DoubleTree by Hilton Hotel Irvine - Spectrum

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
90 Pacifische eilanden Irvine, CA 92618

Beoordelingen

Northstar
4
AAA
3

Bekroningen

Pacific Hospitality Group Excellence in Service 2019 Pacific Hospitality Group Excellence in Service 2018 Pacific Hospitality Group Excellence in Service 2017

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Gratis vliegveldshuttle
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)
  • Ruimte (semi-privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • Hogesnelheidsinternet

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Tennisbanen
  • Whirlpool

Bereikbaarheid van locatie

  • Taxi
  • Trein
  • Vliegveldshuttle

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Draagbare kachels
  • Podium

Bereikbaarheid

Routebeschrijving vanaf de luchthaven Vanaf Los Angeles International Airport/405 San Diego Freeway South, afrit 133 North, afrit Barranca Parkway, linksaf naar Pacifica. vervoer Gratis pendeldienst van en naar John Wayne International Airport (SNA) en het Irvine Spectrum Entertainment Center. Er is voldoende eigen parkeergelegenheid beschikbaar. Algemene aanwijzingen voor aankomst Vanaf Los Angeles International Airport (LAX) of John Wayne International Airport (SNA) neemt u 405 San Diego Freeway South, afrit 133 North, afrit Barranca Parkway, linksaf de Pacifica op. Vanuit het noorden in zuidelijke richting op de 5 Santa Ana Freeway, afrit 133 South, afrit Barranca Parkway, linksaf op Barranca Parkway, rechts op Pacifica. Vanuit het zuiden in noordelijke richting: neem de 5 Santa Ana Freeway, verlaat Alton Parkway, sla linksaf, rij ongeveer anderhalve kilometer en sla rechtsaf op Pacifica. Vanaf 133 Laguna Freeway South Verlaat u Barranca Parkway, linksaf op Barranca Parkway, rechts op Pacifica. Vanaf 133 Laguna Freeway North Verlaat u Barranca Parkway, linksaf de Pacifica op.

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimteUS$ 25,00 / dag
  • Parkeerruimte voor bus

Afstand vanaf vliegveld

  • 7 mijl van locatie

Vergaderruimte DoubleTree by Hilton Hotel Irvine - Spectrum

Totale vergaderruimte2.554 ft²
Vergaderzalen6
Grootste zaal2.556 ft²
Op één na grootste zaal2.556 ft²
Ruimte (privé)Beschikbaar
Ruimte (semi-privé)Beschikbaar
Ruimte (buiten)Beschikbaar
Tentoonstellingsruimte5.148 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers252
Eenpersoons (1 bed)164
Tweepersoons (2 bedden)88
Belastingtarief7,75%
Bezettingsgraad10,25%

Lokale attracties

Luchthaven John Wayne/SNA

Vliegveld
Op 10 mi. afstand
John Wayne Airport, Orange County (luchthavencode: SNA) ligt op slechts 15 minuten van het DoubleTree by Hilton Irvine Spectrum en we zijn er trots op dat we een gratis pendeldienst van en naar de luchthaven kunnen aanbieden. Het is de enige commerciële luchthaven in Orange County, Californië en ligt ongeveer 35 mijl ten zuiden van Los Angeles, tussen de steden Costa Mesa, Irvine en Newport Beach. Het verzorgingsgebied omvat meer dan drie miljoen mensen in de 34 steden en gebieden zonder rechtspersoonlijkheid van Orange County.
Luchthavenweg 18601
Santa Ana, CA, US 92707

Irvine Spectrum entertainmentcentrum

Recreatie
Op 1 mi. afstand
Het Irvine Spectrum Center is meer dan alleen winkelen, het is een uitgebreid openluchtentertainmentcentrum. Winkelen, eten en meer. Live-entertainment in de Improv Irvine. Attracties zijn onder andere het reuzenrad en de carrousel - of speel een spelletje bij Dave & Busters. Bekijk een film in de Edwards 21 Cinema, plus de IMAX-bioscoop. Seizoensentertainment en plezier, waaronder buitenmuziek, schaatsen in de buitenlucht, foto-ops, selfiestations en nog veel meer! Op slechts 1,5 km van het DoubleTree by Hilton Irvine Spectrum en we bieden een gratis pendeldienst.
670 Spectrum Center Drive
Irvine, CA, US 92618

OC Great Park

Parkeren
Op 3 mi. afstand
Het OC Great Park is een centrum voor kunst en sport en recreatie. Momenteel wordt 688 hectare park ontwikkeld. Binnen dat areaal bevindt zich de ontwikkeling van een sportpark van 194 hectare. Attracties zijn onder andere: Premiere Sports Complex inclusief voetbal-, honkbal-, softbal-, lacrosse- en hockeyvelden Reuzenballon met uitzicht op de stad Carrousel Wandeling-/joggingpaden Kunstcomplex Boerenmarkt Food + Farm Lab
8000 Great Park Blvd.
Irvine, CA, US 92618

Missie San Juan Capistrano

Historisch monument
Op 14 mi. afstand
Ervaar de geboorteplaats van Orange County in de Mission San Juan Capistrano, een historische bezienswaardigheid en museum. Het is de 7e van de 21 missies in Californië en is meer dan 200 jaar oud. Vier de Indiaanse, Spaanse, Mexicaanse en Europese geschiedenis en neem een stap terug in de tijd om meer te weten te komen over de landbouw, het onderwijs, het leven en de religie van het vroege Californië. Ervaar het museum, de prachtige buitentuinen, het dagelijks luiden van de klokken en de katholieke zondagsmis. Naast de cadeauwinkel en rondleidingen zonder gids zijn er rondleidingen met missiedocenten beschikbaar. Het hele jaar door zijn speciale evenementen, waaronder openluchtconcerten en festivals, open voor het publiek.
26801 Ortega Highway
San Juan Capistrano, CA, US 92675

FivePoint Amphitheatre

Recreatie
Op 1 mi. afstand
Concertlocatie Live Nation Entertainment. FivePoint en Live Nation introduceren een openluchtmuziekamfitheater met 12.000 zitplaatsen, waarmee de traditie van live openluchtconcerten in Irvine wordt voortgezet. Een intieme muziekervaring met viplounge, boxseats met eet- en drinkservice en voldoende parkeergelegenheid, openluchtconcertervaringen live voort in Orange County. Het concertseizoen loopt van de lente tot de herfst.
14800 Chinon
Irvine, CA, US 92618

Laguna Beach

Recreatie
Op 9 mi. afstand
Laguna Beach ligt direct zuidwaarts over de rijksweg 133 en is een kleine kuststad in Orange County, Californië. Het staat bekend om zijn vele kunstgalerieën en festivals, baaien en stranden. Main Beach beschikt over getijdenpoelen en een promenade die leidt naar de paden en tuinen van het nabijgelegen Heisler Park. Aliso Beach Park is een populaire surfspot. De wateren bij Crystal Cove State Park zijn aangewezen als onderwaterpark. Paden slingeren door kustravijnen in Laguna Coast Wilderness Park.

Geweldig parkijs

Recreatie
Op 3 mi. afstand
Great Park Ice is een dochteronderneming van het Anaheim Ducks NHL-team en beschikt over 4 overdekte ijsbanen. Great Park Ice is beschikbaar voor hockeytoernooien voor jongeren en volwassenen, kunstschaatsen, lessen en gratis schaatsen en biedt een extra voorziening voor het sportlandschap van Irvine.
8000 Great Park Blvd.
Irvine, CA, US 92618

Universiteit van Californië Irvine

Universiteit
Op 10 mi. afstand
De University of California, Irvine (UCI of UC Irvine), is een openbare onderzoeksuniversiteit en een van de tien algemene campussen van de University of California. UCI werd opgericht in 1965 en is gevestigd in Irvine, Californië, VS.
Universiteit van Californië
Irvine, CA, US 92697

Meer

Het DoubleTree by Hilton Hotel Irvine Spectrum ligt in het Irvine Spectrum Business Park, in het hart van het technologiecentrum van Zuid-Californië. Dit hotel in Irvine, Californië, ligt naast het Irvine Spectrum Entertainment Center en is gunstig gelegen op 11 km ten zuiden van John Wayne Orange County Airport, in de driehoek San Diego (405), Golden State (5) en SH-133 Freeway. Geniet bij aankomst van een vers gebakken, warm DoubleTree-chocoladekoekje. Ontspan in uw ruime kamer, blijf trainen in ons eigen fitnesscentrum of ontspan met een glas wijn in restaurant en bar 90 Pacifica. Ontdek nabijgelegen attracties binnen een straal van vijf kilometer en geniet van handig vervoer van en naar de luchthaven via de gratis pendeldienst van dit hotel in Irvine. Blijf productief met gratis WiFi in openbare ruimtes en maak gebruik van het 24-uurs businesscentrum dat een rustige, professionele omgeving biedt om uw werk bij te praten. Dit hotel in Irvine ligt dicht bij een grote verscheidenheid aan bedrijven en biedt meer dan 4000 m² aan vergaderruimte. Organiseer een vergadering of evenement voor maximaal 280 gasten en ontspan terwijl het deskundige evenementenpersoneel voor de details zorgt. Geniet van innovatieve Amerikaanse gerechten in 90 Pacifica Restaurant and Wine Bar. Geniet van heerlijke wijn en geniet van een verfijnde, ongedwongen omgeving. Doe nieuwe energie op in het moderne fitnesscentrum, duik in het verwarmde buitenzwembad of ontspan gewoon in het rustgevende bubbelbad.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Jul 8 – Aug 17
Voor- en naseizoen
Jan 1 – Jan 10
Dec 15 – Dec 31
Laagseizoen
Jan 11 – Jul 7
Aug 18 – Dec 14

Annuleringsbeleid

48 uur voor aankomst voor individuele reserveringen. Het annuleringsbeleid voor groepen en evenementen verschilt per groep.

Extra informatie

Het DoubleTree by Hilton Irvine Spectrum ligt op slechts enkele minuten van het Orange County Great Park en is de perfecte keuze voor het huisvesten van uw teams.

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?