Visit Indy

South Capitol Avenue 200 Suite 300 46225

Waarom kiezen voor onze bestemming?

Indy's strategisch ontworpen congresdistrict, levendige wijken en pittoreske ontmoetingsplaatsen bieden de ideale setting voor succesvolle evenementen. Deelnemers kunnen kiezen uit beloopbare attracties zoals het 250 hectare grote White River State Park in het centrum, het schilderachtige Central Canal, de internationaal befaamde Indianapolis Cultural Trail, Monument Circle, boeiende musea, sportfaciliteiten van topklasse en meer. Van een hoofdkantoor met 1.013 kamers, JW Marriott, door Conde Nast Traveler uitgeroepen tot #1 hotel in het Midwesten, tot de „#1 Airport in Noord-Amerika”, biedt eersteklas infrastructuur de basis voor een onvergetelijke ervaring. Van de 7.100 hotelkamers in het centrum zijn er 4.700 kamers in 12 accommodaties via een skywalk verbonden met het congrescentrum — de meeste in het land. Nieuwe ontwikkelingen zorgen ervoor dat Indy voorop blijft lopen. Hilton koos Indy als een van de slechts drie steden om het nieuwe merk Signia te lanceren waarin vergaderingen centraal staan. Dit nieuwe pand zal 40 verdiepingen hoog zijn, 800 kamers bieden en een bar op het hoogste niveau met uitzicht op de skyline bevatten. Een uitbreiding van het Indiana Convention Center, inclusief een oppervlakte van 50.000 m². De balzaal van -ft verbindt het hotel met het centrum, waardoor een ongeëvenaard conventiepakket ontstaat. Dit project wordt naar verwachting in 2026 geopend. Monument Circle, het iconische hart van de stad, is uitgerust met ultramoderne licht- en audiotechnologie en biedt elke avond een patriottische groet die u niet mag missen, getiteld Shining A Light. TIME Magazine, Travel + Leisure en Condé Nast Traveler noemden elk Indy's nieuwste juweeltje, het Bottleworks District. Dit uitgaanscentrum beschikt over een ambachtelijke eetzaal, een bioscoop, een bowling- en arcadebar met eendenspeldjes, salons en boetieks. Het middelpunt van de wijk is het Bottleworks Hotel, een luxe hotel met 139 kamers en 13.494 vierkante meter aan vergaderruimte, versierd met een klassieke gevel en een opvallend art-deco-interieur. Meer dan 300 verschillende eetgelegenheden in het centrum vormen de groeiende eetcultuur van de stad, waardoor Forbes Indy onder de aandacht heeft gebracht als een van de 'favoriete eetsteden van Amerika'. Het is tijd om het ontwerp van je evenement opnieuw uit te vinden, de verwachtingen te overtreffen en je evenement naar een hoger niveau te tillen met Indy.

Bekroningen

Aandachtspunten locatie

Cvent's 2024 Top Meeting Destinations

See Cvent's full list of 2024 Top Meeting Destinations.

Cvent's 2023 Top Meeting Destinations

See Cvent's full list of 2023 Top Meeting Destinations.

Afstand vanaf vliegveld

  • Internationale luchthaven van Indianapolis

    14 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

Culturele route

Recreatie
Op 1 block afstand
Deze internationaal geprezen groene stadsweg verving een rijstrook met autoverkeer door een voetpad dat 13 kilometer door de stad kronkelde en de beste buurten en attracties van de stad met elkaar verbond.
132 W. Walnoot
Indianapolis, IN 46204

NCAA Hall of Champions

Museum
Op 3 blocks afstand
Indy is de thuisbasis van het bestuursorgaan van collegiale atletiek, met het interactieve museum NCAA Hall of Champions dat het hart en de toewijding van student-atleten in 24 sporten viert. De Hall of Champions en het aangrenzende Conference Center zijn open voor bezoekers, rondleidingen en privé-evenementen.
Washington St. 700 W.
Indianapolis, IN 46204

Promenade aan Georgia Street

Recreatie
Op 1 block afstand
Deze op Europa geïnspireerde promenade van drie blokken naast het Indiana Convention Center biedt plaats aan biertuinen, concertpodia, tenten, foodtrucks en meer.
25 W. Georgia St.
Indianapolis, IN 46225

The Lawn Outdoor Amphitheatre

Recreatie
Op 3 blocks afstand
Nationale acts verlichten dit favoriete buitenpodium de hele zomer lang.
801 W. Washington St.
Indianapolis, IN 40204

White River State Park

Parkeren
Op 1 block afstand
Het grootste stedelijke staatspark van het land herbergt zeven grote attracties, de schilderachtige Central Canal-wandeling en hectares groen, allemaal op loopafstand van het congresdistrict.
600 W. Washington St.
Indianapolis, IN 46204

Dierentuin van Indianapolis

Recreatie
Op 4 blocks afstand
De Indianapolis Zoo, gelegen in White River State Park, is een favoriet onder gezinnen. Verken het veelgeprezen International Orangutan Center, weelderige tuinen, een koepel om dolfijnen te spotten onder water en een nieuw evenementenpaviljoen dat in juni 2017 wordt geopend.
1200 W. Washington St.
Indianapolis, IN 46222

Centraal kanaal

Recreatie
Op 2 blocks afstand
Venetiaanse gondels, Segway-tochten, kajaks, waterfietsen, surreys, fietsers, joggers en wandelaars activeren het schilderachtige Centrale Kanaal het hele jaar door. Monumenten, gedenktekens, muurschilderingen en openbare kunst sieren de ruimte.
Ohiostraat 429 W.
Indianapolis, IN 46204

Staatsmuseum van Indiana

Museum
Op 2 blocks afstand
Ontdek de wetenschap, geschiedenis en cultuur van Indiana.
650 W. Washington St.
Indianapolis, IN 46204

Congrescentra

  • Indiana Convention Center & Lucas Oil Stadium

    Het Indiana Convention Center & Lucas Oil Stadium verankert de "#1 Convention City van USA Today in de VS” Het centrum ligt in het hart van een bloeiende binnenstad en biedt 749.000 vierkante meter aan expositieruimte en gemakkelijke toegang tot alles wat Indy te bieden heeft.

    • Tentoonstellingsruimte749.000 ft²
      Totale vergaderruimte113.302 ft²
      Hotelkamers 1 mijl van conferentiecentrum7.100

Meer

Extra informatie

Indianapolis is strategisch ontworpen als de belangrijkste bestemming voor het organiseren van congressen en evenementen, maar het is het uitzonderlijke serviceniveau van onze gastvrijheidsgemeenschap dat ons onderscheidt. Bezoek Indy's team van doorgewinterde professionals dat klaar staat om u te helpen bij het vinden van locaties tot het uitvoeren van de kleinste details. Het is onze taak om het u gemakkelijker te maken en te zorgen voor een geslaagd evenement. En als u via ons verkoopteam boekt, zijn onze diensten volledig gratis. GRATIS DIENSTEN VOOR PROFESSIONALS OP HET GEBIED VAN CONGRESSEN EN EVENEMENTEN OMVATTEN: • Sourcing van hotels en locaties • Verbindingen met 700 gemeenschapspartners en serviceproviders • Coördinatie van bezoeken ter plaatse • Indy-informatiebalies • Aanwezigheidsmarketing • PR- en mediabronnen • Aanbiedingen en kortingen • En meer Kopieer Visit Indy op je RFP om aan de slag te gaan. Lees meer of neem contact met ons op via VisitIndy.com/meet.