Thompson Houston – NOW OPEN

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Allen Parkway 1717 Houston, TX 77019

Promoties

MEET THOMPSON

13-03-2024 – 31-08-2024

Beoordelingen

AAA
4

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)
  • Ruimte (semi-privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • AV-medewerkers ter plaatse

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Spa of salon

Apparatuur

  • Laadperron

Afstand vanaf vliegveld

  • 10.7 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Valet parkeerserviceUS$ 52,00 / dag

Vergaderruimte Thompson Houston – NOW OPEN

Totale vergaderruimte17.000 ft²
Vergaderzalen8
Grootste zaal8.050 ft²
Op één na grootste zaal5.740 ft²
Ruimte (privé)12.000 ft²
Ruimte (semi-privé)5.000 ft²
Ruimte (buiten)2.500 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers172
Eenpersoons (1 bed)133
Tweepersoons (2 bedden)39
Suites34
Belastingtarief17%

Lokale attracties

Aquarium in de binnenstad

Recreatie
Op 1 mi. afstand
Er is veel plezier te beleven in het Downtown Aquarium, een enorm complex met een aquarium van 500.000 liter, een restaurant, bar, reuzenrad, draaimolen en andere attracties.
410 Babystraat
Houston, TX 77002

Dierentuin van Houston

Recreatie
Op 5 mi. afstand
Geniet van een leuk dagje uit met het gezin wanneer je deze populaire attractie bezoekt waar meer dan 6.000 dieren leven, van Aziatische olifanten tot Humboldt-pinguïns.
6200 Hermann Park Dr
Houston, TX 77030

NRG-stadion

Recreatie
Op 10 mi. afstand
NRG Stadium organiseert een scala aan evenementen, van popconcerten van wereldklasse tot comedyshows. Het is de moeite waard om te zien wat er op het programma staat terwijl je in de stad bent.
NRG Pkwy
Houston, TX 77054

Museumdistrict van Houston

Museum
Op 3 mi. afstand
Kom helemaal tot rust wanneer je het Houston Museum District bezoekt, waar je 19 musea vindt om te ontdekken, waaronder het Houston Museum of Natural Science, het Houston Museum of African Culture en het Holocaust Museum Houston.
5010 Caroline Street
Houston, TX 77004

De Galleria

Winkelen
Op 6 mi. afstand
Met meer dan 2 miljoen vierkante meter aan ruimte beschikt dit uitgebreide winkelcentrum over meer dan 400 winkels en restaurants. Geniet van het indrukwekkende aanbod van luxe kleding-, sieraden- en accessoiremerken van The Galleria. Vermaak de kinderen op de ijsbaan, de zwembaden en de speeltuin. Tank daarna bij in meer dan 60 eetgelegenheden naar keuze, waaronder de beste restaurants voor fijnproevers en al je favoriete snacks en fastfood.
Westheimer Road 5085
Houston, TX 77056

Shell Energy Stadium

Recreatie
Op 3 mi. afstand
Het Shell Energy Stadium, voorheen het BBVA Compass Stadium, ligt in het Stadium District van Houston en organiseert voetbalwedstrijden, voetbalwedstrijden, concerten en meer.
2200 Texas Avenue
Houston, TX 77003

Golfbaan Hermann Park

Recreatie
Op 5 mi. afstand
Geniet van een rondje golf langs met eiken omzoomde fairways op deze golfbaan in het hart van Houston.
2155 St McGregor Way
Houston, TX 77030

Minute Maid Park

Recreatie
Op 2 mi. afstand
Koop kaartjes voor een honkbalwedstrijd in dit beroemde stadion in het centrum van Houston, dat beschikt over een schuifdak.
501 Crawford Street
Houston, TX 77002

Meer

Thompson Houston is gevestigd in een torenhoge wolkenkrabber van 36 verdiepingen en is de nieuwste en meest trendy bezienswaardigheid van de stad. Dit architectonische wonder vormt een stijlvol decor voor invloedrijke lokale bewoners, doorgewinterde globetrotters en culturele smaakmakers om elkaar te ontmoeten, contact te maken, te genieten en feest te vieren. De reis van de gasten begint vanaf het moment van aankomst op de prachtige gevel van glas en staal van de accommodatie. Een verfijnde moderne esthetiek uit het midden van de eeuw vindt een eigentijdse stem in de lobby op de zevende verdieping, voorzien van luxe lederen stoelen en adembenemende moderne kunstwerken. In het hele pand zijn geavanceerde functies in overvloed aanwezig. Een spa- en wellnessvloer geïnspireerd op het heiligdom brengt gasten weer op hun best. Een van de grootste zwembadterrassen van Houston is op zichzelf de populairste plek van de stad om een cocktail te drinken en te genieten van de zon, terwijl een gevarieerd aanbod aan levensgenieters een welkom thuis vindt in de culinaire hoofdstad van het Zuiden. Bovendien is een privé-helihaven de ultieme manier om een entree te maken voor de meest veeleisende gasten.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Jan 10 – May 31
Sep 10 – Dec 15
Voor- en naseizoen
Aug 2 – Sep 9
Laagseizoen
Jun 1 – Aug 1

Extra informatie

De felbegeerde locatie van het hotel in het groene Buffalo Bayou Park kenmerkt het hotel als een ware oase in de stad. Een groene ruimte van 160 hectare naast het centrum van Houston: diverse flora, wandel- en fietspaden en originele kunstinstallaties liggen op slechts een steenworp afstand van uw kamer. Aan de overkant van de straat herbergt het paviljoen een eersteklas gezondheids- en fitnesscomplex en een veelgeprezen, gastronomisch restaurant dat bekend staat om zijn gedurfde smaken en duurzaam geproduceerde ingrediënten. Thompson Houston is toegewijd aan de cultuurveranderaars onder ons en ligt heerlijk dicht bij het artistieke centrum van H-town: de Montrose Neighborhood, een ongeëvenaard bohemien en culinair mekka. De thuisbasis van talloze van de grootste musea, culturele instellingen, kunsttentoonstellingen en theaterervaringen in het zuiden van de VS, we zijn er trots op Houston ons thuis te noemen.

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?