DoubleTree by Hilton Hotel Dallas - DFW Airport North

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
4441 W. John Carpenter Freeway Irving, TX 75063

Promoties

DoubleTree DFW North PERK Promotion

US$ 109,00 - US$ 139,00
16-04-2024 – 15-05-2024

Small Meetings Offer

Bespaar 15%
16-04-2024 – 31-08-2024

DoubleTree DFW Weekend Group Offer

US$ 109,00 - US$ 139,00
16-04-2024 – 30-06-2024

Benodigde datums

  • 02-07-202431-07-2024

Beoordelingen

Northstar
3
AAA
3

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (lokaal)
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Externe cateraars toegestaan
  • Gratis vliegveldshuttle
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter

AV-mogelijkheden

  • AV-medewerkers ter plaatse

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Draagbare wanden
  • Laadperron
  • Podium

Afstand vanaf vliegveld

  • 1.08 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren

Vergaderruimte DoubleTree by Hilton Hotel Dallas - DFW Airport North

Totale vergaderruimte13.000 ft²
Vergaderzalen13
Grootste zaal7.644 ft²
Op één na grootste zaal6.241 ft²
Tentoonstellingsruimte7.057 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers282
Eenpersoons (1 bed)175
Tweepersoons (2 bedden)102
Suites5
Eenpersoonstarief (1 bed)US$ 99,00 – US$ 199,00
Tarief tweepersoons (2 bedden)US$ 109,00 – US$ 209,00
Belastingtarief9%
Bezettingsgraad6%

Lokale attracties

AT&T Stadion

Recreatie
Op 16 mi. afstand
AT&T Stadium, voorheen bekend als Cowboys Stadium, is een stadion dat eigendom is van de stad met 85.000 zitplaatsen en een uitschuifbaar dak in Arlington, Texas, Verenigde Staten. Het is de thuisbasis van de Dallas Cowboys van de National Football League.
1 AT&T-manier
Arlington, TX, US 76011

Grapevine in het centrum

Historisch monument
Op 5 mi. afstand
Historic Downtown Grapevine Association (HDGA) is een 501 (c) (3) -organisatie zonder winstoogmerk met ongeveer 80 zakelijke leden die gevestigd zijn en actief zijn in het historische centrum van Grapevine. HDGA werkt met als missie het verbeteren en promoten van het historische centrum van Grapevine ten behoeve van haar lidmaatschap. HDGA werkt samen met de lokale leiders van Grapevine en verschillende groepen om de lokale kwaliteit van leven te behouden, het erfgoed van de binnenstad van Grapevine te helpen beveiligen en beschermen en te zorgen voor een gezond bedrijfsklimaat in de historische binnenstad van Grapevine.
Wijnstok
TX, US

Globe Life Park

Recreatie
Op 16 mi. afstand
Globe Life Park in Arlington is een stadion in Arlington, Texas, gelegen tussen Dallas en Fort Worth. Het is de thuisbasis van de Texas Rangers van de American League en de Texas Rangers Baseball Hall of Fame.
1000 Ballpark Way
Arlington, TX, US 76011

Conventiecentrum van Irving

Conventiecentrum
Op 7 mi. afstand
Het Irving Convention Center in Las Colinas vertegenwoordigt de innovatieve toekomst van vergaderingen en evenementen. Met bijna 100.000 vierkante meter aan vergader- en tentoonstellingsruimte creëren de unieke architectuur, het verticale ontwerp en de interieurafwerkingen van het gebouw een nieuwe niche in de markt.
c/o Irving Convention and Visitors Bureau
West Las Colinas Blvd 500
Irving, TX, US 75039

Verizon Theater

Theater
Op 12 mi. afstand
Verizon Theatre is een van de meest flexibele en geavanceerde binnenruimtes voor optredens in de Verenigde Staten, Verizon Theatre is de eerste locatie in zijn soort. Veel reizende artiesten hebben Verizon Theatre in Grand Prairie al „het theater van de toekomst” genoemd.
1001 Prestatieplaats
Grand Prairie, TX, US 75050

Zes vlaggen boven Texas

Parkeren
Op 19 mi. afstand
Six Flags is een park van 205 hectare met meer dan 100 attracties, de hoogste houten achtbaan ter wereld, shows en andere activiteiten. Spectaculaire decoraties en snelle vakantieshows maken Holiday in the Park elk winterseizoen tot een heel bijzonder evenement.
2201 Weg naar Six Flags
Arlington, TX, US 76010

Theater van Granada

Theater
Op 12 mi. afstand
Granada Theatre opende tijdens de Gouden Eeuw van Hollywood als een filmhuis met 700 zitplaatsen voor het eerst gerund. In dat jaar ging het theater waarschijnlijk in première met James Stewarts Oscar-genomineerde voorstelling in It's a Wonderful Life.
Greenvillelaan 3524
Dallas, TX, US 75206

Nationaal scoutingmuseum

Museum
Op 4 mi. afstand
Het National Scouting Museum is een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van de Boy Scouts of America. Deze enorme ultramoderne faciliteit is zo groot als een voetbalveld en beschikt over een kunstgalerie van Norman Rockwell, virtual reality-avonturen, praktische leerervaringen en een historische collectie die de scoutingbeweging vanaf het begin volgt.
1329 W. Walnut Hill
Irving, TX, US 75038

Meer

Ontdek een verfrissend alternatief voor conventionele DFW-hotels. Het DoubleTree by Hilton Hotel Dallas - DFW Airport North hotel in Irving, Texas, ligt op minder dan drie kilometer van Dallas Fort Worth International Airport en biedt een kenmerkende mix van warme gastvrijheid, uitnodigende sfeer en diensten van wereldklasse, ontworpen voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers. Probeer onze nieuwe Executive Level met gratis loungediensten inclusief ontbijt en receptie aan het begin van de avond. Of je nu voor werk of ontspanning naar de Lone Star State komt, we zijn er trots op deel uit te maken van je bezoek. Als onze gast zult u genieten van de uitzonderlijke aandacht en persoonlijke service waarmee we ons onderscheiden van zelfs de beste luchthavenhotels in Dallas Fort Worth. Strek u uit en rust uit in ruime, onlangs opnieuw ontworpen kamers of ontspan gewoon bij het zwembad en laat de warme Texaanse zon over u heen komen. Van een vriendelijke glimlach tot 24/7 gratis luchthavenvervoer, ons hotel in Dallas/Fort Worth TX zorgt ervoor dat u zich meteen thuis voelt! Organiseer onvergetelijke evenementen in onze moderne vergaderruimte, waar creatieve verkoop- en cateringprofessionals ervoor zorgen dat aan al uw behoeften wordt voldaan. Dit hotel biedt meer dan 13.000 vierkante meter aan flexibele vergaderruimte voor zakelijke bijeenkomsten, conferenties en sociale evenementen. Ons team van professionals biedt attente service in onze ultramoderne faciliteiten.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Voor- en naseizoen
Laagseizoen
Mar 1 – Aug 31