Drury Plaza Hotel Indianapolis Carmel

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
9625 North Meridian Street Indianapolis, IN 46290

Beoordelingen

AAA
3
Northstar
3

Bekroningen

We zijn echt vereerd dat we de hoogste plaats hebben behaald in de merkcategorie voor hotels in de Forbes-lijst van beste klantenservice van 2024. Forbes werkte samen met HundredX, een data-analysebedrijf, om 201.000 inwoners van de VS te ondervragen die 4,2 miljoen beoordelingen gaven over meer dan 3.000 merken. Deelnemers aan de enquête werd gevraagd om merken te beoordelen op mensen, snelheid, diensten en resolutie. De 300 beste merken bereikten Forbes' allereerste lijst van de beste klantenservice, met Drury Hotels op 56

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (gratis)
  • Bellen (lokaal)
  • Internettoegang
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Externe cateraars toegestaan
  • Huisdiervriendelijk

Zakelijke dienstverlening

  • Businesscenter

Recreatieve activiteiten

  • Binnenzwembad
  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Whirlpool

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi

Afstand vanaf vliegveld

  • 7 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Parkeerruimte voor bus

Vergaderruimte Drury Plaza Hotel Indianapolis Carmel

Totale vergaderruimte11.790 ft²
Vergaderzalen9
Grootste zaal3.070 ft²
Op één na grootste zaal1.642 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers272
Eenpersoons (1 bed)135
Tweepersoons (2 bedden)102
Suites35
Belastingtarief7%
Bezettingsgraad5%

Lokale attracties

Het kindermuseum van Indianapolis

Recreatie
Op 9 mi. afstand
Het Children's Museum of Indianapolis is het grootste kindermuseum ter wereld. Het bevindt zich op 3000 North Meridian Street, Indianapolis, Indiana, Verenigde Staten, in de wijk United Northwest Area van de stad.
Meridian Street 3000 N
Indianapolis, IN, US 46208

Geschiedenispark Conner Prairie

Museum
Op 13 mi. afstand
Conner Prairie is een interactief geschiedenispark, of museum voor levende geschiedenis, in Fishers, Indiana, Verenigde Staten, dat het huis van William Conner bewaart, dat is opgenomen in het nationaal register van historische plaatsen, en dat een deel van het leven in Indiana in de 19e eeuw aan de White River nabootst.
13400 Allisonville Road
Vissers, IN, US 46038

Dierentuin van Indianapolis

Recreatie
Op 20 mi. afstand
De Indianapolis Zoo bevindt zich in White River State Park, in Indianapolis, Indiana, Verenigde Staten. De Indianapolis Zoo is een instelling die door de Association of Zoos and Aquariums (AZA) en de American Alliance of Museums is geaccrediteerd als dierentuin, aquarium en botanische tuin. De dierentuin is een particuliere organisatie zonder winstoogmerk, ontvangt geen belastingsteun en wordt volledig ondersteund door lidmaatschapsbijdragen, toelatingen, donaties, verkopen, subsidies en een jaarlijkse inzamelingsactie.
Washington Street 1200 W
Indianapolis, IN, US 46222

Bankers Life Fieldhouse

Recreatie
Op 12 mi. afstand
Bankers Life Fieldhouse is een overdekte arena in het centrum van Indianapolis, Indiana, Verenigde Staten. Het is de thuisbasis van de Indiana Pacers van de National Basketball Association en de Indiana Fever van de Women's National Basketball Association.
Pennsylvaniastraat 125 S
Indianapolis, IN, US 46204

Indianapolis Motor Speedway

Op 18 mi. afstand
De Indianapolis Motor Speedway is een autoracecircuit in Speedway, Indiana, in de Verenigde Staten. Het is de thuisbasis van de Indianapolis 500 en de Brickyard 400, en vroeger de thuisbasis van de Grand Prix van de Verenigde Staten.
4790 W 16th Street, Indianapolis
Indianapolis, IN, US 46222

Indiana State Fairgrounds

Recreatie
Op 9 mi. afstand
De Indiana State Fair is een jaarlijkse beurs die wordt gehouden in Indianapolis, Indiana, meestal in de maand augustus. De eerste kermis werd gehouden in oktober 1852, op het terrein van wat bekend werd als Militair Park. De eerste Indiana State Fair op het huidige terrein langs East 38th Street werd gehouden in 1892. In 2013 had de beurs met 978.296 het hoogste aantal bezoekers. De gebouwen en het terrein van de staatsbeurs worden gebruikt voor verschillende andere shows wanneer de beurs niet wordt gehouden. Het grootste gebouw op het beursterrein is het Indiana Farmers Coliseum. Het beursterrein bevindt zich in de noordwestelijke hoek van 38th Street en Fall Creek Parkway.
1202 E 38th Street, Indianapolis
Indianapolis, IN, US 46205

Meer

Drury Plaza Hotel Indianapolis Carmel ligt op slechts 2 km van het centrum van Indianapolis, aan N Meridian Street en de I-465. Het hotel ligt dicht bij lokale attracties zoals Indianapolis Motor Speedway, het Center for the Performing Arts en het Parkwood Crossing kantorenpark. Gasten genieten van gratis wifi, gratis warm ontbijt, gratis kickback van 5:30 en meer. Wij geloven in het bieden van uitzonderlijke waarde en bekroonde service aan elke groep. We zijn er trots op dat we onze 17e opeenvolgende JD Power kunnen vieren als de „hoogste gasttevredenheid onder de hotelketens in de hogere middenklasse” en TripAdvisor heeft ons erkend als een „" meest uitstekende "” hotelketen van 2022.” Bedankt voor het overwegen van ons hotel voor deze aankomende groep. We zouden het een eer vinden om ze te mogen ontvangen!

Annuleringsbeleid

Annulering van een groep minder dan 30 dagen voor aankomst of het niet naleven van de uitputtingsclausule heeft tot gevolg dat de annuleringskosten worden berekend als een percentage van de gederfde inkomsten. Individuele annulering is 24 uur voor aankomst mogelijk.

Beperkingen voor faciliteiten

Check-in tijd: 15.00 uur Uitchecktijd: 11:00 uur Parkeren: Gratis (tijdens verblijf) Dit is een rookvrij hotel Huisdieren toegestaan *Voor kamers met huisdieren wordt een dagelijkse schoonmaakkosten van $35 per kamer plus belasting in rekening gebracht. Hulpdieren zijn gratis welkom. Maximaal twee huisdieren per kamer.

Extra informatie

Bedankt dat u Drury Hotels overweegt om het volgende evenement van uw klanten te organiseren! Gasten kunnen genieten van onze eersteklas voorzieningen, zoals ons warme ontbijtbuffet, wifi en onze avondreceptie met warme gerechten en koude dranken die altijd gratis zijn.

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?