Embassy Suites by Hilton Cleveland Rockside

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
5800 Rockside Woods Boulevard Onafhankelijkheid, OH 44131

Promoties

Christmas in July Promotion

01-07-2024 – 30-08-2024

Prepare to Engage Promotion

01-07-2024 – 30-06-2025

Benodigde datums

  • 27-07-202431-07-2024
  • 03-08-202409-08-2024
  • 11-08-202413-08-2024

Beoordelingen

Northstar
3
AAA
3

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (gratis)
  • Bellen (lokaal)
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Langdurig verblijf
  • Restaurant ter plaatse
  • Ruimte (privé)
  • Ruimte (semi-privé)

Zakelijke dienstverlening

  • Businesscenter

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • AV-medewerkers ter plaatse

Recreatieve activiteiten

  • Binnenzwembad
  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Laadperron
  • Podium

Bereikbaarheid

Vanaf de internationale luchthaven Cleveland Hopkins: Neem de I-480 East naar de I-77 South Neem de I-77 South naar afrit 155 (Rockside Rd.) en sla linksaf naar Rockside Road. Ga naar het 4e stoplicht en sla linksaf (Rockside Woods Blvd.) Het hotel bevindt zich op 1/4 mijl van Rockside Road aan uw linkerhand.

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Parkeerruimte voor bus

Afstand vanaf vliegveld

  • 12 mijl van locatie

Vergaderruimte Embassy Suites by Hilton Cleveland Rockside

Totale vergaderruimte17.000 ft²
Vergaderzalen9
Grootste zaal9.620 ft²
Op één na grootste zaal9.555 ft²
Ruimte (privé)12.732 ft²
Ruimte (semi-privé)5.000 ft²
Tentoonstellingsruimte9.360 ft²
Filters

Plattegronden

Kamers

Totaal aantal hotelkamers271
Eenpersoons (1 bed)125
Tweepersoons (2 bedden)146
Suites243
Eenpersoonstarief (1 bed)US$ 79,00 – US$ 229,00
Tarief tweepersoons (2 bedden)US$ 89,00 – US$ 229,00
Belastingtarief17,5%

Lokale attracties

Urban Craft bevindt zich in Embassy Suites

Op 0 mi. afstand
Bij Embassy Suites Cleveland-Rockside, de leider van hotels in de omgeving van Cleveland, doen we er alles aan om elk element van uw verblijf te verbeteren. Dat betekent dat we na een goede nachtrust in onze superieure accommodaties met alleen suites in Cleveland voor u zorgen met eetgelegenheden die verder gaan dan de norm. Geen muffe bagels, ons unieke en gratis ontbijt dat op bestelling wordt klaargemaakt, zorgt voor een productieve dag, waar je ook heen gaat. Wanneer u terugkomt, begroeten we u met een nachtelijke managerreceptie waar warme gesprekken en koele drankjes worden geserveerd, ook helemaal gratis. Voor een altijd bevredigende eetervaring in Cleveland, Ohio, combineert restaurant Urban Craft lokale favorieten met ambachtelijke bieren en unieke cocktails. Doe alsjeblieft mee en ontdek hotelrestaurants op zijn best.
5800 Rockside Woods Blvd
Onafhankelijkheid, OH, US 44131

Rocket Mortgage Field House

Recreatie
Op 9 mi. afstand
Wanneer je Rocket Mortgage Field House bezoekt, staat je een hele entertainmentervaring te wachten! Het is Cavaliers basketbalactie op het hardhout. Het zijn de populairste concerten op het podium. Het zijn de meest spectaculaire familieshows onder één dak! Het zijn kenmerkende sportevenementen, waaronder de Mid-American Conference basketbaltoernooien voor heren en dames.
1 Center Ct, Cleveland, OH 44115
Cleveland, OH, US 44115

Topgolf

Recreatie
Op 1 minute afstand
Welkom bij Topgolf (naast Embassy Suites!) — de belangrijkste amusementsbestemming in Independence. Per entertainmentbestemming hebben we het over een plek waar je terecht kunt voor verjaardagsfeestjes, vrijgezellen- of vrijgezellenfeesten, zakelijke evenementen, date-avonden of gewoon een avondje uit met vrienden, en iedereen zal een geweldige tijd hebben. Ongeacht de gelegenheid of met wie je het deelt, wij geloven dat elke geweldige tijd begint met spelen, wordt gevoed door eten en drinken, ontroerd wordt door muziek en dat alles mogelijk wordt gemaakt door de gemeenschap.
5820 Rockside Woods Blvd N.
Onafhankelijkheid, OH, US 44131

Rock and Roll Hall of Fame en Museum

Museum
Op 11 mi. afstand
Uw bezoek aan de Rock and Roll Hall of Fame and Museum helpt onze inspanningen te financieren om de wereld te informeren over de sociale betekenis van rock and roll. Net als de muziek die we vieren, bruist de Rock and Roll Hall of Fame van de energie, passie en geest van muziek. Het 150.000 vierkante meter grote museum beschikt over zeven verdiepingen, vijf theaters voor films, speciale evenementen en gratis openbare programma's en steeds wisselende exposities
1 Key Plaza
Cleveland, OH, US 44114

Cleveland Hopkins International

Vliegveld
Op 10 mi. afstand

Cleveland Browns Stadium

Recreatie
Op 10 mi. afstand
Traditie is zo'n belangrijk onderdeel van de Browns, dus het is belangrijk op te merken dat ze sinds hun geboorte in 1946 op dezelfde locatie aan de oevers van Lake Erie hebben gespeeld. Van 1946-95 was hun thuisbasis Cleveland Municipal Stadium. De Browns wonnen daar alle acht landskampioenschappen en organiseerden 17 wedstrijden na het seizoen. Het is ook de plek waar 16 mannen - 15 spelers en één coach - een carrière hebben opgebouwd, waardoor ze uiteindelijk in de Pro Football Hall of Fame in Canton, Ohio terechtkwamen.
1085 W 3e straat
Cleveland, OH, US 44114

Progressief veld

Recreatie
Op 9 mi. afstand
Het honkbalveld van Cleveland Guardians, gesponsord door Progressive, biedt honkbalfans wedstrijden in een grote competitie in een intieme omgeving. Progressive Field ligt in het centrum van Cleveland en is de belangrijkste thuisbasis van lokale honkbalhelden, de Cleveland Guardians. Het honkbalveld, gebouwd in 1994, verankert het Gateway Sports and Entertainment Complex, en het is ook een van Cleveland's revivals voor sportfans.
Ontariostraat 2401
Cleveland, OH, US 44115

Playhouse Square

Theater
Op 9 mi. afstand
Het Playhouse Square Center, in het centrum van Cleveland, Ohio, is het tweede grootste theatercomplex in de Verenigde Staten (op de tweede plaats na het Lincoln Center in New York City). De theaters werden in het begin van de jaren twintig in een tijdsbestek van negentien maanden gebouwd en vervolgens gesloten, maar werden nieuw leven ingeblazen door een inspanning van de basis. Hun renovatie en heropening hebben bijgedragen aan het inluiden van een nieuw tijdperk van revitalisering van de binnenstad in Cleveland, en werd „een van de tien grootste successen in de geschiedenis van Cleveland” genoemd.
501 Euclid Avenue.
Cleveland, OH, US 44115

Meer

Ervaar het onlangs gerenoveerde atrium en restaurant van het Embassy Suites by Hilton Cleveland - Rockside hotel in Independence, Ohio. Gelegen op de kruising van de I-480 en de I-77, hebben u en uw gasten gemakkelijk toegang tot de attracties in het noordoosten van Ohio. Stap onze lobby binnen en word begroet door ons torenhoge atrium van acht verdiepingen met een gelaagde waterval en zithoeken om te werken, te socializen of te ontspannen. Onze accommodatie met alleen suites is ideaal gelegen net ten zuiden van het centrum van Cleveland, op slechts 15 minuten van Cleveland Hopkins International Airport en biedt een gratis pendeldienst van en naar de luchthaven van Cleveland om transportproblemen te voorkomen. We hebben gratis parkeergelegenheid en we zijn omringd door vele eetgelegenheden, waaronder ons nieuwe eigen restaurant Urban Craft.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
May 14 – Oct 26
Voor- en naseizoen
Apr 2 – May 13
Oct 27 – Nov 16
Laagseizoen
Nov 17 – Dec 30
Jan 1 – Apr 1

Annuleringsbeleid

Annulering van elke reservering in een groepsblok moet 48 uur voor de aankomstdatum worden gedaan en bevestigd worden door het annuleringsnummer van het hotel.

Beperkingen voor faciliteiten

Niet roken

Extra informatie

Of u nu een vergadering, bedrijfsevenement, banket, bruiloft of ander feest organiseert, Embassy Suites by Hilton Cleveland Rockside heeft de tools die u nodig hebt. Alle 271 tweekamersuites zijn perfect om uit te spreiden en te ontspannen. Met een eigen slaapkamer en een apart woongedeelte is er meer dan genoeg ruimte voor familie, werk of beide. Onze suites bieden alle gemakken van thuis om uw verblijf nog aangenamer te maken met een tv in elke kamer, een woonkamer met een slaapbank, fauteuil en goed verlichte werktafel, bar, koelkast, magnetron en koffiezetapparaat.