Hyatt Regency Indianapolis

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
One South Capitol Ave Indianapolis, IN 46204

Promoties

Sweet Summer Savings

US$ 139,00 - US$ 209,00
Multiple dates available

Benodigde datums

  • 09-09-202415-09-2024
  • 01-10-202406-10-2024
  • 24-11-202430-11-2024

Beoordelingen

AAA
4
Northstar
4

Bekroningen

The Eagle's Nest is uitgeroepen tot een van de 50 mooiste uitzichten op restaurants in de Verenigde Staten!

Aandachtspunten locatie

3D Event Space

Cvent Photo-realistic 3D Event Spaces give planners the ability to realize their vision down to the finest detail.

Cvent's 2023 Top Meeting Hotels

See Cvent's full list of 2023 Top Meeting Hotels

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (gratis)
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Voicemailservice

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (privé)
  • Ruimte (semi-privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie
  • VIP-service

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • AV-medewerkers ter plaatse
  • Hogesnelheidsinternet

Recreatieve activiteiten

  • Binnenzwembad
  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Trein
  • Vliegveldshuttle

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Laadperron
  • Podium

Afstand vanaf vliegveld

  • 12 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimteUS$ 42,00 / dag
  • Valet parkeerserviceUS$ 59,00 / dag
  • Parkeerruimte op straat

Vergaderruimte Hyatt Regency Indianapolis

Totale vergaderruimte35.000 ft²
Vergaderzalen28
Grootste zaal9.408 ft²
Op één na grootste zaal8.266 ft²
Ruimte (privé)34.000 ft²
Ruimte (semi-privé)1.000 ft²
Filters

Plattegronden

Kamers

Totaal aantal hotelkamers499
Eenpersoons (1 bed)246
Tweepersoons (2 bedden)250
Suites3
Eenpersoonstarief (1 bed)US$ 129,00 – US$ 479,00
Tarief tweepersoons (2 bedden)US$ 129,00 – US$ 479,00
Belastingtarief7%
Bezettingsgraad10%

Lokale attracties

Dallara Indy autofabriek

Recreatie
Op 6 mi. afstand
De Dallara IndyCar Factory is een samenwerkingsverband tussen de IndyCar Experience en Dallara Automobili. Het ligt slechts 1/3 mijl ten zuidwesten van de historische Indianapolis Motor Speedway - de thuisbasis van de Indianapolis 500 - en op slechts 8 km van het centrum van Indianapolis. De Dallara IndyCar Factory is de bestemming voor raceliefhebbers en mensen die helemaal nieuw zijn in de sport, om alles uit de IndyCar te halen! De Dallara IndyCar Factory biedt bezoekers de kans om 23.000 vierkante meter aan interactieve en praktische exposities te verkennen, gecentreerd rond de techniek en technologie van's werelds snelste sport! Maak een wandeling door een tunnel vol IndyCar-blauwdrukken en ontwerpconcepttekeningen of ga zitten en ontspan in ons theater terwijl je meer te weten komt over de geschiedenis van Gian Paolo Dallara en zijn bedrijf, Dallara Automobili! Ervaar hoe het is om op het beroemde ovaal van 2,5 mijl te racen wanneer je achter het stuur van een raceautosimulator zit en racet met iRacing! Vier keer per dag gaat de deur naar de fabriek in Dallara open en krijgen bezoekers de kans om te zien waar IndyCars worden ontworpen en geproduceerd.
1201 Hoofdstraat
Speedway, IN 46224

Indianapolis Colts

Recreatie
Op 2 blocks afstand
Van augustus tot en met december vindt er spannende National Football League-actie plaats in het Lucas Oil Stadium. Tickets voor de wedstrijden van Indianapolis Colts zijn verkrijgbaar bij alle TicketMaster-verkooppunten in Central Indiana en bij de kassa van het Lucas Oil Stadium. Bel de ticketbalie van de Colts voor meer informatie. Of kaartjes kunnen worden gekocht via TicketMaster. De sfeer is geweldig in het centrum van Indy voor een Colts-wedstrijd thuis. Ga naar Lucas Oil Stadium voor de Fan Zone, een feestruimte vóór de wedstrijd voor fans van alle leeftijden. De Fan Zone biedt een verscheidenheid aan spellen voor kinderen en volwassenen, waaronder: Quarterback Throw, Tower Climb, Football Bouncer, face painters en meer! De Tailgate Tent, die ook beschikbaar is in de buurt, bevat een volledig achterklepmenu voorafgaand aan de wedstrijd. Daarnaast zijn The Colts Retail Express Trailer en het Colts In Motion reizend museum ter plaatse. Alsof dat nog niet genoeg is, vindt live entertainment altijd plaats op het buitenpodium om het feest op gang te helpen.
500 South Capitol Avenue
Indianapolis, IN, US 46225

Historische Vereniging van Indiana

Historisch monument
Op 3 blocks afstand
Meeslepende tijdreiservaringen. Innovatieve programma's. Uitgebreide archieven. Diensten over de hele staat. Boeiende verhalen. Van prijswinnende exposities tot miljoenen voorwerpen uit het verleden van Indiana, de Indiana Historical Society brengt geschiedenis tot leven voor alle leeftijden. Wij doen jouw geschiedenis.
450 W. Ohio Street
Indianapolis, IN 46202

Monumentcirkel

Historisch monument
Op 3 blocks afstand
Onze geliefde Monument Circle is het ware hart van Downtown Indianapolis. Het is vaak druk tijdens de lunchpauze of tijdens een van de vele evenementen die het hele jaar door plaatsvinden, en het is echt een must voor iedereen die de Circle City bezoekt. Tijdens de kerstvakantie licht dit monument op als een van de grootste kerstbomen van het land!
1 Monumentencirkel
Indianapolis, IN 46204

Congrescentrum van Indiana

Conventiecentrum
Op 1 block afstand
Een uitbreiding van $275 miljoen in 2011 heeft van het Indiana Convention Center & Lucas Oil Stadium (ICCLOS) een belangrijke bestemming gemaakt voor de grootste evenementen in het land, waaronder de Super Bowl van 2012. Met zijn opvallende eigentijdse uitstraling en gevoel voor openheid herdefinieert het Indiana Convention Center het karakter van een beurs en vergaderlocatie. Het centrum is een van de grootste congrescentra in Amerika en is via skywalks verbonden met meer hotelkamers dan enige andere stad in het land. Aan het centrum is ook een stedelijk winkelcentrum van vier verdiepingen verbonden, omringd door meer dan 200 restaurants en clubs, bekende sportlocaties en een staatspark van 10 blokken met topmusea, groen en een gemakkelijke grachtenwandeling.
100 South Capitol Avenue
Indianapolis, IN 46225

Gainbridge Fieldhouse

Recreatie
Op 4 blocks afstand
Gainbridge Fieldhouse is een overdekte arena in het centrum van Indianapolis, Indiana, Verenigde Staten. Het werd in november 1999 geopend ter vervanging van Market Square Arena. De arena is de thuisbasis van de Indiana Pacers van de National Basketball Association en de Indiana Fever van de Women's National Basketball Association.
125 S Pennsylvania Street
Indianapolis, IN 46204

Lucas Oil Stadion

Recreatie
Op 2 blocks afstand
THUISBASIS VAN DE INDIANAPOLIS COLTS! Lucas Oil Stadium (LOS) is een ultramodern multifunctioneel stadion met een uitschuifbaar dak met 63.000 zitplaatsen en een spectaculair uitzicht op de skyline van Indianapolis. Daarnaast heeft het stadion een invulbare speelruimte, 7 kleedkamers, expositieruimte, vergaderzalen, bedienbaar noordraam, twee clublounges met twee verdiepingen, 137 suites, uitschuifbare zitplaatsen aan de zijlijn, gordijnen met huisverkleining, twee grote videoborden, lintborden, ruime hallen, binnen- en buitenpleinruimte, 11 overdekte dokken, twee autohellingen naar het evenementniveau en nog veel meer. In 2010 wordt LOS via een nieuwe voetgangersverbinding verbonden met het onlangs uitgebreide congrescentrum en verschillende hotels en uitgaansgelegenheden. Beurzen kunnen profiteren van een overdekt laadperron van 30.000 vierkante meter met 11 baaien, uitschuifbare zitplaatsen en bedienbare muren om tot 183.000 aaneengesloten vierkante meter aan ruimte te benutten. Voetbalwedstrijden kunnen binnen of buiten worden gespeeld met behulp van het uitschuifbare dak en het bedienbare noordraam. Het gordijnsysteem met verkleining van het huis bedekt de volledige Terrace Level-zitplaatsen, waardoor de capaciteit is teruggebracht van 63.000 naar ongeveer 41.000. Basketbal en andere evenementen met een half huis hebben de mogelijkheid om in de ronde te spelen voor maximaal 70.000 fans of in een veel kleinere opstelling met een gordijnsysteem met huisverkleining, zoals in elk ander stadion. Conventies kunnen het stadion gebruiken voor algemene sessies in verschillende configuraties. De twaalf backstage-vergaderzalen plus de 25.000 vierkante meter grote Exhibition Hall 1 en 18.000 vierkante meter grote Exhibition Hall 2 kunnen worden gebruikt voor extra congresruimte. Concerten kunnen binnen of buiten worden gespeeld in volledige stadionconfiguraties of in beperkte huisconfiguraties. De stoelconfiguraties variëren in grootte van 15.000-65.000.
500 South Capitol Avenue
Indianapolis, IN, US 46225

Indiana Pacers

Recreatie
Op 4 blocks afstand
Beleef alle hardhoutactie van de Indiana Pacers van de NBA in het hart van Hoops Hysteria - Indianapolis! Bekijk deze eeuwige playoff-kanshebbers tijdens snelle, energieke thuiswedstrijden in het Bankers Life Fieldhouse in het centrum van november tot april. Alle wedstrijden worden uitgezonden op radiostation WIBC (1070 AM) en bepaalde thuiswedstrijden worden uitgezonden op FOX Sports Midwest.
125 S. Pennsylvania Street
Bankers Life Fieldhouse
Indianapolis, IN, US 46204

Meer

Met meer dan 35.000 vierkante meter aan innovatieve evenementenruimte en twee balzalen is Hyatt Regency Indianapolis het perfecte hotel voor uw volgende grote evenement. Ons hotel is via een skywalk verbonden met het Indiana Convention Center, Lucas Oil Stadium en de Indianapolis Artsgarden en biedt een unieke mix van hoogtechnologische mogelijkheden en stedelijke elegantie om uw evenement te laten schitteren. Gasten kunnen genieten van een moderne lobby, dineren in ons restaurant dat van boer tot bord is geïnspireerd, een Fat Rooster diner, ontspannen met cocktails in de strakke Level One Lounge, nieuwe energie opdoen in onze Starbucks Coffee shop en genieten van lekker eten in combinatie met een geweldig uitzicht op The Eagle's Nest. Hyatt Regency Indianapolis is de perfecte bestemming voor zakenreizigers en vakantiegangers. De topattracties van Indy zijn allemaal op loopafstand van het hotel te vinden. Of bezoekers nu iconische plekken zoals het beroemde St. Elmo Steak House willen zien, sportwedstrijden willen bijwonen in Gainbridge Fieldhouse en Lucas Oil Stadium of willen winkelen in Circle Centre Mall, alles is slechts een paar straten verderop wanneer ze in Hyatt verblijven.

Extra informatie

Hyatt Regency Indianapolis beschikt over 499 ruime kamers en suites en een volledig gerenoveerd, roterend restaurant op het dak, The Eagle's Nest. De kamers zijn ontworpen om een verfijnde sfeer te creëren die het allerbeste biedt op het gebied van stijl, comfort en technologie, waaronder 47" LED HD-tv's. De kamers in residentiële stijl zijn voorzien van ergonomische en ruime werkplekken, op maat gemaakt houtwerk en lichte, moderne badkamers, waaronder 170 glazen douches. De kamers beschikken ook over de nieuwste bekabelde en draadloze technologie, waaronder kamersloten met radiofrequentie-identificatie, ultramoderne individuele sfeerregeling, kubieke Bluetooth-wekkers van 47 inch LG LED-televisies en kluizen op de kamer, naast minikoelkasten. Mediahubs koppelen de televisie eenvoudig aan laptops en de nieuwste multimediatechnologie.