The Royal Sonesta Houston Galleria

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
2222 West Loop Zuid Houston, TX 77027

Promoties

Need Dates Promotion

Bespaar 5%
01-05-2024 – 31-12-2024

Benodigde datums

  • 23-07-202429-07-2024
  • 04-08-202407-09-2024

Beoordelingen

AAA
4
Northstar
4

Bekroningen

*Convention South Reader's Choice Award 2017 *Finalist van de Stella Awards voor Beste Hotel in het Zuidwesten 2017

Aandachtspunten locatie

3D Event Space

Cvent Photo-realistic 3D Event Spaces give planners the ability to realize their vision down to the finest detail.

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie
  • VIP-service

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • AV-medewerkers ter plaatse
  • Hogesnelheidsinternet (10Mbps)

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Whirlpool

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Piano
  • Podium

Bereikbaarheid

Intercontinentale luchthaven George Bush (IAH) Afstand: 28 MI/45,06 KM Noordwaarts naar het hotel SuperShuttle-toeslag (enkele reis): $27,00 Neem Beltway 8 West naar Interstate 45 South. Verlaat 610 West en rijd verder naar 610 South. Verlaat San Felipe. Ga door het stoplicht en de Royal Sonesta Houston Galleria bevindt zich aan de rechterkant van de straat. William P. Hobby vliegveld (HOU) Afstand: 16 MI/25.75 KM Zuidoost naar het hotel SuperShuttle-toeslag (enkele reis): $24,00 Neem de Interstate 45 North naar 610 Loop West en ga verder naar 610 Loop North. Neem de afrit naar San Felipe. Maak een U-bocht bij het stoplicht en het hotel ligt tussen San Felipe en Westheimer Road. Trein Stationsnaam: AmTrak Houston - Downtown Afstand: 9,0 MI/14,48 KM ZUIDOOST naar het hotel Rijd zuidwaarts over de West Loop S en neem de oprit naar de I-610 N. Neem afrit 11 en voeg in op de I-10 E richting Downtown. Neem afrit 769A naar Smith St. Sla rechtsaf bij Franklins St. Sla rechtsaf bij Elder St. en rechtsaf naar Washington Ave.

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimteUS$ 32,00 / dag
  • Valet parkeerserviceUS$ 42,00 / dag

Afstand vanaf vliegveld

  • 14 mijl van locatie

Vergaderruimte The Royal Sonesta Houston Galleria

Totale vergaderruimte50.000 ft²
Vergaderzalen26
Grootste zaal10.735 ft²
Op één na grootste zaal8.019 ft²
Tentoonstellingsruimte12.000 ft²
Filters

Plattegronden

Kamers

Totaal aantal hotelkamers485
Eenpersoons (1 bed)285
Tweepersoons (2 bedden)200
Suites13
Belastingtarief17%
Bezettingsgraad17%

Lokale attracties

Uptown Park

Parkeren
Op 1 mi. afstand
Bezoekers van Uptown Park worden begroet door een stedelijke oase. Uptown Park ligt in het hart van het Uptown District in Houston en biedt de levendige gemeenschap een warme sfeer met meer dan 35 plekken om te winkelen, te dineren en nieuwe energie op te doen.
Post Oak Blvd. op Loop 610
Houston, TX, US 77056

Het museumdistrict van Houston

Museum
Op 7 mi. afstand
Het museumdistrict van Houston is de grootste concentratie van culturele instellingen in het land. Hier vind je een verzameling van 19 musea, elk met een eigen specialiteit. Het Museumdistrict is een bestemming met een verscheidenheid aan wisselende tentoonstellingen, kunstcollecties, optredens, filmseries en praktische activiteiten. Boordevol meesterwerken, grensverleggend biowetenschappen, geschiedenis en de nieuwste hedendaagse kunstwerken: het Museumdistrict biedt een schat aan inspiratie en educatie voor alle leeftijden.
1300 McGowan Street
Stap 120
Houston, TX, US 77004

Winkelcentrum Galleria

Winkelen
Op 3 blocks afstand
De Galleria is het 6e grootste winkelcentrum in Amerika — met zijn verbluffende architectuur, uitzonderlijke winkels van wereldklasse en kenmerkende stijl van entertainment heeft The Galleria zichzelf gevestigd als de #1 winkel- en toeristenbestemming in Houston met meer dan 24 miljoen bezoekers per jaar. De Galleria beschikt over 375 winkels, een ijsbaan en restaurants onder spectaculaire glazen atria.
5085 Westheimer Road
Houston, TX, US 77056

Hermannpark

Historisch monument
Op 7 mi. afstand
Hermann Park is een van de meest bezochte openbare parken van Houston. Het ligt tussen Fannin Street en Cambridge Street, op loopafstand van het Texas Medical Center, Rice University en het Museum District, en op een paar kilometer van de Third Ward, het historische Astrodome en het NRG Stadium (thuisstadion voor de Houston Texans). Het land dat het bewoont werd in 1914 door George H. Hermann aan de stad Houston geschonken.
6001 Fannin
Houston, TX, US 77030

Herdenkingspark

Parkeren
Op 3 mi. afstand
Memorial Park, een stadspark in Houston, Texas, is een van de grootste stadsparken in de Verenigde Staten. Het park werd geopend in 1924 en beslaat ongeveer 1466 hectare in de 610 Loop, tegenover de wijk Memorial. Memorial Drive loopt door het park, in oostelijke richting naar het centrum van Houston en westwaarts naar de 610 Loop. De I-10 grenst aan het park in het noorden. Het park werd oorspronkelijk ontworpen door landschapsarchitecten Hare & Hare uit Kansas City, Missouri.
6501 Memorial Drive
Houston, TX, US 77219

NRG-park

Recreatie
Op 7 mi. afstand
NRG Park biedt onderdak aan NRG Center, NRG Stadium en NRG Arena, 26.000 parkeerplaatsen, 350 hectare, 4 locaties
Eén NRG Pkwy
Houston, TX, US 77054

Gerald D. Hines Waterwall Park

Parkeren
Op 6 minutes afstand
Het Gerald D. Hines Waterwall Park, voorheen de Williams Waterwall en de Transco Waterwall, is een sculpturale fontein met meerdere verdiepingen die tegenover de zuidkant van de Williams Tower in het Uptown District van Houston staat. De fontein en het omliggende park zijn gebouwd als architecturale voorziening voor de aangrenzende toren. Zowel de fontein als de toren zijn ontworpen door John Burgee Architects in samenwerking met Philip Johnson. De watermuur en de omliggende grond werden oorspronkelijk in privébezit, net als de kantoortoren, in 2008 gekocht door de Uptown Houston Tax Increment Reinvestment Zone, een lokale overheidsinstelling zonder winstoogmerk, om ervoor te zorgen dat de watermuur en het park op lange termijn behouden blijven. De fontein is momenteel geopend tussen 10.00 en 21.00 uur.
2800 Post Oak Boulevard
Houston, TX, US 77056

Het theaterdistrict

Theater
Op 8 mi. afstand
Het Theaterdistrict is het toppunt van klasse, verfijning en elk ander woord dat je zou associëren met een avondje theater. De belangrijkste theaterlocaties in de binnenstad, Alley Theatre, Jones Hall en Wortham Theater Center, liggen allemaal op steenworp afstand van elkaar en het Hobby Center for the Performing Arts ligt op slechts een steenworp afstand. De bestemmingen in de binnenstad, Bayou Place, Sundance Cinemas en het favoriete Downtown Aquarium van het hele gezin bevinden zich ook op slechts een paar blokken van de grote theaters en er zijn veel eetgelegenheden in overvloed, zodat u er zeker van bent dat u het gordijn niet zult missen. Een overvloed aan parken, fonteinen en bayou-paden zet voorbijgangers over om hun hoge hakken (of penny-loafers) achter zich te laten en hardloopschoenen aan te trekken. Een dagje sporten of een avondje chique frivoliteit kunnen hier allebei worden bereikt!
Prairiestraat 912
Stap 250
Houston, TX, US 77002

Meer

Aan de rand van de zakenwijk Uptown — de thuisbasis van de beroemde Galleria en een centrum voor eersteklas winkels, restaurants en entertainment — is het markante The Royal Sonesta Houston Galleria met 485 kamers een ideale plek om elkaar te ontmoeten, te spelen, te werken en tot rust te komen in de stad Bayou. Planners en bezoekers zijn dol op het gemak van de toplocatie van het hotel, plus het volledige scala aan voorzieningen en diensten gericht op productiviteit en succes. Het pand met AAA Four Diamond-rating beschikt over meer dan 50.000 vierkante meter aan gerenoveerde evenementenruimte - een moderne combinatie van stijl en inhoud die wordt beschouwd als een van de belangrijkste aanbiedingen van de stad in zijn soort - in combinatie met een team van veteranen uit de industrie die zich terdege bewust zijn van de speciale behoeften van deze markt. De speciale evenementenruimte van de Royal Sonesta Houston Galleria is zowel geïnspireerd als ontworpen op een vergaderplanner, en de schaal is ideaal voor een middelgrote groep om er een 'eigenaar' van te zijn. Niet alleen zorgt de centrale locatie van het hotel voor gemakkelijk in- en uitstappen, maar de indeling van het gebouw wordt ook regelmatig geprezen vanwege de goed doordachte laadpunten, de doorstroming en de flexibiliteit. De Legends Ballroom is de grootste zaal en biedt plaats aan maximaal 1.200 deelnemers. Chef-kok Esteban Carvajal blijft de lat hoger leggen voor een voedings- en drankproduct dat vanwege de kwaliteit, versheid, smaak en creatieve presentatie als een hoogtepunt wordt beschouwd. Dit geldt niet alleen voor catering, maar ook voor eetgelegenheden ter plaatse, waaronder Launch grab and go, Axis Lounge, ARA-restaurant, unieke TableOne voor kleine groepen en roomservice (beperkte uren). De culinaire filosofie van het merk Food Is Art wordt verrijkt door vriendelijk en efficiënt personeel. De alliantie van de Royal Sonesta Houston Galleria met Royal Productions biedt de nieuwste audio/visuele en technische ondersteuning om evenementen, gala's en vergaderervaringen te verbeteren. Vertegenwoordigers zijn elke dag ter plaatse om ervoor te zorgen dat verzoeken op een tijdige, persoonlijke en professionele manier worden ingewilligd. De medewerkers van Sonesta tonen een cultuur van zorgzaamheid in elke interactie met klanten en gasten, met de bedoeling waarde toe te voegen aan het leven van de mensen met wie het hotel omgaat door middel van gepassioneerde, oprechte en attente service. Het personeel voert integer en ethisch gedrag uit en voorziet in zowel uitgesproken als verwachte behoeften, en creëert memorabele, buitengewone ervaringen voor, tijdens en na de opdrachten. Dit moderne hotel met 23 verdiepingen is gunstig gelegen nabij belangrijke bestemmingen in Houston, zoals Downtown, het Texas Medical Center, het Houston Convention Center, de Museum and Theatre Districts, Montrose/Midtown, Reliant Park en de Energy Corridor, waardoor u alles kunt ontdekken wat de stad te bieden heeft.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Jan 14 – Mar 17
Apr 8 – May 24
Sep 9 – Nov 15
Voor- en naseizoen
Mar 18 – Apr 6
Laagseizoen
May 25 – Sep 8
Nov 16 – Dec 31

Annuleringsbeleid

Annuleer 48 uur voor aankomst om kosten van één nacht en belasting te vermijden. Moet gegarandeerd worden met een creditcard.

Beperkingen voor faciliteiten

Niet roken

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?