Wyndham Indianapolis West

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Executive Drive 2544 Indianapolis, IN 46241

Benodigde datums

  • 01-09-202431-12-2024

Beoordelingen

Northstar
3
AAA
3

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (gratis)
  • Bellen (lokaal)
  • Internettoegang
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Externe cateraars toegestaan
  • Gratis vliegveldshuttle
  • Huisdiervriendelijk
  • Langdurig verblijf
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie
  • VIP-service

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • AV-medewerkers ter plaatse
  • Hogesnelheidsinternet

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Taxi
  • Vliegveldshuttle

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Draagbare wanden
  • Laadperron
  • Podium

Bereikbaarheid

Uitgang Executive Drive bij de San Jones Expressway.

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Parkeerruimte voor bus

Afstand vanaf vliegveld

  • 6.4 mijl van locatie

Vergaderruimte Wyndham Indianapolis West

Totale vergaderruimte35.000 ft²
Vergaderzalen23
Grootste zaal9.400 ft²
Op één na grootste zaal8.122 ft²
Ruimte (privé)35.000 ft²
Tentoonstellingsruimte9.000 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers405
Eenpersoons (1 bed)142
Tweepersoons (2 bedden)239
Suites24
Belastingtarief7%
Bezettingsgraad10%

Lokale attracties

Indianapolis Motor Speedway

Historisch monument
Op 6 mi. afstand
Indianapolis Motor Speedway (IMS) is de thuisbasis van elk Memorial Day-weekend de Indianapolis 500-race en andere race-evenementen gedurende het hele jaar.
4790 W. 16th St
Indianapolis, IN, US 46222

Internationale luchthaven van Indianapolis

Vliegveld
Op 7 minutes afstand
We liggen op slechts 7 minuten van de internationale luchthaven van Indianapolis met een gratis 24-uurs pendeldienst van en naar de luchthaven.
Plainfield, IN, US 46168

Conferentiecentrum van Indianapolis

Conventiecentrum
Op 7 mi. afstand
EEN VAN DE GROOTSTE CONGRESCENTRA IN AMERIKA Dankzij een uitbreiding van $275 miljoen zijn het Indiana Convention Center en het Lucas Oil Stadium uitgegroeid tot een belangrijke bestemming voor de grootste evenementen in het land, waaronder de Super Bowl van 2012. Met zijn opvallende eigentijdse uitstraling en gevoel voor openheid herdefinieert het ICC het karakter van een beurs en vergaderlocatie. Het Indiana Convention Center ligt in het hart van de 12e grootste stad van de VS, Indianapolis, Indiana. De hoofdstad van de staat, Indianapolis, staat in de top 25 van meest bezochte steden van het land, met 26 miljoen bezoekers per jaar. Indianapolis International Airport biedt dagelijks 150 vluchten aan en vervoert jaarlijks 7,2 miljoen passagiers van en naar de Circle City. Het Indiana Convention Center is nu een van de grootste congrescentra in Amerika en is via skywalks verbonden met meer hotelkamers dan welke andere stad in het land dan ook. Aan het centrum is ook een stedelijk winkelcentrum van vier verdiepingen verbonden, omgeven door meer dan 200 restaurants en clubs, bekende sportlocaties en een staatspark van 10 blokken met topmusea, groene ruimte en een handige kanaalwandeling. Daarom noemt Peter King van Sports Illustrated Indianapolis „het meest beloopbare centrum van Amerika”. Met meer dan $3 miljard aan investeringen in de congressector kan geen enkele andere stad in het land tippen aan de verzameling upgrades en ontwikkelingen in Indianapolis. We nodigen je uit om alles te ontdekken wat we te bieden hebben voor je volgende evenementervaring.
100 South Capitol
Indianapolis, IN, US 46225

Het centrum van Indianapolis

Recreatie
Op 7 mi. afstand

Dierentuin van Indianapolis

Recreatie
Op 6 mi. afstand
Met een dierentuin met vijf unieke biodomes, een prachtige botanische tuin van 3,3 hectare en een aquarium. De Indianapolis Zoo ligt in het centrum van White River State Park en viert met trots haar 40-jarig jubileum in 2004. Sinds de opening in 1964 is de dierentuin van Indianapolis uitgegroeid tot een faciliteit van wereldklasse die jaarlijks een miljoen bezoekers ontvangt en een belangrijke rol speelt in het wereldwijde natuurbehoud en onderzoek, waaronder de eerste succesvolle kunstmatige inseminatie van een Afrikaanse olifant ter wereld. De Indianapolis Zoo ligt in het centrum van White River State Park en is de enige attractie die door de Association of Zoos and Aquariums (AZA) en de American Association of Museums (AZA) en de American Association of Museums is erkend als dierentuin, aquarium en botanische tuin. Let op het AZA-logo wanneer u een dierentuin of aquarium bezoekt om te verzekeren dat u een instelling steunt die zich inzet voor uitstekende zorg voor dieren, een geweldige ervaring voor u en een betere toekomst voor alle levende wezens. Klik hier voor informatie over toegankelijkheid.
1200 West Washington Street
Indianapolis, IN, US 46222

Kindermuseum van Indianapolis

Museum
Op 13 mi. afstand
Beleef het grootste kindermuseum ter wereld op een nieuwe en spannende manier, als volwassene! Maak vergaderingen, bedrijfsevenementen, vakantiefeesten en bruiloften minder eentonig door uw volgende evenement te organiseren in The Children's Museum of Indianapolis. Wanneer u kiest voor een van onze elf permanente galeries, is het plezier meteen ingebouwd in uw evenement. In The Children's Museum kunnen uw gasten een ritje maken in onze draaimolen uit het Victoriaanse tijdperk, de wereld van de wetenschap verkennen, plaatsnemen in een officiële Indianapolis 500-raceauto, praten met echte paleontologen in ons dinosauruslab en ons vier verdiepingen tellende Fireworks of Glass Tower en -plafond ervaren.
3000 N. Meridian St.
Indianapolis, IN, US 46208-4716

Winkelcentrum Circle Center

Winkelen
Op 8 mi. afstand
Met meer dan 100 winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden zijn er hier tal van mogelijkheden. De Circle Centre Mall van $300 miljoen beslaat drieënhalf stadsblokken in het hart van het centrum van Indianapolis. Het winkelcentrum omvat 760.000 s.f. aan winkelruimte en parkeergarages voor 4.000 auto's. Het historische winkelcentrum is voorzien van terrasvormige trappen, een klokkentoren en klokkentoren, vier voetgangersbruggen, gewelfde dakramen en de gewelfde, glazen Indianapolis Artsgarden. Drie historische gevels werden op de locatie ondersteund, terwijl vele andere werden verwijderd en gereconstrueerd in overeenstemming met de City and Preservation Task Force.
49 W Maryland Street # 198
Indianapolis, IN, US 46204-354

Meer

Wyndham Indianapolis West: een handig en comfortabel hotel voor zakenreizigers en vakantiegangers Als u op zoek bent naar een hotel met gemakkelijke toegang tot de luchthaven, het centrum en de belangrijkste attracties in Indianapolis, hoeft u niet verder te zoeken dan Wyndham Indianapolis West. Dit hotel ligt op slechts 10 minuten van de internationale luchthaven van Indianapolis en biedt voor uw gemak een gratis 24-uurs pendeldienst. U kunt ook de binnenstad en het Indiana Convention Center in 15 minuten bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Wyndham Indianapolis West heeft 407 ruime en moderne kamers en suites, uitgerust met gratis WiFi, flatscreen-tv's, koffiezetapparaten en ergonomische bureaus. U kunt kiezen uit verschillende kamertypes, waaronder kamers met een kingsize bed, een queensize bed, tweepersoonskamers en kamers voor mensen met een lichamelijke beperking. Sommige kamers beschikken ook over balkons, slaapbanken, magnetrons en koelkasten. Voor extra comfort en voorzieningen kunt u upgraden naar een suite of een onlangs gerenoveerde kamer. Uw bezoekers zullen de upgrades en nieuwe inrichting in onze openbare ruimtes en vergaderruimtes in het hele pand waarderen. Tijdens uw verblijf in Wyndham Indianapolis West kunt u genieten van een scala aan faciliteiten en diensten om uw verblijf nog aangenamer te maken. U kunt uw dag beginnen met een heerlijk ontbijt in Nicolino's Restaurant, waar ook lunch en diner worden geserveerd. U kunt ook terecht voor een drankje of een hapje op de Market Place die 24 uur per dag geopend is. Voor uw fitness- en ontspanningsbehoeften kunt u een bezoek brengen aan het 24-uursfitnesscentrum of het seizoensgebonden buitenzwembad. Als u een vergadering of evenement in Indianapolis plant, kan Wyndham Indianapolis West aan uw behoeften voldoen met 35.000 vierkante meter aan flexibele vergaderruimte. U kunt kiezen uit 23 vergaderzalen, waaronder een grote balzaal die plaats biedt aan maximaal 1.000 gasten. Het hotel biedt ook cateringdiensten, audiovisuele apparatuur en een businesscentrum. Wyndham Indianapolis West is een ideale uitvalsbasis om het beste van Indianapolis te ontdekken. Je kunt de Indianapolis Motor Speedway, het Children's Museum of Indianapolis, de Indianapolis Zoo, het Lucas Oil Stadium en meer bezoeken. U kunt ook genieten van winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden in de buurt. Of u nu reist voor zaken of voor uw plezier, Wyndham Indianapolis West zorgt ervoor dat u zich welkom en comfortabel voelt. Boek vandaag nog uw verblijf en ontdek waarom dit hotel een slimme keuze is voor uw reis naar Indianapolis.

Annuleringsbeleid

72 uur individueel of zoals gecontracteerd voor een groep

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?