Wylder Hotel Windham - #1 Resort NY State

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
19 EN 296 Windham Hudson, NY 12496

Benodigde datums

  • 29-07-202401-08-2024
  • 05-08-202408-08-2024
  • 12-08-202416-08-2024

Bekroningen

# 1 resort in de staat New York, reizen en vrije tijd - De beste ter wereld in 2023

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Internettoegang
  • Uitzicht (bergen)
  • Uitzicht (oceaan of water)

Faciliteiten

  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • Hogesnelheidsinternet

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Whirlpool

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Trein

Afstand vanaf vliegveld

  • 52.2 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren

Vergaderruimte Wylder Hotel Windham - #1 Resort NY State

Totale vergaderruimte4.500 ft²
Vergaderzalen8
Grootste zaal4.000 ft²
Op één na grootste zaal1.000 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers110
Eenpersoons (1 bed)79
Tweepersoons (2 bedden)22
Suites9
Eenpersoonstarief (1 bed)US$ 215,00 – US$ 490,00
Tarief tweepersoons (2 bedden)US$ 345,00 – US$ 620,00
Belastingtarief8%

Lokale attracties

Unie + post

Nachtleven
Op 5 minutes afstand

Vroman's Nose-wandelpad

Parkeren
Op 40 minutes afstand
Verken dit 2,5 kilometer lange luspad in de buurt van Middleburgh, New York. Over het algemeen beschouwd als een redelijk uitdagende route, duurt het gemiddeld 52 minuten om de route te voltooien. Dit is een erg populair wandelgebied, dus je zult waarschijnlijk andere mensen tegenkomen tijdens het verkennen. Honden zijn welkom, maar moeten wel aangelijnd zijn.

Kaaterskill-watervallen

Recreatie
Op 28 minutes afstand
Dit is een van de meest populaire wandelingen in de omgeving, deels omdat iedereen van watervallen houdt, en deels omdat het een relatief korte wandeling is naar een enorme uitstap van 260 voet, verdeeld over twee druppels.

Ze Windham wijnbar

Recreatie
Op 5 minutes afstand
Perfecte locatie voor een dagtrip of een drankje na het eten.

De Windham Spa

Recreatie
Op 5 minutes afstand
Het aanbieden van diensten variërend van gezichtsbehandelingen tot massages! Kom langs voor een ontspannen pitstop tijdens je verblijf!

De lokale bevolking van Windham

Recreatie
Op 5 minutes afstand
Dit plaatselijke café is een belangrijk onderdeel van de Windham-gemeenschap. Ze staan erom bekend dat ze buiten kantooruren een reeks evenementen organiseren. Kom langs voor ontbijt, lunch of livemuziek!

Antiek in Tannersville

Winkelen
Op 20 minutes afstand
Met meer dan 20 geselecteerde antiekhandelaren die exposeren in een 19e-eeuws gebouw, kom langs om de verbazingwekkende collectie antiek van hoge kwaliteit en verzamelobjecten te bekijken! Handelaren die unieke schatten tentoonstellen, waaronder sieraden, kunstwerken en nog veel meer!

Windham Mountain Resort

Recreatie
Op 5 minutes afstand
De nabijgelegen berg is zeven dagen per week geopend en biedt een verscheidenheid aan buitenactiviteiten, ongeacht het seizoen. Of het nu gaat om skiën en snowtubing of fietstochten en schilderachtige stoeltjesliften, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Meer

Het iconische Thompson House Resort werd opgericht in 1880 en werd meer dan 140 jaar lang beheerd door een familie totdat Wydler Hotels in 2021 eigenaar werd van dit magische pand. Wylder is liefdevol bezig met het restaureren, heruitvinden en eren van het erfgoed van dit pand en geeft het tegelijkertijd nieuw leven in met een frisse geest voor de toekomst. We zijn verheugd om een nieuwe generatie avonturiers te verwelkomen in dit juweeltje in de Great Northern Catskills. Met 20 hectare pastoraal land omringd door de Batavia Kill en uitzicht op Windham Mountain, hebben we meerdere vergader- en evenementenruimtes om uit te kiezen, zowel binnen als buiten. Organiseer een algemene vergadering in The Main Lodge of organiseer een-op-een met uw teamleden in onze niet-traditionele ruimtes in The Evergreen Lodge of The Pines Inn - er is hier een ruimte voor iedereen. Naast vergader- en evenementenruimtes hebben we 110 kamers op het terrein en bieden plaats aan maximaal 137 gasten ter plaatse (gedeelde kamers) of 110 gasten ter plaatse (eenpersoonskamers). Laat ons team uw retraite van begin tot eind samenstellen. Of uw bedrijf nu geneigd is tot avontuur of ontspanning, ons team kan een scala aan gepersonaliseerde activiteiten en toevoegingen aanbieden om uw reis onvergetelijk te maken. Tot de voorzieningen van het hotel behoren een groot verwarmd zwembad, houtgestookte sauna's, augurkbalvelden, vuurkorven verspreid over het pand, een overdekte recreatieruimte, een ijsbaan (alleen in de winter), lazy river tubing, hangmatten, boomschommels en nog veel meer. Favorieten voor teambuilding zijn onder meer Afterhours by the Campfire, Nature Walks, Hosted Pickleball-toernooien, Paint N Sip en Team Karaoke in de Rec Room. De accommodatie beschikt ook over een eigen bakkerij die de hele dag geopend is, genaamd Babblers Bakery, waar we trots zijn op onze versgebakken croissants, bosbessenmuffins en aardbeien-rabarbertaart. Babblers, ons eigen restaurant, ligt midden in de natuur en is gastvrij en serveert het hele jaar door klassieke en comfortabele gerechten. De sfeer is levendig en vertrouwd en het eten en de plengoffers zijn sterk. Wylder Windham zit boordevol mogelijkheden om de natuurlijke schoonheid van de Great Northern Catskills te ontdekken. Kies uit avonturen die je hier op ons terrein kunt beleven, of andere avonturen in de buurt. Of het nu gaat om ontspannen langs de oevers van de Batavia Kill of een dagje luieren in en rond ons grote, verwarmde zwembad, er is hier voor elk wat wils.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Sep 1 – Sep 30
Oct 1 – Oct 31
May 1 – May 20
Voor- en naseizoen
Feb 1 – Feb 21
Laagseizoen
Apr 1 – Apr 30
Nov 1 – Nov 30

Extra informatie

Evenementruimte in The Main Lodge — 200 gasten De zaal van The Evergreen Lodge — 50 gasten De bibliotheek van The Pines Inn — 50 gasten De recreatieruimte — 200 gasten Babblers Killside — 250 gasten

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?