als Bradbury Gallery, is een faciliteit voor hedendaagse kunst op de campus van de Arkansas State University. Het werd in januari 2001 opgericht door Curt Bradbury, die een schenking verstrekte ter ere van zijn vrouw, Charlotte, een alumna van A-State en een voormalig lid van de raad van bestuur van de universiteit. In augustus 2015 werd de galerie opnieuw opgericht als museum om de reikwijdte en het doel van lesgeven, presenteren en verzamelen beter weer te geven. Dit museum biedt gratis toegang voor het publiek!
Olympic Drive 201
Jonesboro, AR, US 72401

Gemeentelijke luchthaven Jonesboro

Vliegveld
Op 5 minutes afstand
Jonesboro Municipal Airport is eigendom van de stad Jonesboro. Momenteel wordt de luchthaven bediend door Air Choice One, die gemiddeld 3 vluchten per dag verzorgt naar St. Louis, Missouri.
Lindberghlaan 3901
Jonesboro, AR, US 72401

Burgerlijk bijlwerpen

Recreatie
Op 10 minutes afstand
Klaar om je innerlijke houthakker te kanaliseren en een spannende nieuwe sport te leren? Neem je vrienden mee en ga naar onze beste locatie voor bijlwerpen in Jonesboro! Bijlwerpen is precies hoe het klinkt: je gooit een bijl naar een doel, probeert de roos zo dichtbij mogelijk te raken en je vermaakt je prima! Het is de leukste manier om een speciale gelegenheid te vieren of gewoon te genieten van een dagje uit met je groep vrienden of familie.
Zuidelijke hoofdstraat 316
Jonesboro, AR, US 72401

Brickhouse Grill

Nachtleven
Op 10 minutes afstand
Brickhouse is overdag een heerlijk restaurant en's avonds een leuke bar! Kom genieten van traditionele Amerikaanse/Cajun-gerechten en livemuziek.
Hoofdstraat 218 S
Jonesboro, AR, US 72401

Opgesloten ontsnappingen

Recreatie
Op 10 minutes afstand
Als je op zoek bent naar een ervaring die je nog nooit eerder hebt geprobeerd -- een echte uitdaging waarbij je op het puntje van je stoel zit -- dan heten we je van harte welkom bij Locked Away Escapes. Zoals de naam al aangeeft, is Locked Away Escapes een plek die zes interactieve speelkamers biedt die zijn ontworpen voor groepen van 2-8 personen. Hier zitten jij en je team opgesloten in een kamer met 60 minuten om uit te zoeken hoe ze kunnen ontsnappen. Kun je er op tijd bij zijn?
3226 Shelby Drive
Jonesboro, AR, US 72401

Meer

Welkom in de nieuwe Embassy Suites by Hilton Jonesboro - Arkansas State, gunstig gelegen op de campus van de Arkansas State University, naast de First National Bank Arena en het Centennial Bank Stadium. Ons prachtige hotel biedt moderne accommodaties en alle andere diensten en voorzieningen en ligt ook dicht bij winkels, restaurants en universiteitsattracties. Met 203 ruime en luxe kamers en veel vergaderruimte is dit het perfecte hotel, de perfecte bestemming voor alle reizigers.

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?