Hotel ZaZa Houston Museum District

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
5701 Hoofdstraat Houston, TX 77005-1895

Beoordelingen

AAA
4

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (gratis)
  • Bellen (lokaal)
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Langdurig verblijf
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • VIP-service

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Spa of salon

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Vliegveldshuttle

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Laadperron
  • Piano
  • Podium

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimte
  • Valet parkeerservice
  • Parkeerruimte voor bus

Vergaderruimte Hotel ZaZa Houston Museum District

Totale vergaderruimte16.623 ft²
Vergaderzalen11
Grootste zaal6.627 ft²
Op één na grootste zaal4.500 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers314
Eenpersoons (1 bed)171
Tweepersoons (2 bedden)64
Suites79
Belastingtarief17%

Lokale attracties

Broadway door heel Amerika - Houston

Theater
Op 10 minutes afstand
Het Hobby Center for the Performing Arts is een ultramodern entertainmentcomplex dat u gezien moet hebben en dat u niet mag missen. Deze stralende ster ter waarde van 102 miljoen dollar is ontworpen door Robert A. M. Stern en verlicht het Theatre District van Houston. The Hobby biedt de ultieme ervaring voor cultuurkenners met twee weelderige, akoestisch onderscheiden theaters: Sarofim Hall en Zilkha Hall, Michael Cordua's Artista-restaurant en een eigen bovengrondse parkeergarage met 800 auto's. Gunstig gelegen in het hart van het centrum, benadrukt de indrukwekkende architectuur van The Hobby de fantastische locatie. De glinsterende gevel is voorzien van 60 meter hoge glazen wanden die een opwindend uitzicht bieden op de wolkenkrabbers van Houston, afgewisseld met het weelderige groen van Tranquility Park en het indrukwekkende stadhuis uit het deco-tijdperk. De torenhoge Grand Lobby van drie verdiepingen - open, uitnodigend en eigentijds - wordt bekroond door een majestueus dak, ondersteund door stalen buiskolommen die de gevel accentueren, wat de buitenkant een drama geeft. Een bloklang terras op de tweede verdieping biedt nog een schitterende uitstraling en is een favoriete plek om van het panorama te genieten. Overal zijn prachtige details te vinden, van de romige kalksteen van Cafe de Paris die overal is gebruikt tot het transcendente bladgoud dat het plafond van de Grand Lobby siert. Het meesterlijke modernisme van de Hobby combineert textuur en rijkdom en voldoet aan de visie van architect Stern, die over zijn nieuwe gebouw zei: „Er is een show voor de show.” Zoals het past bij de rol van de stad als culturele hoofdstad, is kunst vanaf het begin een integraal onderdeel geweest, met twee belangrijke werken in opdracht. The Hobby maakte gebruik van veelgeprezen hedendaagse meesters, de Amerikaanse schilder Sol LeWitt en de in Engeland geboren beeldhouwer Tony Cragg, om locatiespecifieke stukken te maken. LeWitt's kleurrijke muurschildering Wall Drawing 2002 vormt het middelpunt van de Grand Lobby, terwijl Craggs kronkelige, tweedelige bronzen In Minds menselijke profielen nabootst terwijl de wacht buiten op Hines Plaza staat. Sinds de opening in mei 2002 weet deze visionaire locatie het publiek te overtuigen met een unieke programmering en een prachtig verlicht gebouw.
Het Hobbycentrum
800 Babby St.
Houston, TX, US 77002-2525

Miller Openluchttheater

Recreatie
Op 2 minutes afstand
Miller Outdoor Theatre is Houston's belangrijkste openluchttheater voor podiumkunsten. Gratis optredens vinden plaats van maart tot en met oktober.
Concert Dr. 100
Houston, TX, US 77030

Discovery Green Park

Recreatie
Op 10 minutes afstand
Discovery Green, een park van 12 hectare in het centrum van Houston, werd geopend op 13 april 2008. Dankzij de nabijheid van het George R. Brown Convention Center, Minute Maid Park en Toyota Center is Discovery Green een ideale locatie voor de nieuwste attractie van de stad. Bezoekers van het park kunnen genieten van vele natuurlijke, recreatieve, kunst-, eet- en milieuvriendelijke voorzieningen, waaronder: - meer van een hectare - kinderspeelplaats - interactieve waterpartijen - amfitheaterpodium en helling - hondenrennen voor grote en kleine rassen - openbare kunstwerken - HPL Express - ruime groene gazons - geweldige restaurants, The Grove en The Lake House Naast de parkeerplaats op het terrein en aan de rand van het park ligt ook de Convention District Garage, beheerd door de stad Houston, onder het park. Ontworpen door Hargreaves Associates, PageSoutherlandPage en Lauren Griffith Associates, samen met een team van ingenieurs en specialisten, zorgen deze zorgvuldig geplande voorzieningen ervoor dat het park plaats biedt aan mensen die rust zoeken en tegelijkertijd activiteiten zoeken. Veel hiervan werd bereikt door doordacht gebruik te maken van organische grenzen, zoals bomen en waterpartijen. De site met WiFi-verbinding is ontworpen als een groene omgeving die plaats biedt aan veel mensen tegelijk en die tegemoet komt aan meerdere behoeften van de gemeenschap.
McKinney Dr. 1500
Houston, TX, US 77010

Dierentuin van Houston

Recreatie
Op 10 minutes afstand
De eHouston Zoo ligt in een weelderig tropisch landschap van 55 hectare en herbergt meer dan 4.500 exotische dieren die meer dan 800 soorten vertegenwoordigen.
Hermann Parklaan 6200
Houston, TX, US 77030

De Galleria

Winkelen
Op 20 minutes afstand
Met zijn verbluffende architectuur, uitzonderlijke winkelmix en kenmerkende stijl van entertainment heeft The Galleria zichzelf bewezen als de #1 winkel- en toeristische bestemming in Houston met meer dan 24 miljoen bezoekers per jaar. The Galleria ligt onder spectaculaire glazen atria en beschikt over meer dan 375 goede winkels en restaurants, een indrukwekkende ijsbaan en twee Westin-hotels. Dit winkelcentrum van wereldklasse toont de beste namen in de detailhandel, waaronder Neiman Marcus, Cartier, Gucci, twee Macy's winkels, Tiffany & Co., Saks Fifth Avenue, Ralph Lauren Collection, Louis Vuitton en de enige Nordstrom in Houston. Met de uitbreiding die in maart 2003 werd geopend, werd The Galleria het vierde grootste winkelcentrum van het land, met negen soorten stenen, hangende glazen balkons, drie soorten hout, glazen dakramen en luxe lederen stoelen. Met drie kantoortorens, twee hotels, 2,4 miljoen vierkante meter winkelruimte en een verscheidenheid aan restaurants is The Galleria een stad in een stad. Bel voor meer informatie 713-622-0663
Westheimer Road 5085
Houston, TX, US 77056

Kindermuseum van Houston

Museum
Op 5 minutes afstand
Het Children's Museum of Houston is helemaal nieuw en nu twee keer zo groot! Het Children's Museum is a Playground for Your Mind, is door CitySearch.com beoordeeld als een landelijk kindermuseum met 5 sterren, uitgeroepen tot „Ultimate Kid-Friendly Attraction” in een opiniepeiling van de Houston Chronicle en staat op nummer 1 van de beste kindermusea van het land in Child Magazine.
Binzstraat 1500
Houston, TX, US 77004

Uptown Park

Winkelen
Op 15 minutes afstand
Uptown Park heeft meer dan 50 fantastische plekken om te winkelen, te dineren, te dansen, te verjongen, te nippen, te snakken en te genieten, waar Europese elegantie en Texaanse stijl samenkomen. Dit is een LIFESTYLE CENTER als geen ander: het elegante plein in Italiaanse stijl in Houston. Uptown Park is gericht op de verwennerij van het leven en is bezaaid met winkels, boetieks en cafés die een intieme sfeer creëren met de nadruk op charme. Met weelderige fonteinen, gedetailleerde architectuur en weelderige landschapsarchitectuur is de omgeving warm en uitnodigend.
Post Oak Blvd & W Loop 610
Houston, TX, US 77056

Museumwijk van Houston

Museum
Op 7 minutes afstand
Houston Museum District is een wijk in Houston, Texas, ten zuiden van het centrum, in de buurt van Rice University. Het gebied is verankerd door parken, een grote dierentuin en vele musea, waaronder een recent uitgebreid museum voor schone kunsten en een wetenschapsmuseum dat bekend staat om zijn tentoonstellingen over geologie en entomologie.
1020 Holcombe Boulevard
Suite 1300
Houston, TX, US 77030

Meer

Dit decadente stadsresort is een mix van glamour en warmte, van hoge stijl en alle gemakken. Met prachtige verlichting en golvende gordijnen is het een theater om de zintuigen te prikkelen en de geest te intrigeren. Dit is Hotel ZaZa Houston Museum District! Een onverwachte mix van geschiedenis, zaken en mode, schitterend gelegen in het prachtige museumdistrict van Houston. Wij zijn het luxe hotel van luxe hotels en verwelkomen u dealmakers, fun-lovers en trendsetters in onze heerlijke wereld van mogelijkheden. We zijn misschien een luxe hotel, maar ZaZa heeft ook enkele van de meest wonderbaarlijk onverwachte omgevingen van Houston gecreëerd voor bruiloften, sociale evenementen en bijeenkomsten van elke omvang en soort. Van de opvallende Phantom Ballroom tot de werkelijk onbegrensde mogelijkheden die beschikbaar zijn op ons Imagination Level, onze hoog opgeleide, uiterst flexibele, uitdagende medewerkers van experts staan klaar om zowat al onze vele ruimtes te transformeren om aan uw eigen speciale wensen te voldoen.

Extra informatie

Bekroond als: VS: Texas' Leading Boutique Hotel 2006 Als u op zoek bent naar ongeëvenaarde en onverwachte details in uw accommodatie in Houston, Texas, dan is Hotel ZaZa uw decadente thuis ver van huis. Nergens anders vind je zo'n heerlijk slechte bijeenkomst van complete verwennerij. Met meer dan 300 luxe kamers, ZaZa Petites, Pool Bungalows, Pool Villas, Concept Suites en The Magnificent Seven Suites, is er hier zeker een speciale plek voor u.

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?